Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

cok koyu degıl yarın sabah gelmese hemen alp yapcm ya inşş güsel haber verırım:16::16::16:

:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84: yaaaaaaaaaaaa bensız mı gıttınız kustum işte:19::19::19:

kızla rbı konu okudum ona dalmmısım yaa ne aıleler var binlerce şükür rabbıme

sen gel yarında gideriz uzak değl nasılsa :13:

yok cnm hormonlardanmöıdır nedir ne kadar sık çıkarsam çıkayım koyu oluyo rengi...

anladim canim.. ya netten baksam mi ki erken hamilelik belirtilerine :17: aman sonra dumur olup oturuyorum oldugum yere bakmayim en iyisi degil mi.. zaten herkes diyor ayni adet gibi diye..

ama iyiki sizler varsiniz yaa yazip fikir alip vermek cok iyi geliyor gercekten..

anladim canim.. ya netten baksam mi ki erken hamilelik belirtilerine :17: aman sonra dumur olup oturuyorum oldugum yere bakmayim en iyisi degil mi.. zaten herkes diyor ayni adet gibi diye..

ama iyiki sizler varsiniz yaa yazip fikir alip vermek cok iyi geliyor gercekten..

ben herzaman çok adet sancısı çekmem ama hamile kaldığımda nasıl ağrı çektim geldi gelecek kesin olacam diyorum ama hamileymişim yani hiç belli olmuyor ama insan yinede belirti arıyor işte

regencim senin bat bugünmüydü????:46::46::46::46:

canım benim inşallah çok güzel çıkıcak test sonuçların sen kalbini bozma

kardelencim nasılsın doğumada az bi zaman kalmış maşallah

çok şükür nazoşum
darısı isteyen herkeze inşallah
sen nasılsın,neler yapıyosun,galiba kermese örgü örüyomuşsun
okuyorum ara ara ama yazmadım pek.

regencim senin bat bugünmüydü????:46::46::46::46:

canim bugün ya da 5i hani degisiyorya benim döngü arada bir, tabi herhangi baska bi gecikme olmazsa insallah :31::31:

ben herzaman çok adet sancısı çekmem ama hamile kaldığımda nasıl ağrı çektim geldi gelecek kesin olacam diyorum ama hamileymişim yani hiç belli olmuyor ama insan yinede belirti arıyor işte

evet nazcim yaaa belirti ariyorum ama onlar da zaten normalde adet öncesi olan seyler.. su hafta bi gecseydi ya da gelecekse bi an önce gelseydi kirmizilar :31: canim sen su an hamilesin öyle mi???

çok şükür nazoşum
darısı isteyen herkeze inşallah
sen nasılsın,neler yapıyosun,galiba kermese örgü örüyomuşsun
okuyorum ara ara ama yazmadım pek.

amin inşallah...iyiyim evet örüyorum ama yetişecekmi bilmiyorum ben elimden geldiğince bitirmeye çalışacam
ders çalışmaları nasıl geçiyor

canim bugün ya da 5i hani degisiyorya benim döngü arada bir, tabi herhangi baska bi gecikme olmazsa insallah :31::31:

evet nazcim yaaa belirti ariyorum ama onlar da zaten normalde adet öncesi olan seyler.. su hafta bi gecseydi ya da gelecekse bi an önce gelseydi kirmizilar :31: canim sen su an hamilesin öyle mi???

yok canım 7 sene önceki hamileliğimde 6 haftalıkken düşük yaptım ben

:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53: nazooo

Napiniiiizzzzzzz:52::52:

:16::16::16::16: gel kader arkadasım nasılsın

:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53: nazooo

:16::16::16::16: gel kader arkadasım nasılsın
Bebeğimm nerelerdesinn sen ya kesin kaynanasına gitmiştir dedik nazoyla valla nasılsın iyimisin bebikom
merhaba canım hoşgeldin sen ne yaparsın iyimisin
Hoşbulduk canım iyiyim çok şükür sen ne yaptın bugün görüşemedik senle:16:
mervecim keyfin yerinde oh ne güzel...

kusura bakma canim yaaa hatirlatmak istemezdim cok özür dilerim..
Yok bacım kafayı sıyırıdm yalnızlıktan deliliğie vuruyorum bende ne yapayım:27:

Back
X