Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Aman az önce kaynanA aradı tlf.a bakamdım:19:

Aşşağıdan bağırdı duymazdan geldim:36:

şimdide kapıya kadar gelmiş:83:

Misafir gelcekmişmişmişte giyinde gel diyo:99::99:

Bana ne senin misafirinden yaaa bi rahat bırakın:95:

Valla hiç bi iş yapamam misafir gibi oturur oturur gelirim:49::63:

Son düzenleme:

kadında çareler tükenmemiş sonunda ulaşmış sana

az diilsin sende haaa
ne var in gelinliğini yap ,
görün,
muhabbet et
millet gelin görsün kuzum senin şerefin artar
midem fena de iş yapma yine
sen hamişsin kusuruna bakmazlarr

az diilsin sende haaa
ne var in gelinliğini yap ,
görün,
muhabbet et
millet gelin görsün kuzum senin şerefin artar
midem fena de iş yapma yine
sen hamişsin kusuruna bakmazlarr

ayy bende hiç numara yapamıyom ya midem fena falan:26:

Belkim hamişim diye misafir kusuruma bakmaz ama kaynan bakar kusuruma:41:niye kocanın anneleri bööle olur yaaaa (seninki hariç merak etme)

sorma yaa çareler tükenmez onda. Kapıdanda ulaşamasa kocamı arardı kocamda beni arardı bi güzel haşlardı beni:18:

bak kocanda haklı olcektii haşlasaydıı
in hadi mikemmel gelin ol
giyin süslen in
ye iç öğür 1-2 dayanamıyom midem fena de kaç yukarı :1:
accık kafanı kullan manyak hem onların gönlü olsun hemde sen görevini yapmış ol
kocanda senle gurur duyarr
bazen memnun olmasanda görevlerini yerine getir...

hoşgeldinn ,gel hep yaz bizimle ne güzel dua hepimiz için allah kabul etsin amiiin...

Sağol gelirim yaşım 42 1'5 yıllık evlıyım gecen suabat ayında 9 haftalıkken bebegımın kalp atısları duyulmadıgından dolayı bebegımı kurtaj yapmak zorunda kaldım:14:calısmalara son surrat devam edıyorum bu ay kendımı nadasa cektım rabbım ol derse olacak saldım cayıra mevla kayıraa napım ınanın kurtajdan sonra kendıme gelemedım psıkolog tedavısı gordum hatta karnımda ölü oldugunu bıle bıle 10 gun içimde sakladım ve dua ettım YARABBI TAŞA CAN VERENSİN EVLADIMADA CAN VER YARABBİM ama demekkı hayırlısı buymus belkı sakat olacaktı belkı daha beterı olacaktı ben neye ısyan edıyordum dedım gel kendıne tevekkulumu kaybetmeden tovbe yarabbı ısyan etmıyorum bu dunyada rızkı varsa hıç bır engel ona manı olamaz oyuzden relax olmaya karar verdım yumurta gunlerımı beklemıyecem artık napiim ALLAH bu sıtelerdekı tum anne hayalını kuran kadınlarımıza hayırlısını versın kucaklarını doldursun hepsı şişko şişko göbekleri olsun:49: oohh canıma deysın beddua ettım sızlere:9:

Eroş sana bişi sorcam sen benim hamiş olduğumu öğrenince çok şaşırdınmı kuzum. çünkü ben kendimi hamile kalma olasılığı çok düşük biri olarak görürdüm. Topikteki herkes kalır ama ben zor diye düşünürdüm belki herkes kendi içn ööle düşünüyodur ama.

Ne bilim 3 sende insan hiç mi hamiş kalmaz:26:ben hiç kalmamıştım

ayy bende hiç numara yapamıyom ya midem fena falan:26:

Belkim hamişim diye misafir kusuruma bakmaz ama kaynan bakar kusuruma:41:niye kocanın anneleri bööle olur yaaaa (seninki hariç merak etme)
aşşağıda çaktırmadan accık tuzlu su iç bk nasıl miden bulanıyoo
numara yapmana gerek kalmazz
oda o öğürmeleri görünce inanırr
gerçekten dene bii
evet benim kayınannem hariçççç
size laf yetiştireyim derken tostumu yaktım:14:

olsun yanık yanık yee

giyin süslen in
Accık kafanı kullan manyak hem onların gönlü olsun hemde sen görevini yapmış ol

:100::100::100::100::100::100::100::100:hiç sevmiyom gelincilik oynamayı.

Mecburi görevlerden nefret ediyommmmm.

Neyse ben üstümü giyiyim

sağol gelirim yaşım 42 1'5 yıllık evlıyım gecen suabat ayında 9 haftalıkken bebegımın kalp atısları duyulmadıgından dolayı bebegımı kurtaj yapmak zorunda kaldım:14:calısmalara son surrat devam edıyorum bu ay kendımı nadasa cektım rabbım ol derse olacak saldım cayıra mevla kayıraa napım ınanın kurtajdan sonra kendıme gelemedım psıkolog tedavısı gordum hatta karnımda ölü oldugunu bıle bıle 10 gun içimde sakladım ve dua ettım yarabbı taşa can verensin evladımada can ver yarabbim ama demekkı hayırlısı buymus belkı sakat olacaktı belkı daha beterı olacaktı ben neye ısyan edıyordum dedım gel kendıne tevekkulumu kaybetmeden tovbe yarabbı ısyan etmıyorum bu dunyada rızkı varsa hıç bır engel ona manı olamaz oyuzden relax olmaya karar verdım yumurta gunlerımı beklemıyecem artık napiim allah bu sıtelerdekı tum anne hayalını kuran kadınlarımıza hayırlısını versın kucaklarını doldursun hepsı şişko şişko göbekleri olsun:49: Oohh canıma deysın beddua ettım sızlere:9:

vay ne kadar geç evlenmişsinnnnnn inşallah çok beklemezsin ablacımmm tez zmanda gelir sıpacınnnnn

Sağol gelirim yaşım 42 1'5 yıllık evlıyım gecen suabat ayında 9 haftalıkken bebegımın kalp atısları duyulmadıgından dolayı bebegımı kurtaj yapmak zorunda kaldım:14:calısmalara son surrat devam edıyorum bu ay kendımı nadasa cektım rabbım ol derse olacak saldım cayıra mevla kayıraa napım ınanın kurtajdan sonra kendıme gelemedım psıkolog tedavısı gordum hatta karnımda ölü oldugunu bıle bıle 10 gun içimde sakladım ve dua ettım YARABBI TAŞA CAN VERENSİN EVLADIMADA CAN VER YARABBİM ama demekkı hayırlısı buymus belkı sakat olacaktı belkı daha beterı olacaktı ben neye ısyan edıyordum dedım gel kendıne tevekkulumu kaybetmeden tovbe yarabbı ısyan etmıyorum bu dunyada rızkı varsa hıç bır engel ona manı olamaz oyuzden relax olmaya karar verdım yumurta gunlerımı beklemıyecem artık napiim ALLAH bu sıtelerdekı tum anne hayalını kuran kadınlarımıza hayırlısını versın kucaklarını doldursun hepsı şişko şişko göbekleri olsun:49: oohh canıma deysın beddua ettım sızlere:9:

RABBİM birdaha aynı acıları yaşatmasın
amiin aynen seninde şişko şişko göbeğin olsun ama bebekten

Son düzenleme:
yani akıllı olucan o sana kızmadan kendini masum gösterecen :93:
aynennnn taktik sabitt
olsun üzülme canım benimde 20 haftalık bebeğim gitti
allah böyle uygun görmüşş
sınav buuu
hoşgeldin aramızaaaa
Eroş sana bişi sorcam sen benim hamiş olduğumu öğrenince çok şaşırdınmı kuzum. çünkü ben kendimi hamile kalma olasılığı çok düşük biri olarak görürdüm. Topikteki herkes kalır ama ben zor diye düşünürdüm belki herkes kendi içn ööle düşünüyodur ama.

kız senin 3 sene benim 6 sene oldu ilkinden sonra hiç hamiş olmadımm
şaşırdım ama sevinerek ,,,,
öle deme kuzum herşeyin vakt saati var bu zamanmış onun rızkıı oldu bak
herkes kendini öle düşünüyyoo bende aynı düşüncedeyin herkes doğurur ben bakarım gibi geliyoo

giyin süslen in
accık kafanı kullan manyak hem onların gönlü olsun hemde sen görevini yapmış ol

başak eranayı dinle bazen sevmediğimiz halde neler yapıyoruz sen kazanırsın

olmadımı olmuyo bende şu son 4 senedir okadar tedaviye olmadı bende saldım çayıra

Back
X