Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geldiiim kselllbekle ekleyim ddöncem
kızlar geçmişi okumadım beni merak ettiyseniz eğer sonuç negatif malesef zaten eve gelincede kırmızıları gördüm çok üzgünüm moralim çok bozuk Allah emanet olun
kızlar geçmişi okumadım beni merak ettiyseniz eğer sonuç negatif malesef zaten eve gelincede kırmızıları gördüm çok üzgünüm moralim çok bozuk Allah emanet olun
gördün mü beni?:)))
senin resimdeki yerler edirne mi hep ne güzel memleketmiş??
yok be canım edirne değil hepsi farklı yerlerde çekilmiş fotolar kıyıköy, akçay, cunda, istanbul karışık anlayacağın
Sağlıkla, mutlukla gezin kselcimm güzel yerler hepside. çok gezesim geldiiii![]()
benimde gezesim geldi valla. ruhum sıkıldı bugün hava kapalı yağmur varr. şöyle bi yaz olaydıda deniz kenarında soğuk bişeyler içerken şezlonga yayılıverip uykuya dalaydıkkk ne güzel olurduuu. ayyyyyy çok deniz aşerdim ben şimdi nolcek?
hemen seni kocişin dubaiye götürcek ki sıcak denizkenarı bulsun
. ay alışveriş hiç sevmem ben ama nsl çıkıp kıyafet falan alasım var kendime, ya da dediğin gibi kıyı kasabası yada ada kocamla gitsemmm sıcacıkkk uzatsam kumlara ayaklarımı. bugün de kar durmuo burda. Allah eksikliğini göstermesin ama çok sıkıldım
![]()
bizde seninle ne fantazi yaptık bugün :)) ben yaza koca göbişimle denizi taşırırım heralde
canımm saracım kanda baaktırmışmıydın?? moralini bozma, üzülme desemde boş biliorum((. umarım Rabbim sağlıkla, hayırla en kısa sürede versin İnşallah
moral bozmak yokk hep pozitif düşüneceksin. ben hiç beklemediğim bi anda hamile kaldım bekleyince olmuyo zaten. herşeyin zamanı olduğuna inanıyorum ben o gelmek isteyince gelir bitanem sen içini ferah tut