serayım canım benim iyiyim tatlım iyi gidiyor Allaha çok şükür canım tek sorunum tansiyonum düşüyor sürekli bunada şükür ama
sen nasılsın canımcım kkan vermişsin hemen yaz sonucu buraya inşallah hayırlı güzel sonuç çıkar
çok ii bak kendine cnmmm...dr ne dio tansiyonun hakkında?ben iiyim bekliom bakalım 15 dkya ararım dedi 25 dk oldu aramadı daha( çok heyecanlıyım yawww...sonucu yazarım tatlımmm...sen hiç duydunmu adeti 5 gün geçmiş idrarda çıkmayıp kanda çıkan yada çıkmayan..
selamm kızlarrrr bi kaç günden beri giremedimmmm. nasılsınız bakalımmmm. annemm memleketteydiii ve döndülerrr. en yakın arkadaşımm askerden izne geldiii. kocişş yeni araba aldııı. bebişimmmm ve ben çokkk iyiyizzzz.
selamm kızlarrrr bi kaç günden beri giremedimmmm. nasılsınız bakalımmmm. annemm memleketteydiii ve döndülerrr. en yakın arkadaşımm askerden izne geldiii. kocişş yeni araba aldııı. bebişimmmm ve ben çokkk iyiyizzzz.
slm cnmmm hoşgeldinnnn ohhh ne güzelll şeyler olmuş öleee...güle güle kazasız belasız binin arabanıza...ii olmanıza sevindimmmm...
canım düşük olabiliyor dyor genelde tuzlu ayran iç diyor dr yüksek olması kötü dedi bende idare ediyorum artık napim canım..
geç olsun güzel haber olsun canım inşallah
duymuştum canım geç döllenme diyorlar hayırlısı olsun tatlım inşallah vardır bebiş
a.selam tatlım kızımız napıyor iyi bak gelinime kısarabanız hayırlı olsun canım güle güle kullanın...
saqol canımmm. kociş 1 ay benim kullanmama izin verdi. zaten sonrasında göbüşşş büyüyeceği için kullanamayacağımmm.
nie kısss millet doğuma bile kendi kullanıp gidio nolcek sankizararlımı araba kullanmak hamileyken?
amannn ii olsunda düşük olsun tansiyonun iç tuzlu ayranı yükselt azcık ...evet bende duydum hatta bi arkadaş 10 gün gecikmeden sonra idrar testinde pozitifi gördü geç döllenme olmuş...beni düşündüren en son ilişki 10 mayıstaydı ozamandan beri tuttuysa geç döllenme olurmuki yaa
aradı dr olumsuzmuş sonuç...3-4 gün daha bekle yine olmazsan testi tekrarlayalım dedi...
bakıyorummm canımmmm merak etme sen :)) senin oğlan napıyo bakalımmmm
canım hayırlısı olsun bekle bakalım bikaçgün daha inşallah olmazsında bebiş vardır yoksada sağlık olsun doğru zaman değil demekki
:)))))) prensesimiz olacak o
napsın bizimkide iyidir heralde salı günü gidecez bizde dr a 1 aydır görmüyorum oğlumu detaylı ultrason bide renkli dopper mi öyle bişey yapılcakmış hayırlısı bakalım canım
öle canım beklicem bakalımmm...ben banyo yapim cnmm namazlar duruo bugün kılamadım hiç...öpüyorum hepinizi...
vayyyy kankaytolar toplanmışşş cadılarrrrrr
aradı dr olumsuzmuş sonuç...3-4 gün daha bekle yine olmazsan testi tekrarlayalım dedi...
hadisko akşama yemek te ne var kızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?