Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

harcatırmıyım kız ben sani gerekli cevap başak hanıma yazıldı

sevinççççç neden artık topikine gelmiyorsun sıkıldın mı bizden

selam canım valla çok haklısın bu aralar bir nezle bir grip resmen kırılıyorum
çok nete giremiyorum daha yeni girdim geçmişe bakıyordum canım sen nasılsın varmı bir gelişme

çok nete giremiyorum daha yeni girdim geçmişe bakıyordum canım sen nasılsın varmı bir gelişme

çok geçmiş olsun tatlım ama başka topiklerde yazıyorsun kendi topiğine hiç gelmiyorsun kırıldı valla biraz

dikkat et kendine canım .. evet dün doğumgünümdü tşk ederim tatlımmm

ewet cnm aynen öyle eeeeeeeeeeeeeeeee daha daha neler var
aynı hayat aynııı devam edioooo

Kızlar ben çıkıyorum ütülerim var yapayım akşamada düğüne gidicez Grşrüz kocaman öpüyorum sizikendinize iyi bakın beni özleyin bacılarrrrrrrrrr:79::79::79::79::79:
kolay gelsin cnaım seni özlemeyen ölsünn

dimi ya bide başaka sor bakım o öle demio ama kız bu resmen kıskanıoo bizi sen beni sevionn diemiii bende seni seviommm başakıda seviom ama ceza vercekmişşş suçumda senin kankan olmakmışş sanırım:))blendır he öle olsun bakalım ortalık nasıl karıştırılır görsünlerrr

hadişkom canımmm geçmiş doğum günün kutlu olsun hayırlı yaşlar olsun
tşk ederim kankacım canım arkadaşım benimmm inşallah hayırlı olurrr güsellikler olurda artıkın bende rahatlarım

yok daha bir kaç sene idare edersin
yapma bea yıpranma payııım mı varrr

hadişi tekmi buldun
onun adanalı kankası var unutmada
konuş kankytom benimm kıss ben bile tırstım öle bidedinki başakta görünmüo sanırsam oda tırstı

harcatırmıyım kız ben sani gerekli cevap başak hanıma yazıldı
harcatma anam bozdur bozdur harca hadiş olduk resmen ohh eline diline sağlıkkk

sevinççççç neden artık topikine gelmiyorsun sıkıldın mı bizden
diyene bak hele sen gelion sankide efsun hanımmm nasılsınız görünmüonuzz

Selamlaar hepinizin cumasi mubarek olsun rabbim hepinizin gobisini doldursun
seninde canım benim hepimizin olsun senin göbüş dolumu yoksaaa

çok geçmiş olsun tatlım ama başka topiklerde yazıyorsun kendi topiğine hiç gelmiyorsun kırıldı valla biraz

geçen sende aranıordun ona göre başka topiklerdeydinnn

ağlama kız benide ağlatacaksın haaaaaa
kız bende kan pıhtılaşması varya şu anda tedavi sürecindeyim o yüzden araştırma yapmak zorundayım tatlım sen nasısın varmı bir gelişme :26:

tamam tamam bebişler adına afettim seni sevinçim
gelişme yok çalışma var

iyiyim hadiyecim sen nasılsın datlum
o topik başı ama canım kendi topikinden kaçtı

Yok gulum yaaa nerdeee daha kocami ikna edemedimki gobis dolsun allah mi soyletti sana yoksa bilmem esim korunuyor bugun yarin regl olacam diye bekliyorum yoksa bebis mi geldi kazayla bilmem

yok kısss adanadayım ama dışarı çıkmadıkça sıcak olmuo bana balkonda üşüom meselaaa...ben hastalanmadım halaa...sabah idrar testi yaptım çıkmadı kan verdim bakalım nolcakk...dr arıcak birazdann..:18::18::18::18:

yeşilimmm nasılsın cnmmm...nasıl gidiooo hamilelik

serayım canım benim iyiyim tatlım iyi gidiyor Allaha çok şükür canım tek sorunum tansiyonum düşüyor sürekli bunada şükür ama
sen nasılsın canımcım kkan vermişsin hemen yaz sonucu buraya inşallah hayırlı güzel sonuç çıkar

KISSSS OĞLAN SAĞDAMI SENİN HADİ YA BENİMDE SAĞDA BİRAZ GÖZ SEYİRMESİ GİBİ HAREKETLENME VARDA YİNE PRENSİM GELİYO HERALDE

hürrem sultanım genelde sağda erkek diyorlar ama benim solda hepte solda hissettim valla şimdide öyle dr erkek dedi hiç belli olmaz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…