Yaş farkı

Şimdi şöyle ki birbirinize ayak uydurabilme durumunuz önemli şu anda. Mesela o artık yaşının gereğiyle ağır takılmaya başladıysa, sen de fıttırı fıttırı gezen biriysen zor olur. İkiniz de sıkılabilirsiniz. 30 ve 40 yaşlarında kişiler için sorulsaydı bu soru pek sorun olmazdı. Ama sen daha 20 yaşındasın. Bazı şeyler senin için hiç yaşanmamış, bazı duygular hiç tadılmamış. Ama karşındaki öyle değil. Yine de denemekten zarar geleceğini sanmıyorum.

Şimdi şöyle ki birbirinize ayak uydurabilme durumunuz önemli şu anda. Mesela o artık yaşının gereğiyle ağır takılmaya başladıysa, sen de fıttırı fıttırı gezen biriysen zor olur. İkiniz de sıkılabilirsiniz. 30 ve 40 yaşlarında kişiler için sorulsaydı bu soru pek sorun olmazdı. Ama sen daha 20 yaşındasın. Bazı şeyler senin için hiç yaşanmamış, bazı duygular hiç tadılmamış. Ama karşındaki öyle değil. Yine de denemekten zarar geleceğini sanmıyorum.
Yaşımdan her zaman olgun davranan ağırbaşlı birisiyim ama o artık bişeyleri ciddi düşünmek isteyecek yaşta. Benimse daha okulum, yüksek lisansım var. Yani 35 yaşı bulur. Ben bundan korkuyorum. Bide tabi çevre ne der diye düşünebilir benimle bişeyler düşünmeden önce.

Fıttırı fıttırı'ya bayıldım. :rolleyes:

Yaş sorunu aşılabilir ama sen 25, o 35 olsaydı, arkadaşın da dediği gibi. Şu durumda sen ona fazla çıtırsın, işini gücünü kurmuş biriyse evlenmek ister, senin daha okulun falan var, hayata atılmamışsın aslında, bu durumda uyuşmazlıklarınız çok olur, ama bir süre takılır gezer tozarım, ayrılınca da hiç oralı olmam, buraya da ayrıldık aşk acısından geberiyorım şeklinde konu açmam diyorsan ve seviyorsan git bi konuş bence. :KK53:

20-30 olmaz. İki taraf da 30 üstü ise 10 yaş fark olabilir.
Niyeti de iki türlü olabilir o muatap oldugun adamın. Birincisi iki gönül eglendireyimdir.
İkincisi her türlü kontrol edip lafını gecirebilecegi, taze bir vücutla evlenmek. Sen oldugun icin degil yani. Yasıtını idare etmesi zor gelir, böyle bir tasla bir sürü kuş vurmus oluyor.

Yaşımdan her zaman olgun davranan ağırbaşlı birisiyim ama o artık bişeyleri ciddi düşünmek isteyecek yaşta. Benimse daha okulum, yüksek lisansım var. Yani 35 yaşı bulur. Ben bundan korkuyorum. Bide tabi çevre ne der diye düşünebilir benimle bişeyler düşünmeden önce.

Çevre düşüneceğin en son şey olsun. Sana saygı duymayacaklarsa fikirlerini kendilerine saklasınlar. Mesela saydığın diğer durumlar daha önemli.

Fıttırı fıttırı'ya bayıldım. :rolleyes:

Yaş sorunu aşılabilir ama sen 25, o 35 olsaydı, arkadaşın da dediği gibi. Şu durumda sen ona fazla çıtırsın, işini gücünü kurmuş biriyse evlenmek ister, senin daha okulun falan var, hayata atılmamışsın aslında, bu durumda uyuşmazlıklarınız çok olur, ama bir süre takılır gezer tozarım, ayrılınca da hiç oralı olmam, buraya da ayrıldık aşk acısından geberiyorım şeklinde konu açmam diyorsan ve seviyorsan git bi konuş bence. :KK53:

hahahaa aklıma başka tabir gelmedi :))

Sen yolun başındasın daha okul hayatın falan var ama o herseyı hazır evlenmek isteyen bir bey yas gıdıyor diye bide çocuk ister ahaaa senin okul iş karıyer puff

aynen senin dediği gibi okul konularında sıkımtı oluyor benimde sözlümle aramda 9 yaş fark var onun okul vs derdi yok ama ben hayatımda olmasa bu yıl tekrar üniversite düşünebilirdim ama düğün düşünüyorum :KK70:
tabii tek fark örgünken açıköğretim olacak yine bitireceğim üniversiteyi.
onun dışında erkeklerin yaşça büyük olması daha iyi bence bir kadınlar erken çöküyor maalesef ikinciside erkekler geç olgunlaşıyor beni sözlümle görenler aramızda en fazla 2-3 yaş var sanıyor :)

X