Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Hoşgeldin canım

hoş bulduk bebem başakla beydaglı karıları kocalarını görünce bizleri unuttu he benimki gelmedi daha yarında calışıyomuşgene bagladım şu lafa paşgülün sucu neypazara gidelim dedim 2 gündür eşimin işlerinden bir gezemedim yaw maksat gezmek manav var evinin ilerisinde ordan alırız dedi pazarın yerini tutarmıki

aaa ben her hafta giderim pazara öle marketten neyim almam illa pazarı bandiklemeliyim

erenay senin kanka eve taşınınca rahat olurum bol bol gelirim felan diyordu karının ayarı bozuldu resmen
ev işlerinin altında ezildi resmen yavrum benimmm bide tilot sefası varya kuzunun
artık ne haltlar karıştırıyorsa gelemedi

senlede kavga edilmiyo kuzu yaaa
ne diye alttan alıyon hemen
atışaktım sennen

Hoşgeldin paşa naber???
iyi diyelim iyi olsun bebem ya paşayla köpük yüzünden havalandırmayı açamıyorum malum burası sıcak kuşlarımı hava çarpar camıda üsten açtım başka odaya koysam içim evlermiyo analık işte anlıcagın yavrularım yüzünden pişmiş tavuga döndüm

kız gözlerini pörtletme hemen şuan 14 bölümü seyrediyorum seyretmesinede digerlerini nasıl seyredirim bilemedim yane aman diyorum sonra seyredersin ama olmuyo tam yerinde bitiyo meletolurda sizlere yazamazsam ben hürremi seyrediyor olucem birazdanda ezan ukunucak namaz kalkıcam rabbim dualarımızı kabul etsin işşallah

kız kafayı yeme hürrem diye
Allah kabul etsin canım
zati gelen gidende yok bende çok
ama çok yoruldum birasdan çıkarım

sorma canım yaaaa
işlerin altında pestil oldu hemdeee
yakında hiç gelmezse şaşırmıcamm
ama kocası gündüzcüymüş ya belki ondandırrrr.....
sorma nasıl yapıyosa tilot sefasını anlamadım ama hamiş hamişş
gelmiyo geceleri artık galibaaaa

evcilik oynuyorudur belkim hatun

ben 3 gebelik geçirdim havlet olamadım yasaktıneyse ben namazı kılıyım geliyorum namazum geçmesin abdestim varken

yazmıştımya kardeşim gelecek diye yarın kardeşimib misafirleri gelecekte ona yardıma gittim

karılar ya size bişi sorcam. ben musluk ve lavobolarda cif in çamaşır sulu olanını kullanıyorum şu an fakat hiç memnun değilim hemen su lekesi kalmaya devame diyor. sizin varmı önereceğiniz bişi

bende mark banyo ve mark mutfak yada mr. muscle banyo ve mutfak kullanıyorum çokda kolay oluyor temizlik

walla benimkide yaptırmazdı ve etrafımdaki herkesi tembihler kocacım...

eşim adetime yakın evi süpürmeme ve viledayla silmemede kızıyo neymiş paspası sıkarken kendimi zorluyomuşum sanki okadar dikkat ettikde oldumu bebek

bendim

benim babam yokki babalar günü hediyesi alıyımkaynatamada alasım yok bebegim yokki eşime babalar günü hediyesi alayım ben ne yapayım

benimde yok babam kayınpederim ve bebeğim

canım ben tek çıkamıyorum pazara orası muaamma ya biri olucek yada eşim yasak yane

bende hiç sevmiyorum yalnız gitmeyi illaki yanımda biri olacak hatta ekmek olmasın ekmeksiz bişeyler yapar yada ekmeksiz yemeği tercih ederim bakkala gitmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…