Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

:3::3::3::3: Hoşgeldin canım :3::3:

hoş bulduk bebem başakla beydaglı karıları kocalarını görünce bizleri unuttu he :33::33:benimki gelmedi daha yarında calışıyomuş:30::30:gene bagladım şu lafa paşgülün sucu ney:43::43:pazara gidelim dedim 2 gündür eşimin işlerinden bir gezemedim yaw maksat gezmek manav var evinin ilerisinde ordan alırız dedi pazarın yerini tutarmıki:43::43:

hoş bulduk bebem başakla beydaglı karıları kocalarını görünce bizleri unuttu he :33::33:benimki gelmedi daha yarında calışıyomuş:30::30:gene bagladım şu lafa paşgülün sucu ney:43::43:pazara gidelim dedim 2 gündür eşimin işlerinden bir gezemedim yaw maksat gezmek manav var evinin ilerisinde ordan alırız dedi pazarın yerini tutarmıki:43::43:

:20::20: aaa ben her hafta giderim pazara öle marketten neyim almam illa pazarı bandiklemeliyim :1::1:

erenay senin kanka eve taşınınca rahat olurum bol bol gelirim felan diyordu karının ayarı bozuldu resmen
ev işlerinin altında ezildi resmen yavrum benimmm :21::21: bide tilot sefası varya kuzunun
:8::8: artık ne haltlar karıştırıyorsa gelemedi :12:

senlede kavga edilmiyo kuzu yaaa
ne diye alttan alıyon hemen
atışaktım sennen
:20::20::20::20:

Hoşgeldin paşa naber???
iyi diyelim iyi olsun bebem ya paşayla köpük yüzünden havalandırmayı açamıyorum malum burası sıcak kuşlarımı hava çarpar camıda üsten açtım başka odaya koysam içim evlermiyo :14::14:analık işte :9::9:anlıcagın yavrularım yüzünden pişmiş tavuga döndüm:53::53::53:

kız gözlerini pörtletme hemen şuan 14 bölümü seyrediyorum seyretmesinede digerlerini nasıl seyredirim bilemedim yane aman diyorum sonra seyredersin ama olmuyo tam yerinde bitiyo melet:20::20:olurda sizlere yazamazsam ben hürremi seyrediyor olucem birazdanda ezan ukunucak namaz kalkıcam rabbim dualarımızı kabul etsin işşallah :16::16:

iyi diyelim iyi olsun bebem ya paşayla köpük yüzünden havalandırmayı açamıyorum malum burası sıcak kuşlarımı hava çarpar camıda üsten açtım başka odaya koysam içim evlermiyo :14::14:analık işte :9::9:anlıcagın yavrularım yüzünden pişmiş tavuga döndüm:53::53::53:

kız gözlerini pörtletme hemen şuan 14 bölümü seyrediyorum seyretmesinede digerlerini nasıl seyredirim bilemedim yane aman diyorum sonra seyredersin ama olmuyo tam yerinde bitiyo melet:20::20:olurda sizlere yazamazsam ben hürremi seyrediyor olucem birazdanda ezan ukunucak namaz kalkıcam rabbim dualarımızı kabul etsin işşallah :16::16:

kız kafayı yeme hürrem diye :32::32::32:
Allah kabul etsin canım
zati gelen gidende yok bende çok
ama çok yoruldum birasdan çıkarım :34:

erenay senin kanka eve taşınınca rahat olurum bol bol gelirim felan diyordu karının ayarı bozuldu resmen
ev işlerinin altında ezildi resmen yavrum benimmm :21::21: bide tilot sefası varya kuzunun
:8::8: artık ne haltlar karıştırıyorsa gelemedi :12:

sorma canım yaaaa
işlerin altında pestil oldu hemdeee
yakında hiç gelmezse şaşırmıcamm
ama kocası gündüzcüymüş ya belki ondandırrrr.....
sorma nasıl yapıyosa tilot sefasını anlamadım ama hamiş hamişş
gelmiyo geceleri artık galibaaaa

ev işlerinin altında ezildi resmen yavrum benimmm :21::21: Bide tilot sefası varya kuzunun
:8::8: Artık ne haltlar karıştırıyorsa gelemedi :12:

evcilik oynuyorudur belkim hatun:27::27::27::27:

sorma canım yaaaa
işlerin altında pestil oldu hemdeee
yakında hiç gelmezse şaşırmıcamm
ama kocası gündüzcüymüş ya belki ondandırrrr.....
Sorma nasıl yapıyosa tilot sefasını anlamadım ama hamiş hamişş
gelmiyo geceleri artık galibaaaa

ben 3 gebelik geçirdim havlet olamadım yasaktı:27::27:neyse ben namazı kılıyım geliyorum namazum geçmesin abdestim varken :10::10:

senin eşinde bi başka canım:6:

nerye gittin kıssss. sevinçte kaçtı dweli karıııııı. kıs sevinç ne dolması yapmştın lahanamıııııı. kesin kötü olmştuır dökmeye gitmiştir

yazmıştımya kardeşim gelecek diye yarın kardeşimib misafirleri gelecekte ona yardıma gittim

karılar ya size bişi sorcam. ben musluk ve lavobolarda cif in çamaşır sulu olanını kullanıyorum şu an fakat hiç memnun değilim hemen su lekesi kalmaya devame diyor. sizin varmı önereceğiniz bişi

bende mark banyo ve mark mutfak yada mr. muscle banyo ve mutfak kullanıyorum çokda kolay oluyor temizlik

walla benimkide yaptırmazdı ve etrafımdaki herkesi tembihler kocacım...

eşim adetime yakın evi süpürmeme ve viledayla silmemede kızıyo neymiş paspası sıkarken kendimi zorluyomuşum sanki okadar dikkat ettikde oldumu bebek:9:

anam sizlerdede ne çene varmış ulen:20::20:okumadım geçmişi işime gelmedi zaar baktım gözüm korktu okuma paşa dedim sadece bir şeye gözüm ilşti arkadaş demişya 7 sene :9::9:ben 7 ay bir araya gelmedim kardeş kardeş yattık eşimle az kullanılmış oldum tam kullanılmış olsa neyse:9::9:ama allah işte oluca oluyobir zaman geldi oldu ay utandım bak şimdi:17::17::17:

bendim:17:

benim babam yokki babalar günü hediyesi alıyım:14::14:kaynatamada alasım yok bebegim yokki eşime babalar günü hediyesi alayım ben ne yapayım :43::43::43:

benimde yok babam kayınpederim ve bebeğim :43:

canım ben tek çıkamıyorum pazara orası muaamma ya biri olucek yada eşim yasak yane :27::27:

bende hiç sevmiyorum yalnız gitmeyi illaki yanımda biri olacak hatta ekmek olmasın ekmeksiz bişeyler yapar yada ekmeksiz yemeği tercih ederim bakkala gitmem

Back
X