• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bişey olsa ara 155 i ücretsiz o hatlarr 5 dk ya polis damlar kapınaaaaa...:60::60::60:

hahaha gayrı bısy olmaz heralde hemde babam odemlı ata bılıyom gercı uzukdalar ama dk adam yollarlar kocada ayakda uyusun:19::19:
neyse ya ozledım saka maka ya cook sevıyrum kokusunu ozledım askımmmmmmm bıde sogukda calısyo:14::14::14::14: kyama yaa

kızlarr benide ekleyin listeyee,
ben 5 yıllık evliyim 24 yaşındayım.3 yıldır bebek istiyoruz bi düşüğüm oldu artı pkoluyum :(

hahaha gayrı bısy olmaz heralde hemde babam odemlı ata bılıyom gercı uzukdalar ama dk adam yollarlar kocada ayakda uyusun:19::19:
neyse ya ozledım saka maka ya cook sevıyrum kokusunu ozledım askımmmmmmm bıde sogukda calısyo:14::14::14::14: kyama yaa

kıyamazmış kocasına:38:
boşuna demiyorlar karı koca arasına girmeyin diye belinay şimdi bize cephe almasın:30:

dayanamadı karııııııı
işte bunun için diyom uzatma diyeeee:20:
sen üzülüyon hep
kızlarr benide ekleyin listeyee,
ben 5 yıllık evliyim 24 yaşındayım.3 yıldır bebek istiyoruz bi düşüğüm oldu artı pkoluyum :(

tamam tatlım hoşgeldinn
lsteci başı ekler sabah senideeee
1. sayfada listemiz bakabilirsinnn
yalnız şartımız var hergün uğraıcan,bi kelimede olsa yazcan siteye girip 1 hafta bize uğramayanı atıyoz listedenn:1:

kıyamazmış kocasına:38:
boşuna demiyorlar karı koca arasına girmeyin diye belinay şimdi bize cephe almasın:30:

hayırr almam bugun sız benım yanımda oldunuz hele bı sabah olsun kocam gelsın hepınıze kuserım ozman kocama laf ettınız dıye am a sımdı canlarımsınız :60: :6:35::35::35:0:

dayanamadı karııııııı
işte bunun için diyom uzatma diyeeee:20:
sen üzülüyon hep

tamam tatlım hoşgeldinn
lsteci başı ekler sabah senideeee
1. sayfada listemiz bakabilirsinnn
yalnız şartımız var hergün uğraıcan,bi kelimede olsa yazcan siteye girip 1 hafta bize uğramayanı atıyoz listedenn:1:

tmm :)) ben geçen ay soğan kürü yaptım,sizlerin uyguladığı bi yöntem varmıı

Back
X