kızz sevinç yok anam çıkmadı ikisindede ama 10 gün sonra tekrar vercemmm doktor haftaya belli olur dedi ama ben hala sancı hissediom 10 den sonra doktora gitçm olmadı ultrosona görüncem . bana senin adetin geçmemiş dedi nasıl yaa dedim daha geçmemiş dedi 10 gn oldu dedim geçeli ama 16 sında kahverengi akıntım oldu onuda adetten sayarız biz dedi şaşırdım peki dedim amaa 10 gün sabret belki orda çıkarrrr dedi iki damla gözyaşım oldu teselli edin kızlar beniii
gitçem canım ama ne tuhaftırki hala ümitliyim bilmiomki o 10 gün geçermi bana
kırmızlar gelene kada r ıcını ferah tut tatlım ama herseye hazırlıklı ol da da kuzum ultrasyona gır bı bakalım ne dıyecekk
beklicem canım belki öbür aya hamiş olurzz
kızz sevinç yok anam çıkmadı ikisindede ama 10 gün sonra tekrar vercemmm doktor haftaya belli olur dedi ama ben hala sancı hissediom 10 den sonra doktora gitçm olmadı ultrosona görüncem . bana senin adetin geçmemiş dedi nasıl yaa dedim daha geçmemiş dedi 10 gn oldu dedim geçeli ama 16 sında kahverengi akıntım oldu onuda adetten sayarız biz dedi şaşırdım peki dedim amaa 10 gün sabret belki orda çıkarrrr dedi iki damla gözyaşım oldu teselli edin kızlar beniii
üzülme cnmmm sen dr.a gitmedinmi gülüm gitmişken ultrasona da gireydin ya neyse ama git gir ultrasona bian önce inşallah gelmez kırmızılarında bebeişini görürsün ...
tabii belinaycımm olurum sewe sewe cnmm ahşap malzeme satan yer warmı sizin orada
kız demedinmi evdeki test böle böle çıktı diye şimdi test sonuçların negatifmiii
anam noldu böyle size anlamadım
kız bahardan dolayımı gecikti mevsimselmi
kız bu ne saçma bişi böyle testlerin negatifmi çıktı
iki damla göz yaşını yerim senin
canım benim hala dualarınızı esirgemeyin şşansımız var belkide seni bekliorumdur sonucunu aynı anda veririz müjdeyi dimi ama kız okadar belirti boşamıydı of yaa netçük hincik benim bel ve karın ağrım var gözlerim hala yanıo yorgunum bunalr mevsimselmi psikolojikmi
canım benim hala dualarınızı esirgemeyin şşansımız var belkide seni bekliorumdur sonucunu aynı anda veririz müjdeyi dimi ama kız okadar belirti boşamıydı of yaa netçük hincik benim bel ve karın ağrım var gözlerim hala yanıo yorgunum bunalr mevsimselmi psikolojikmi
1,20 çıktı ben bu oranlardan bişi anlamıorum
benim kirmizilar da geldiler maalesef moral tabiki sifir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?