Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

benim sorunum yeğenlerimdi onun için sık giremiyodum ama akşamalrıda biraz kafamı dinleyip geçte olsa geliyodum okul tatil oldu bende artık her fırsatta burdayım gördüğün gibi

isyan durdu zaten amacımız hakkımızı almaktı aldık bitti
hem ilk sevinç başlatmıştı bu isyanı bende arkasından gelmiştim

sen değilmiydin isyan edenler el kaldırsın diyen:44 sevinci bi yakalrsam az cadı diil oda

nazo küçük şeylere bakıyonmu. ben bu tiyatro gibi olan şeylerden bişi anlamıyom

benim sorunum yeğenlerimdi onun için sık giremiyodum ama akşamalrıda biraz kafamı dinleyip geçte olsa geliyodum okul tatil oldu bende artık her fırsatta burdayım gördüğün gibi

bazen gün bayunca gelmediğin oluyodu:26:

ya nazo sen evde napıyon yaa canın sıkılmıyomu. gerçi senin kardeşin falan var sana yakın.kocanda geç geliyo. benmki eve çıktık çıkalı hiç geç gelmedi ama haftaya akşama dönecek yine. korkarım diye düşünüyorum. naparuıım o geç geldiği günler:18:sen korkmuyonmu

sen değilmiydin isyan edenler el kaldırsın diyen:44 sevinci bi yakalrsam az cadı diil oda

el kaldırsın diyenler benimde başağın yıldızlarını söndürelim diyen sevinçti
ben çok severim küçük şeyleri çok önceleride trt de oluyordu her pazar hiç kaçırmazdım
tiyotra oyunuyla mesala önce bir konu oluyor o konuya göre ters davranırsan böyle olur anlayışlı davranırsan bu şekilde olur diyor zaten üstün dökmen sonra kendi yormunu yapıyor

çenenizin bağına tükürüyüm derler bizim orda çok konuşanadünden beri 20 sayfa nasıl yaptınız. ben geçmişteyimbaya bi çıkamıycam galiba
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gordungüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
aferinnnn

valla bendim başak ilk fitili ateşleyen
sen geçmişe iyi bakamamışınnn

kız niye canın sıkılcakk iş yap ohh uzan pc tv filan vakit geçmesse kaynana inn
ayrıca niye korkuca hem üst kattasın hemde kaynananlar alt katında kuzumm
bişi olmaz ben 1. katta camlarım açık yatıyom geece vardiyalarında

merhaba kızlar

herkese mutlu pazarlar

merhaba sara ablaa sanada mutlu pazarlarr

kıslar kocamnan halı yıkadıkk yoruldukkk
o uyudu accık bende dinlenirken bi bakiimm dedimm buraya
birazdanda düğğüne gitçezz

bende korkuyodum ilk zamanlar ama benim tanıdığım kimse yoktu ve oturduğumuz sitede çok kimse yoktu biraz ürkütücüydü ama senin öyle bi sorunun yok sonuçta sevmesende kaynananlar ve görümcenlerle aynı apartmandasın cep telefonun var bişey olsa hemen ararsın benden daha şanslısın yani
ilk zamanlar çok sıkılıyodu düşün ilk evlendiğimizde 1 hafta tv yoktu saat yoktu kafayı yiyecek gibi oluyodum sonra ikinci el bi tv aldık ama yinede gündüzleri canım çok sıkılırdı ama eşim her fırsatta işe geç gittiği günlerde hep gezdirirdi...bide ben kimseyi tanımıyodum kendim çıksam şehri bilmiyorum heryer aynı gibi sonra ordan taşındık
taşındığım yerde komşularım vardı canın sıkılmasın diye hep çağırırlardı ama buraya taşınınca çok sıkıldım yine ama net aldıktan sonra pek can sıkıntım kalmadı
hem ben tatil olsun da yalnızlığın tadını çıkaracam dedim ama daha fırsat olmadı kardeşim çarşamba günü gidicek ozaman yalnızlığın tadını çıkaracam rahat rahat temizliğe başlıyacam

yalnızlıkta güzel bazen dimi nazoomm
ohh kafa rahat...
benimde evde heryer heryerde az kaldıı bitçek inşallahhh
yarın istikamet istanbull yol göründüüü

maşallah amma faal kadınsın

yalnızlıkta güzel bazen dimi nazoomm
ohh kafa rahat...
benimde evde heryer heryerde az kaldıı bitçek inşallahhh
yarın istikamet istanbull yol göründüüü

valla çok özledim yalnız kalıp kafamı dinlemeyi ve eşim iziliyken yalnız bişeyler yapmayı
istanbula niye gidiyon bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…