sevinççççç gel beni kurtar bu başak karısı kuyumu kazıoooo senden başkasıda kurtaramaz gayrı senin yoklundan yararlanıoo görüonmu bakk heele ceza yiirsem ki ta dün doğumgünü olan karıya yapılırmı buuuu aşk olsun heee sevinç hiç gelip bi kerem bile kutlamadınnn inşallah iyişleşmişsinizdir canım dön artık yuvana hadi beni tek başıma harcıolar burdaaa
sevinççççç neden artık topikine gelmiyorsun sıkıldın mı bizden
Selamlaar hepinizin cumasi mubarek olsun rabbim hepinizin gobisini doldursun
selam canım valla çok haklısın bu aralar bir nezle bir grip resmen kırılıyorum
çok nete giremiyorum daha yeni girdim geçmişe bakıyordum canım sen nasılsın varmı bir gelişme
çok geçmiş olsun tatlım ama başka topiklerde yazıyorsun kendi topiğine hiç gelmiyorsun kırıldı valla biraz
canım geçmişi okudum fakat yazma fırsatım olmadı telefondan girmiştim.:26:
................
dikkat et kendine canım .. evet dün doğumgünümdü tşk ederim tatlımmmiyiyim canım sen nasılsın dün biraz sancım oldu korktum regl sancısı gibiydi bugün iyiyim sen nasılsın bitanem?
iyidir canım sen nasılsın bu arada dün dogum gününmüydü eğer öyleyse iyiki dğgdun canım doğum günün kutlu olsun.
aynı hayat aynııı devam ediooooewet cnm aynen öyle eeeeeeeeeeeeeeeee daha daha neler var
kolay gelsin cnaım seni özlemeyen ölsünnKızlar ben çıkıyorum ütülerim var yapayım akşamada düğüne gidicezGrşrüz kocaman öpüyorum sizi kendinize iyi bakın beni özleyin bacılarrrrrrrrrr:79::79::79::79::79:
dimi ya bide başaka sor bakım o öle demio ama kız bu resmen kıskanıoo bizi sen beni sevionn diemiii bende seni seviommm başakıda seviom ama ceza vercekmişşş suçumda senin kankan olmakmışş sanırım:))blendır he öle olsun bakalım ortalık nasıl karıştırılır görsünlerrrbaşooşş baban geldimi kız gözünaydın ne güzellll
testin sonucu temis çıkar inşallah
özledim kız hepiniziiii
hadişkom saol tatlım zati sende olmasan kimse bana bakmaz çorbayı içtim saol annemmm
tşk ederim kankacım canım arkadaşım benimmm inşallah hayırlı olurrr güsellikler olurda artıkın bende rahatlarımhadişkom canımmm geçmiş doğum günün kutlu olsun hayırlı yaşlar olsun
yapma bea yıpranma payııım mı varrryok daha bir kaç sene idare edersin
konuş kankytom benimm kıss ben bile tırstım öle bidedinki başakta görünmüo sanırsam oda tırstıhadişi tekmi buldun
onun adanalı kankası var unutmada
harcatma anam bozdur bozdur harca hadiş olduk resmen ohh eline diline sağlıkkkharcatırmıyım kız ben sani gerekli cevap başak hanıma yazıldı
diyene bak hele sen gelion sankide efsun hanımmm nasılsınız görünmüonuzzsevinççççç neden artık topikine gelmiyorsun sıkıldın mı bizden
selam canım valla çok haklısın bu aralar bir nezle bir grip resmen kırılıyorum
çok nete giremiyorum daha yeni girdim geçmişe bakıyordum canım sen nasılsın varmı bir gelişme
seninde canım benim hepimizin olsun senin göbüş dolumu yoksaaaSelamlaar hepinizin cumasi mubarek olsun rabbim hepinizin gobisini doldursun
çok geçmiş olsun tatlım ama başka topiklerde yazıyorsun kendi topiğine hiç gelmiyorsun kırıldı valla biraz
ağlama kız benide ağlatacaksın haaaaaa
kız bende kan pıhtılaşması varya şu anda tedavi sürecindeyim o yüzden araştırma yapmak zorundayım tatlım sen nasısın varmı bir gelişme :26:
dikkat et kendine canım .. evet dün doğumgünümdü tşk ederim tatlımmm
diyene bak hele sen gelion sankide efsun hanımmm nasılsınız görünmüonuzz
geçen sende aranıordun ona göre başka topiklerdeydinnn
tamam tamam bebişler adına afettim seni sevinçim
gelişme yok çalışma var
iyiyim hadiyecim sen nasılsın datlum
o topik başı ama canım kendi topikinden kaçtı
ohhh hade bakimmm
inşşalllah nu ay olur yaaaa
dene dene olmayınca insan üzülüyo
valla kafam kaldırmıyor bu aralar yaaa:26:
dikkat et kendine canım .. evet dün doğumgünümdü tşk ederim tatlımmm
aynı hayat aynııı devam edioooo
kolay gelsin cnaım seni özlemeyen ölsünn
dimi ya bide başaka sor bakım o öle demio ama kız bu resmen kıskanıoo bizi sen beni sevionn diemiii bende seni seviommm başakıda seviom ama ceza vercekmişşş suçumda senin kankan olmakmışş sanırım:))blendır he öle olsun bakalım ortalık nasıl karıştırılır görsünlerrr
tşk ederim kankacım canım arkadaşım benimmm inşallah hayırlı olurrr güsellikler olurda artıkın bende rahatlarım
yapma bea yıpranma payııım mı varrr
konuş kankytom benimm kıss ben bile tırstım öle bidedinki başakta görünmüo sanırsam oda tırstı
harcatma anam bozdur bozdur harca hadiş olduk resmen ohh eline diline sağlıkkk
diyene bak hele sen gelion sankide efsun hanımmm nasılsınız görünmüonuzz
seninde canım benim hepimizin olsun senin göbüş dolumu yoksaaa
geçen sende aranıordun ona göre başka topiklerdeydinnn
valla canımm biz çok yüzyüz oldukk kocmızın dibinden ayrılmıosss :)nese bebek yaapayımdaaa 15 lik kız kimin olurummmm artıkın
bende bırakmıoum şeytan peşimi bırakmıooo ne güsel kılıodummmm sabah namazına bile kalkıordum allahım affetsin ara ara kılıorum ama tatmin olmuorum hiç bırakılmaması gerekio gün boyu geceye kadar kılınca devamı gelio bi vakiti kılmadınmı onunda devamı gelioo
allahım yolundan ayırma bizleri şeytanın şerrinden koru
eyvallah hemşerim benimmm çok tşk ederim geçmiş olsun canım havaalrdanmı bizim bura çok sıcak sende adanadaydın dimii sıcak çk felaket esiyor ama sıcak esiorr napıcaz bu sene bilmiıom
ivet iyiki doğmuşum illallah edenler olmasına rağmen iyik idoğmuşum sizlerde iyiki varsınız teşekkür ederim belişimmmm inşallah öle olucakk inşallah
bak hele koca dötümle döverim seni haaa ne cezasıymış ki oo hiç haberim yoktuucanım bendeki döt kimsede yoktur herhald
yeşilimmm nasılsın cnmmm...nasıl gidiooo hamilelik
KISSSS OĞLAN SAĞDAMI SENİN HADİ YA BENİMDE SAĞDA BİRAZ GÖZ SEYİRMESİ GİBİ HAREKETLENME VARDA YİNE PRENSİM GELİYO HERALDE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?