Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kaynatınnn bakalımmmmm.bende bi bakayım dedimm napıyonuz diyeee

haksızlığa bakın hele hür ne zamandır yok ama yıldızları hala kırmızı ve birkaç kişininkide

seninkide amma kıskanç sanki kapacaklar hemen seni
benimkide ehliyeti aldın kullanmıyosun diye kızıyo canın sıkıldıkça gez arkadaşlarına git dolaş diyor
çooooookk kıskanç hemdeee
manyak adam bende kıskanılcak karıysamm
ama sevgi işte onun gözünde neysemmmmm artıkınnn
gerçi güzel karıyım ama kilo fazlam var işteee
haksızlığa bakın hele hür ne zamandır yok ama yıldızları hala kırmızı ve birkaç kişininkide
aynen nazocumm bende hergün giriyorumm ama bak yıldızlarımaaa
başakkk seni protesto ediyom annemmmmmmmm
anam gece kuşalrı burdamışşş yaa bende saat kaçlarda arıom hele bakkınn nabersiniz millet

gel gel burdayıkkkk

ayyyyy çok özüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüürrrrrr
bu karı benim yıldızlarımı kızartmışşş yaaa

başak kankam çoookk özür annemmm
görmedimm renk körüyüm galibammm kusura bakma
hamiş hamiş günahını aldımmmmm

niye öyle diyon çirkin insan yoktur bakımsız insan vardır sende bakımsız bir kadın değilsindir
başak bi gelecek herkes ayakta

selam kızlar,yatmadan bi bakayım dedim
kız erenay,ben de sana uyup seni beğendim,gerçi bende yıldız mıldız kalmamış ta,bu başak beni toptan yollicak sanırım:18::18::18:

niye öyle diyon çirkin insan yoktur bakımsız insan vardır sende bakımsız bir kadın değilsindir
başak bi gelecek herkes ayakta

ya önceden güzeldim kabul ediyom
aama şimdikk;göbek önde toto arkada gidiyozzz,
bacaklar tavuk butu gibiiiii
ohhh
aama bak bakımlıyımdır onu inkar edememmm;
dişimi hem fırçalar,hemde misvaklarımm
sir ağdamı yaparımm,yıkanınca kremlerimi ihmal etmeden sürerim,öbürlerini yazarsamm uzarrr giderr,
ter kokmamak için zırt pırt banyo yaparımm hatta abartırımm 1,5 aydır gribim geçmedi sinüslerimlen uğraşıyomm
geniz akıntısı öksürük eğer alerjik değilsem mutlaka üşütmekten....

Son düzenleme:
bu gidişle ben zor zayıflayacam pastalar börekler dolmalar
afiyet bal şeker löp löp et olsun sana benim artık rejime başlamam lazım
benide başlatsana yaaa
dolunay ne güzel öğretmenlik yapıyodu yaaaaa
selam kızlar,yatmadan bi bakayım dedim
kız erenay,ben de sana uyup seni beğendim,gerçi bende yıldız mıldız kalmamış ta,bu başak beni toptan yollicak sanırım:18::18::18:

kılavuzu karga olanın burnu ...tan çıkmazmışş

anladınn

canım bizde seni çok seviyozzz özletme ha kendini :26:

tamam kuzucummmm bak özletmedim bi ceeee demeye geldimmm evimden giriommm cebi bağladım laptopa ama kocişime vercem şimdi....ben didiyom kıslarrrrriyi geceler tatlı rüyalar hepinizeeeee....Allah a emanet olunn...öpüldünüzzz

canım bizde seni çok seviyozzz özletme ha kendini :26:

tamam kuzucummmm bak özletmedim bi ceeee demeye geldimmm evimden giriommm cebi bağladım laptopa ama kocişime vercem şimdi....ben didiyom kıslarrrrriyi geceler tatlı rüyalar hepinizeeeee....Allah a emanet olunn...öpüldünüzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…