Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

mrb ablacım ıyım sen nasılsın evet cumartesı kaynamlarda kaldım dun aksamda bı sızı bakıp cıktım bıraz kocısle konustuk gerı yazamadım aynı mervısın sorunu bendede var hep uyuyo hep uyuyo dun dedım cok bunaldım sıkıldım oda 6 kalkyrm yoruluyrm dedı accık kustuk snra hak verdım öle ıste bugun bıde bat gunum yerımde duramıyorumm :36:

çünkü dün akşam bi göründün sonra kayboldunda merak ettim bi sorunmu var diye
onlarda haklı aslında gelince bir iki saat uyusa sonrada sana vakit ayırsa ikinizinde gönlü olur

iyiyim bende cnm yok dün gece geldik kocişle giremedim burayada gelirgelmez direk kayınwalideme gittik çay içmeye ordayken karşı komşumuz arada onlarda çağırdı çay içmeye kalktık bizde komşuya uğradık ailecek sohbet muhabbet...12.30 ewe girdim duş alıp doğru yattık ..hala yorgunluğumu atlatamadım yaa ....şimdide pazara gitmem lazımmm ama uykum warrrr:51:

pazara giit gel sonrada yat uyu kolay geçmez yoksa o yorgunluk

çünkü dün akşam bi göründün sonra kayboldunda merak ettim bi sorunmu var diye
onlarda haklı aslında gelince bir iki saat uyusa sonrada sana vakit ayırsa ikinizinde gönlü olur

pazara giit gel sonrada yat uyu kolay geçmez yoksa o yorgunluk

gelınce dırek yemek yıyorz en fazla yarım aat sonra horul horul yatyoo :60: hak verıyorumdaa ıste bazen tersıme gelıyo:17::17::17::17:

yaa ben cok heycanlıyımm yaaaa :18::18::18::18: gelmdı kırmızılarr:17:

gelınce dırek yemek yıyorz en fazla yarım aat sonra horul horul yatyoo :60: hak verıyorumdaa ıste bazen tersıme gelıyo:17::17::17::17:

cnm inşallah 9 ay boyunca da gelmez kırmızılarınn:16:

kızlar ben çıkıyorum görüşürüz yine pazara gidip geliyimmm yoksa uyuyup kalıcamm:50:

günaydın canlarımmmm nasılsınız?:16::16::16::16:
ben bugün çok heycanlıyım dra gidecem yine ikili test için cinsiyette öğrenirim belki bana dua edin kızlar herşey güzel olsun:16::16::16:

canım benim inşallah çok güzel çıkıcak test sonuçların sen kalbini bozma

ay tüm geçmişi talan ettim bu haberi bulabilmek için
başakcım tebriklerrrrr canım,rabbim sağ salim kucağına almayı nasib eder inşallah:124::124::124::124::124::124::124:

kardelencim nasılsın doğumada az bi zaman kalmış maşallah

yemeğini yediği gibi uyusa bir iki saat sonrada kalksa senle vakit geçirse
yaz geliyor ozaman gezmelere çıkarsınız belki

kızlar ben çıkıyorum görüşürüz yine pazara gidip geliyimmm yoksa uyuyup kalıcamm:50:

tamam canım bende çıkıcam eşim izinli bugün az bakayım demiştim hadi görüşürüz

:16::16::16::16: inş tatlım :16::16::16::16:

yemeğini yediği gibi uyusa bir iki saat sonrada kalksa senle vakit geçirse
yaz geliyor ozaman gezmelere çıkarsınız belki

tamam canım bende çıkıcam eşim izinli bugün az bakayım demiştim hadi görüşürüz

yaz gezerızde kısın ıste balkona cıkmaz :60: yatınca bıda kalkmaz zaten bende uyandırmam kıyamam:9:

selammmmmm kızlar nassınız bakalım?:34:

slm cnm:3::3::3::3:

bende sabahtan okula gittim geldim benim küçüğün aile ile ilgili derse katılmam gerekiyomuşda dersimi yaptım geldim:52::10:

dimi ama onlar bizim hayat arkadaşlarımız bende hiç kıyamam ona tabiiiiiiiii oda bana karşılıklı yane.............Akşamı bekle kavuşursun kocişine kıs bende bekliyom walla:48:

dün bide icime battı geldese bı uyutsaydım sabah zor kalktıı oyüzden cok özledımm:38::38::38::38:

canım patates kızartması uzerıne patlacan kabak bıner kzıartması ve domets sosuu nasıl cektıı:125::125::125::125::125:

Back
X