Yaş farkı

40 gün var aramızda.. 40 gün büyüğüm ben ondan.. :16: her doğumgünümde geçrr dalgasını sağolsun :27:

yaa kızlar aşkın yaşı olmaz yaş farkıda olmazzzz:)))) benim eşim benden 15 yaş büyük aşktan gözüm döndü evlendim hala aşığım beni sinir de etse beni kızdırsada hep aşığım aşkım hiç azalmadı.aradaki yaş farkıda artık aklıma bile gelmiyor yaşıt gibi olduk.ama bu yaş farklarında dış görünüş önemli yani adamın kendine bakması da çok önemli. zaten o yüzden aşık oluyorsunuz:) annemle babam arasındada 10 yaş fark var bize normal geldi hep.teyzem eşinden 2 yaş büyüktü onların yürümedi ayrıldılar. bir arkadaşımında eşi kendinde 3 yaş küçük problemleri var biraz kocasını bazen çocuksu buluyormuş. vs vs ...... özetle kızlar aileleriniz hayatınız doğrunuz yanlışını uygunsa ve aşıksanız yaş kaç? demezsiniz:))))))))))))))))

Ben ondan 2 ay büyüğüm
hatta bugün doğum günü:61:
ama bence de aşkın yaşı yoktur 15-20 hiç farketmez iki insan aynı duyguyu paylaşabildiği sürece

1 yaş var aramızda ama kimlikte o benden kçük arada ufaklık diye takılırım hatta bayramda elimi öptürmştm şakadan :D :1::1::1:

Back
X