Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam cnm ben hep buralardayım zaten :)) hadi allaha emanet olun bu arada çok matraksın :)
evet ööle didim . doktor halvete girebilirsiniz veya yasak gibi bişi demedi. bende sormayı unuttum . kocam hep sormamı bekledi. baktıki ben unutuyom dayanamadı artıkçimerken banyoyu temiz tut tilotunu etrafa atmaaa
niye hayal ediyon kuzucum sende yap bak gör nası oluyo. kaynanaderdin yoksa evde yapabilirsin
karı bizimle göerüşebilmek için zırt zırt kaynanasına gidiyo yazık![]()
Slm kızlar nasılsınız tel giriyorum yoldayım gezmeye gidiyorum bi slm vereyim dedim![]()
kuzum sen yapki oda utansın ilk yıllar hep ben yapardım walla böyle,böyle alıştı benimkide..neler yapardım ben ilk yıllarda sende bişeyler yap böyle uıldönümü ve doğumgünlerini ben hiç kaçırmam sıkıysa oda hatırlamasın...
Slm kızlar nasılsınız tel giriyorum yoldayım gezmeye gidiyorum bi slm vereyim dedim![]()
ben yine evime gidiom kızlarrrr sizi çok seviommmmmmmmmmmm öptümmmmmmmmmmmmmmmm![]()
garılar biz akşam yemeğini yedik
pazardan aldığım yeşilliklerimi ayıklayıp saklama kabına yerleştirdim
sütü kaynattım oğluma cam şişeye süt koydum
yoğurt mayaladım
sütlaç yaptım
bulaşıkları yıkadım
ocağı sildim
oğlumun karnını doyurup uyuttum
kociş yarın balığa gidecek onun eşyalarını hazırladım
buraya geldim birde ne görim yine kimse yok![]()
erenay kkızzz kocasının kuzusuu napıyon bakem![]()
illa kendini övecek karı yaaa
bak ben neler yaaptımm
-köye gittim
-çilek,erik kiraz topladım
-eve geldim ymek yedik,
-mutfağı hallettim
-çilekleri yıkadım şekere bastımm
-şimdik ocağa koydum
-çay içtik,nargile içtik
-kocişi işe yolladım-
-halımı ısladım yarın yıkıcamm
-şimdik hem vtirin siliyom hem sana çemkiriyom
hııhhh bak bizde iş yapıyok yanııııııı
senlede kavga edilmiyo kuzu yaaaellerina sağlık bizde emeğe saygı var çemkirmiyom ben
![]()
Biri banamı seslendi geldim işte![]()