kızlar ikide bir müşteri geliyor iş yerindeyim yazamıyorummmm.. dün akşam işten gelince kociş beni zorla dışarı çıkardı yemeğe..sonra arkadaşlarla buluştuk eve gece 2 de geldik.. temizliklerimi bitirmem lazım dedim ama kızdı bana "zaten 1 aydır yoktun geldiğinden beri kendini paralıyosun yeter ev bizim ev kime ne? yaparsın sonra yavaş yavaş" dedi.. bu sabah da gene işe geldim.. yani hala öylece kaldı benim işler şimdi de iş yerinde işler yoğun:126: hepinizi çok öpüyorum..
merhaba kızlarr
benim reglime daha 10 gün war ama tuhaf bi şekilde regli oldum karnımın we göğüslerimin şişmesi wwe acıması demekki bunun içinnmişş...
bünyem benimle dalga geçiyo resmen geçen ay 5 gün gecikme bu ay 10 gün erken regliiii
valla pek sıcak karşılanmadım ama aynen inadına geliyom pek bir arsızım bende ayol
ahahah poklarıyla oynarlar bencedee bebeğin altı nasıl değişir onu falanda bilmiyodur bu şimdi her temizleyişinde ortalığı pok götürür artıkınpasaklı karı buuu yaaaa valla pasaklı geçen dedim çocuk olunca pokunuzla oynarsınız
o nasıl laf diyor tek başına yetiştiremiyon bide bebiş olunca dediğimden beter olun garı sen
demişti dersin seni buralarda heeçççççççç göremek
dimi yaa tilotuyla temizlik yapandan ne beklersiingızz o nerden bilsin hem tecrübesiz hem beceriksiz
gaynanası yapmış buda yemişşş ne bilsin nerden anlasın karı
tilot sefasında zaatiiiii
bencede kendi yapmışki bizimki bi halt öğrenememiişyok kız kaynanasının yaptığı yemeği beğenip yememiştir kendisi yapmıştır mecburende öğrenmiştir yemek yapmayı
ay hadi yaa tırstım baak pko yüzünden rahim boyumu kısalabiliyomuuşsadece soğan kürüylemi hamile kaldın yaanii ay bendemi başlasam naapsaam ama yumoş dönemim geçti tee artıkın bidahaki aya taşınma telaşından fırsat bulursam başlayım bari sen ne kadar süre ve nasıl kullandın o soğan kürünü pekii? :26::26:
sevilmiycek gacımı başak muhabbetleri çok hoşuma gidiyor senin muhabbetlerde çok hoş arayıpta bulamayıcağım hatunlarla dolu burası hepiniz birbirinizden harikasınız
iyi geceler kızlar
başakcım evini çok beğendim canım,ama seray gibi her kareye kardelen bunu beğendi yazamadım,kusuruma bakma artıkın
rabbim güle güle oturmayı nasib etsin,zamanla içindeki eşya boşluğu da dolacaktır zaten
gerçi sen şu haliyle de çok mutlusun,önemli olan da bu
ben şimdi yatıyorum,iyi geceler
ben vardım ama kimse yok diye oyuna dalmışım
ama artık bende çıkayım bukadar nöbetçilik yetti zaten başak benim yıldızlarımıda sarartmışhergün gelmeme rağmen
demekki artık hergün takılmama gerek yok
arkıdeşleeeeeeeeeeeee tüm tekirdağlılarrrrrrrr
depremle uyanıvedik be yaaaaaaaa
çommmm çokkkkkkkk korkuvedik sokaklara salıvedik kendimizi be yaaaaaaaaa
hayırlı cumalar kızlar, Allahım kalbimizden geçenleri hakkımızda hayırlı eylesin hepinizi kocaman öpüyorumm
slm herkese cumanız mübarek olsun.
günaydın kızlar
herkese hayırlı cumalar
yaa bende öyle düşünüyom zaten bulcak kişi evin fotolarını çeksinde yollasın diyceem ama onuda yapcak kişiyi bulmak lazım öncee bizim akraba var orda ama eşi tam bizim taşınma zamnımızda 3.çocuğunu doğurcak yada doğurmuş oluyoo telaşeleri olur nasıl bulcaklar bize ev yaa :26: oof off şööyle gönlüme göre ev bulaydım içim rahat etcektii keşke eşyalardan 1 gün önce falan çıkabilsek bakardık evlere ne biliim tutar temizlerdik falan hiç diilse eşyalar gelene kadar falan böyle nasıl olcak hiç bilmiyoom :26::26:sizde gittikten sonra evi beğenmezseniz hemen başka ev bulup taşınsanız çokmu zor olur size eşyalarıda yaymazsınız eve sadece lazım olanları çıkartsanız
yada nasıl bir ev istediğinizi size kim bulacaksa ona söyleyin size fotoğraflarını çekip göstersin ne bileyim aklıma başka bişey gelmiyo
günaydın hepinize,hayırlı cumalar RABBİM tüm dua ve dileklerimizi kabul etsin inşaallah
sana kaç kere dedik heç oralı olmadın ben bu ay yapacam regl olmayı bekliyom.
kaç kişi hamile kaldı bu yöntemleözellikle pko ya birebir bende olmadığı halde başlayacam
sen daha bekle
bdt ne? Ne bilim ben ben hiç doğurmadımkiHayırlısı olsn bakalaım yavaş gelsin sağlam gelsin bebişşşşşşşş
Ayy karılar annem bana fesleğen almştı burdayken. Ama bana sula felan demedi. Fasleğen solmaya başlamış. Su istiyomuydu bu:18::18:
Uff ben çiçeğe bilem bakamıyom
nerelerdesin?? canım hiç gözükmedin
abboo önce 5 yıldızı verdi şimdide sararttımııı deli karııııı
yaa bende öyle düşünüyom zaten bulcak kişi evin fotolarını çeksinde yollasın diyceem ama onuda yapcak kişiyi bulmak lazım öncee bizim akraba var orda ama eşi tam bizim taşınma zamnımızda 3.çocuğunu doğurcak yada doğurmuş oluyoo telaşeleri olur nasıl bulcaklar bize ev yaa :26: oof off şööyle gönlüme göre ev bulaydım içim rahat etcektii keşke eşyalardan 1 gün önce falan çıkabilsek bakardık evlere ne biliim tutar temizlerdik falan hiç diilse eşyalar gelene kadar falan böyle nasıl olcak hiç bilmiyoom :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?