Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızz sevinç yok anam çıkmadı ikisindede ama 10 gün sonra tekrar vercemmm doktor haftaya belli olur dedi ama ben hala sancı hissediom 10 den sonra doktora gitçm olmadı ultrosona görüncem . bana senin adetin geçmemiş dedi nasıl yaa dedim daha geçmemiş dedi 10 gn oldu dedim geçeli ama 16 sında kahverengi akıntım oldu onuda adetten sayarız biz dedi şaşırdım peki dedim amaa 10 gün sabret belki orda çıkarrrr dedi iki damla gözyaşım oldu teselli edin kızlar beniii

canım hayırlısı olsun inş on gün sonra güzel haberler verirsin olmassada üzülme rabbim ol deyince olcak inş...sabretmemiz lazım elimizden başka bişey gelmez...rabbim yardımcın olsun dualarım seninle...

beklicem canım belki öbür aya hamiş olurzz

umudunu kesme canım belkı yerlesme kanaması gordun oyuzden cıkmazz merak etme ıns hemıssındır ama bı an once dok gıt tatlımm hafta sonu gırmeden yarın gıtt bende pazartesıye randevu alcm esım ıznlı olrsa

kızz sevinç yok anam çıkmadı ikisindede ama 10 gün sonra tekrar vercemmm doktor haftaya belli olur dedi ama ben hala sancı hissediom 10 den sonra doktora gitçm olmadı ultrosona görüncem . bana senin adetin geçmemiş dedi nasıl yaa dedim daha geçmemiş dedi 10 gn oldu dedim geçeli ama 16 sında kahverengi akıntım oldu onuda adetten sayarız biz dedi şaşırdım peki dedim amaa 10 gün sabret belki orda çıkarrrr dedi iki damla gözyaşım oldu teselli edin kızlar beniii

:53::53::53::53: kız bu ne saçma bişi böyle testlerin negatifmi çıktı
iki damla göz yaşını yerim senin :5::5::5:

modd canım ya ben tepsı yapmak ıstyorum ne malzemısı gerekıyo sole sık bısey ıstyrum yardımcı olurmusun:42:

kız demedinmi evdeki test böle böle çıktı diye şimdi test sonuçların negatifmiii:53::53:
anam noldu böyle size anlamadım
kız bahardan dolayımı gecikti mevsimselmi :53::53::53:

üzülme cnmmm sen dr.a gitmedinmi gülüm gitmişken ultrasona da gireydin ya neyse ama git gir ultrasona bian önce inşallah gelmez kırmızılarında bebeişini görürsün ...

tabii belinaycımm olurum sewe sewe cnmm ahşap malzeme satan yer warmı sizin orada

üzülme cnmmm sen dr.a gitmedinmi gülüm gitmişken ultrasona da gireydin ya neyse ama git gir ultrasona bian önce inşallah gelmez kırmızılarında bebeişini görürsün ...

tabii belinaycımm olurum sewe sewe cnmm ahşap malzeme satan yer warmı sizin orada

var cnm ya ben daha onc yapmıstım tabı orta okuldayken cok gusel olmustu hıc hatrlamıyorum sımdı

kız demedinmi evdeki test böle böle çıktı diye şimdi test sonuçların negatifmiii:53::53:
anam noldu böyle size anlamadım
kız bahardan dolayımı gecikti mevsimselmi :53::53::53:

dedim kız silik çizgi çıktı dedim arakdaşımada dedim çok silik ama dedim olsun hamilelik gösterio dedi dün bilmiom ama negatif işte haftaya belli olcak o 16 sı beni mahvetti yaaa geçsin oda geçsin bakalım

:53::53::53::53: kız bu ne saçma bişi böyle testlerin negatifmi çıktı
iki damla göz yaşını yerim senin :5::5::5:

canım benim hala dualarınızı esirgemeyin şşansımız var belkide seni bekliorumdur sonucunu aynı anda veririz müjdeyi dimi ama kız okadar belirti boşamıydı of yaa netçük hincik benim bel ve karın ağrım var gözlerim hala yanıo yorgunum bunalr mevsimselmi psikolojikmi

canım benim hala dualarınızı esirgemeyin şşansımız var belkide seni bekliorumdur sonucunu aynı anda veririz müjdeyi dimi ama kız okadar belirti boşamıydı of yaa netçük hincik benim bel ve karın ağrım var gözlerim hala yanıo yorgunum bunalr mevsimselmi psikolojikmi

1,20 çıktı ben bu oranlardan bişi anlamıorum

:37::37::37::37: valla anlamadım canım yaaa :27::27: şaşkına döndüm çok ümitliydim hamişsin diye :5::5::5:

hadişkom üzülme Allahtan ümit kesilmez herşeyin hayırlısını iste kızzz
bak benim gibi hamile kalıp kalıp düşüreceğine
zamanını bekle rabbim büyük :5::5:

Back
X