Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

pişt başak nasılsın canım nasıl gidio hamişlik tekme atıomu:)nasıl bir heycan anlat kızz

he sabaha kadar uyutmuyo pek bi yaramaz mercimekim:1::1::1::1:

tatlım dün ne yaptığımı anlatayaım. dün sonucumu doktora gösterdim 4 haftalıkmşş

(sewiccimm 4 haftalıkmşş ben yanlış yorumlamışım:17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17:)

alttan bakamdı çok şükür. ulrasonla bakalım dedi doktor. 15dk boyunca baktı baktı baktıı çok silik gözüküyor normalde net olması lazım dedi. haftaya tekrar test yapalım. diyerek benim moralimi alt üst etti. ben haftaya kadar nasıl bekliycektim.

hemen başka hastaneye gitim. ultrasonla baktı doktor gayet net gözüküyor dedi. resmini filan verdi 15gün sonra kalp atışlarını duymaya gel dedi

heyecana gelince önce biraz korktum sevindim heyecanlandım saflaştım ne hissedeceğimi bilemediğim için.

ama yavaş yavaş oturuyo hislerim sanırım:1::1::1:sabah çok erken kalkmş olmama rağmen geceleri bir türlü uyuyamıyorum. aklımdan çıkmıyor.
ne bilim canım yaaa Rabbim tez zmanda yaşatsın da kendin hisset inşallah ne diyeceğimi vallahi bilmiyorum

ayyyyyyyyy :16::16::16: ne güzel yaaa bende çok duygulandımm evet şoku atamamıştır daha
önce :53::53::53: böyle olmuştur :9::9::9:
Allahım sağlıkla sıhhatle kucağınıza alacağınız günleride göstersin amin :16::16:
amin canım yaaa tüm hamilelere tüm bekleyen lere göstersin Rabbim inşallahhhhhhhh
başak doktor ne dedi kız alttanmı baktı keseyi gördünüzmü neler oldu bahsetsene :18::18:

yazdım tatlım yukarda

kızlar aldım geldım:10::10::10:

2 dk oldu yapalı ama c t ortasında kaldı :60: tek cızcı ya

:60: :60: : 60: kızlar ya şimdide kaynanam aradıı :60: akrabamız benle eşimi görmüş kucagımda erkek cocuk varmıs bembeyz herkez sevmeye kıyamıyomus ayy alahım ya :60: kucagımdan ındırmıyomusum:emir_bebek:

benımde tek ortada ya annam aryo kaynam aryo herkez ruyasından benı gormus:31::31::31::31::31: senın buugundu demı

kızz rüyalar çıkar inşallah kırmızılar gelene kadar umudunu yitirme sende başak gibi güzel haberler verirsin inşallah :16::16:

selam kızlar nasılsınız...ben bu ay catlatma ignesi oldum ama cok umutsuzum offf kendimi temizlige verdim unutayım diye ama aklımdan cıkaramıyorum:31::31:

kızz dikkat et yorma kendini akıllım bazı bünyelerde belirti vermez benim ilk ay olmamıştı iğneden sonraki ay hamile olmuştum. bekle umudunu yitirme

he sorma ben 5 dk geçim uyuyan adam uyanıo bide akşamları bi bakım diorum kızlara dk verio tutuoda tabi ben kalkarmıyım kız bu arada bugün 3 ü bekliorum gelmedi daha gecemi gelcek ne eşim gidip gelip soruo ben de bi şok yaşarsam allah allah belinaysuyla beklioruzz

ayyyyy hade bakalım belinaysu pelin ve senden hamiş haberleri gelsin :16::16::16:
diğer arkadaşlarıda unutmadım hade bakalım sürüyün ayakları kızlaarrr gelsin bebişlerrrrrr :10::10::10::10:

tamam sen git dinlen başak
bu arada karından bakılacaksa sıkışık olman gerekiyor
vajenden bakılacağı zamanda çişini yapmış olman gerekiyor
bende senin gibi karnımdan bakar diye içtim suyu
içtim suyu
ama vajenden dedi
adam bakıyor bakıyor kese yok :53::53::53:
idrar torbası o kadar dolmuşki keseyi kapatmış resmen
doktor dediki git işede gel :9::9::9:
işedimde kese öyle göründü
aklında bulunsun canım :32::32::32:

ayy buna çok güldüm doktor işe de gel demiş:9::9::9::9: bende çok sıkışık gittim Allah'tan alttan bakmadı. ama karnıma bastırdıkça az daha masaya işiycektim:17::17:

kızlar aldım geldım:10::10::10:

2 dk oldu yapalı ama c t ortasında kaldı :60: tek cızcı ya

:60: :60: : 60: kızlar ya şimdide kaynanam aradıı :60: akrabamız benle eşimi görmüş kucagımda erkek cocuk varmıs bembeyz herkez sevmeye kıyamıyomus ayy alahım ya :60: kucagımdan ındırmıyomusum:emir_bebek:

benımde tek ortada ya annam aryo kaynam aryo herkez ruyasından benı gormus:31::31::31::31::31: senın buugundu demı

selam kızlar nasılsınız...ben bu ay catlatma ignesi oldum ama cok umutsuzum offf kendimi temizlige verdim unutayım diye ama aklımdan cıkaramıyorum:31::31:

he sorma ben 5 dk geçim uyuyan adam uyanıo bide akşamları bi bakım diorum kızlara dk verio tutuoda tabi ben kalkarmıyım kız bu arada bugün 3 ü bekliorum gelmedi daha gecemi gelcek ne eşim gidip gelip soruo ben de bi şok yaşarsam allah allah belinaysuyla beklioruzz

tatlım dün ne yaptığımı anlatayaım. dün sonucumu doktora gösterdim 4 haftalıkmşş

(sewiccimm 4 haftalıkmşş ben yanlış yorumlamışım:17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17:)

alttan bakamdı çok şükür. ulrasonla bakalım dedi doktor. 15dk boyunca baktı baktı baktıı çok silik gözüküyor normalde net olması lazım dedi. haftaya tekrar test yapalım. diyerek benim moralimi alt üst etti. ben haftaya kadar nasıl bekliycektim.

hemen başka hastaneye gitim. ultrasonla baktı doktor gayet net gözüküyor dedi. resmini filan verdi 15gün sonra kalp atışlarını duymaya gel dedi

heyecana gelince önce biraz korktum sevindim heyecanlandım saflaştım ne hissedeceğimi bilemediğim için.

ama yavaş yavaş oturuyo hislerim sanırım:1::1::1:sabah çok erken kalkmş olmama rağmen geceleri bir türlü uyuyamıyorum. aklımdan çıkmıyor.
ne bilim canım yaaa Rabbim tez zmanda yaşatsın da kendin hisset inşallah ne diyeceğimi vallahi bilmiyorum

:16::16::16: ayyy süper yaaa ben ilk hamileliğimi öğrendiğimde sabaha kadar uyuyamamıştım sağa sola dönerken bebeğime bişi olur diye yatakta bilem yavaş hareket ediyordum aptallaşmıştım iyiyceeee
ne güzel günler onlar yaaaaa :16::16: rabbim isteyen herkese versin sağlıkla sıhhatle hepiniz yaşayın annelik duygusu gibi bir duygu yok bu hayattaaa :38:

başakcım maşallah mercimegine inş kalp atışlarınıda duyacaksın... rabbim hayırlısıyla saglıklı kucagına almayı nasip etsin:nazar::nazar::nazar:
kızz rüyalar çıkar inşallah kırmızılar gelene kadar umudunu yitirme sende başak gibi güzel haberler verirsin inşallah :16::16:

kızz dikkat et yorma kendini akıllım bazı bünyelerde belirti vermez benim ilk ay olmamıştı iğneden sonraki ay hamile olmuştum. bekle umudunu yitirme

ayyyyy hade bakalım belinaysu pelin ve senden hamiş haberleri gelsin :16::16::16:
diğer arkadaşlarıda unutmadım hade bakalım sürüyün ayakları kızlaarrr gelsin bebişlerrrrrr :10::10::10::10:

haklısın canım bende iş yapmaktan vazgectim ne olur ne olmaz diye dün cok yorulmuşum bugun kolum kalkmıyo...bide ben bugun ovulasyon testi yaptım yine cift cizgi cıktı bi yumoşum vardı o catlamıştır şimdiye kadar da niye yine cift cizgiyi gördüm ikinci yumoşmu buyuyo acaba:26::26::26::26:amin canım ya agzından bal damlıyo hepimiz hamiş haberi verelim hayırlısıyla:16::49:

ben topiğnizde yazmasamda sizlerin yazdıklarınızı takip ediyorum herhalde en neşeli ve çatlak topiksiniz:) başak hamiş olduğunu okudum tebrik ediyorum darısı bizlere . allah senin gibi neşeli bir evlat verir inşallah:34::34:

cok cok cok sagol canim benim allah razi olsun... dogrudur canim o testlerin, pozitif olduklari zaman yanlis olma ihtimalleri 0'a yakindir.. negatif cikinca belli olmayabilir hani ßhcg'nin idrara gecmesiyle alakali olarak.. olsun canim sen iyi ol da netin gelince daha sIk gelirsin.. esin daha alamamis kargoyu :52::52::52::52::52::52::52: ayyyyyyy bi yarin olsaydi, ben de öyle yapsam mi acep :52::52::52::52::52::52: insallah hayirlisiyla hamis olayim da bi :9::9::9::9:
inşallah canım Rabbim tez zmanda sana da yapmayı nasib eder yap tabii unutulmaz bi hediye olsunnnnn. inşallah kalırsın biran önceee inşallahhh:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:
başağımmm canımmm çok tebrikk ediyorummm kuzummmm. taze hamiş :)))
sağol kuzummm seni daha iyi anlıyorum artıkkk:16::16::16:karnın çıktımı senin
başaaakkkk kuzuuum nasılsın nasılmış hamişlik hadi duygularını anlat bizeeee:) dikkat ediyosun dime kendine beslenmene filan şimdiden başla,içilekj ye bol bool bebişin zeki olsun ;)
çilek mi yiyim kuzummm. teşekkür ederimm tavsiyen için. hormon vardır diye almadım çlek. aslında düşündüm ama. gerçi artık herşeyde hormon var insan çekiniyor yerken. ama yiycem tatlım tamam. başka bildiklerin varsa paylaş benimle ne yeyip ne içeceğimi şaşırıyorum. çok garip duygular içindeyim gece düşünmekten uyuyamıyorum tatlım inşallah bu duyguları tez zmanda sen deyaşarsında görürsün :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:. anlatamıyrum çünkü
canımm doktora gidene kadar herşeyin yolunda olduğunu öğrenene kadar hiç yorma kendini...ne güzel siz kalbinide duyarsınız 6 haftalık ohhhh hepsi bi arada çıkar:) aklıma geldike sevindim valla senin için çooook heveslendim bende yaaa çok güzel bi duygu dimi içinde minicik bişi var suan...
sağol canım benimm çok sağol Allh razı olsun. bu arada ben yanlış yorumlamışım tatlım doktra gösterdim sonucumu dün 4 haftalık didi:17::17::17::17:
benim yazdıklarımı görmedin galibaa kutlamıştım bende seniii :17: çok sevindim canım yaa neysem süt faydalı evet ama demirle birlikte tüketme en az 2 sat olcak arada mesela vitamin hapınla falanda içme çay ve süt ürünlerini yaani gece yatarken falan içebilirsin meselaa bide keçi sütü daha faydalı onu iç derim ben polen bal karışımıda ye meselaa kahvaltıda falaan hatta balla fındık badem ceviz falanda güzel oluyo hemde çok faydalı çay falan içeceğinde papatya falan içmeye çalış öle her bitki çayını içme düşük risli oluyo hmm başkaa bol bol kuru uzüm incir falan ye günde bikaç bikaç atabilirsin ağzına ara öğünlerde bide 3 ana 3 ara öğün beslen en az 2- 2 buçuk lt su iç yesilliği her öğünde tüket haftada 1-2 kere balık ye 2-3 kere tavuk 1 kez falanda kırmızı et tüketebilirsin balık önemli ama onu bol bol tüketmeye çalış çokda yağlı şeyler tüketme dikkat et kendine canım pekmez iç keçi boynuzu yada üzüm olabilir :34:
gördüm cnm görmez olurmuyum ama çok geç olmştu cevap yazmadan çıktım kusura bakma. hatta ceva yazmaadıklarımdan özür dileyip gittim. tavsiyererin için çok sağoll kuzummm hepsini yapmaya çalışıyorum yavaş yavaşş dedikleriinize uyuyorum. inşallah sende kendinde uygularsın bunları :16::16::16::16::16::16::16::16::16:

kızlar ben geldim başakçığım TEBRİKLER gözün aydın gözümüz aydın sevincini paylaşıoruzz sanki ben hamileyim gibi sevindim allah seni inandırsın bak allah yüzümüze bakıo

canım yaa çok mutlu ediyosunuz beni vallaa Allah razı olsun inşallah kendin bizzat hissedersin tez zmanda Rabbim daha fazla bekletmesin seniii:16::16::16:

nazocum süpersin sen yaaaaa:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42:
:16::16::16: ayyy süper yaaa ben ilk hamileliğimi öğrendiğimde sabaha kadar uyuyamamıştım sağa sola dönerken bebeğime bişi olur diye yatakta bilem yavaş hareket ediyordum aptallaşmıştım iyiyceeee
ne güzel günler onlar yaaaaa :16::16: rabbim isteyen herkese versin sağlıkla sıhhatle hepiniz yaşayın annelik duygusu gibi bir duygu yok bu hayattaaa :38:
evet canım çok yüce bi duygu bahşetmiş Allah kadınlara yaşamayan anlayamıyor sanırım inşallah bizde anlarız bu duyguyu tüm bekleyenler öğrenir biran önceeeee
he sorma kızzz :1::1::1: önce ödüm patladı kese yok diyince
neyse işeyince göründü :1::1:
ayy bende ilk doktorda tam sıkışmamıtım acaba ondan mı gsilik dedi karı
başakcım maşallah mercimegine inş kalp atışlarınıda duyacaksın... rabbim hayırlısıyla saglıklı kucagına almayı nasip etsin:nazar::nazar::nazar:

Allh razı olsun tatlım Rabbimm inşallah bu ay sana da nasib eder

ben topiğnizde yazmasamda sizlerin yazdıklarınızı takip ediyorum herhalde en neşeli ve çatlak topiksiniz:) başak hamiş olduğunu okudum tebrik ediyorum darısı bizlere . allah senin gibi neşeli bir evlat verir inşallah:34::34:

ayy sen kimsin kızzzzzzzzzzzz:52::52::52::52::52:hatuna bak yaa beni tebrik etmeye gelmişşşş.. çok teşekkür ederim Allah razı olsunnnn

gel misafir gell şöyle baş köşeye kurullllll. ilginç bizi takip ediyosun ama hiç yazmamışsınn.. sen doğurdunmu yoksam doğurmadıysan sana da nasib etsin Rabbim inşalahhhhh

herkese selammm nasilsiniz kisslarrr..benim kirmizilar tam gununde tesrif ettiler ..nazemircim tam 1 nisan sakasi yaptilar surpriz olmadi yani 1 nisanda anca bole saka olur..kismet obur aylara artik...

1 nisanda mı geldilerrrrrrr belkim şaka yapmışlardır geri kaçarlar. inşallahhhhh bir daha ki ayy olur canım çok düşünme bebek olacak diye aklından çıkardığında daha rahat oluyo. tabii çıkarmak mümkün değil dimi biliyorum Rabbim çok bekletmez inşallahhhhh

ayy sen kimsin kızzzzzzzzzzzz:52::52::52::52::52:hatuna bak yaa beni tebrik etmeye gelmişşşş.. çok teşekkür ederim Allah razı olsunnnn

gel misafir gell şöyle baş köşeye kurullllll. ilginç bizi takip ediyosun ama hiç yazmamışsınn.. sen doğurdunmu yoksam doğurmadıysan sana da nasib etsin Rabbim inşalahhhhh

yok canım ne doğurması 15 aydır uğraşıyoruz. ben sabredenler kulübünde yazıyorum.nete az girebiliyorum. kendi topiğimle sizin topiği takip etmeye çalışıyorum.siz gece geç vakitlerde yazdığınız için yazamıyordum.hemen hemen hepinizi biliyorum.hepiniz çok şekersiniz.kib çok yorma inş. sorunsuz bir hamilelik geçirirsin sağlıklı bi şekilde allah bebişini kucağına almayı nasip etsin(kaynananan ne tepki verdi sevindiler mi çok merak ediyorum:)))))

sevincimmmmmmmmmm

moodcummmmm

hurrcümmmmmmmmm kırmızılar geldimi kızlarrrrrrrrrrrrr haber edin

nazocum süpersin sen yaaaaa:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42:

evet canım çok yüce bi duygu bahşetmiş Allah kadınlara yaşamayan anlayamıyor sanırım inşallah bizde anlarız bu duyguyu tüm bekleyenler öğrenir biran önceeeee

ayy bende ilk doktorda tam sıkışmamıtım acaba ondan mı gsilik dedi karı

Allh razı olsun tatlım Rabbimm inşallah bu ay sana da nasib eder

sendende allah razı olsun canım amin... inş sen ugurlu gelceksin bu tpige hamiş haberleriyle dolup taşacak inş :nazar::nazar::49::49:

yok canım ne doğurması 15 aydır uğraşıyoruz. ben sabredenler kulübünde yazıyorum.nete az girebiliyorum. kendi topiğimle sizin topiği takip etmeye çalışıyorum.siz gece geç vakitlerde yazdığınız için yazamıyordum.hemen hemen hepinizi biliyorum.hepiniz çok şekersiniz.kib çok yorma inş. sorunsuz bir hamilelik geçirirsin sağlıklı bi şekilde allah bebişini kucağına almayı nasip etsin(kaynananan ne tepki verdi sevindiler mi çok merak ediyorum:)))))

canımmm çok sağolll vay be dmeek hepimizi biliyorsun . keşkem daha çok katılsan aramızaaa.

canım kaynanam aramadı bile hala şaşıyorum hiç beklmezdim ondan. annem mutluluktan ağlamış eşimle kouşurken. bu bana yeterrr

Selam arkadaslar bende bayadan beri girmiyordum bazi olaylar yasadim cunki
benim adetim hep düzenli geliyordu ayin 20sinde 11-12 AYLARA DOGRU hamis oldugumu Ögrendimm
we cok kötü bir kasik agrisiyla kahwerengi lenkeyle hamislimin sona erdigini Ögrendim:53:
ve dok dediki dogal dusuk yasadigimi sledi:43: ve suan tam 3-4 ay oldu 3 ay daha bekle dedi adetin düzenli gelsin dedi
Hap varmis duzenli Adetin gelmesi icin ama onu yazarsam bebek olmaz dedi sen 3 ay bekle dedi :18:
Adet düzenLi olmassa Hamis kalinamazmi arkadasLar???:14:simdi benim 2-3 ay beklemem lazim düzenli gelmesi icin
bana yardimci olursaniz bu konuda cooook sevinirim simdiden cevaplariniz icin tsk ettim!:16::16:

inşallah neşeylee yumurtlayıp zevkle doğurcaz tek tekkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:16::16::16::16:

kızlar benim çıkmam lazım geç olmadan gideyim eve malum internet cafeden giriyorum. hergün gelmeye çalışıyorum ama bazen fırsat bulamıyorum yarın gelirim inşalah.

fazla hareket edince kasıklarımda ağrı oluyor. yorulmama gerek sanırım.

sizleri seviyommm..Allah'a emanet olunn Kucaklarımız eteklerimiz paçalarımız dolsun inşallahhh:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Son düzenleme:
Back
X