Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bebeğe bişi olmasın midemi bulandırxcam derken
öyle tabii zamanı gelmiş demekki. Ama 3senedir hiç hamiş kalammakta güzeldi. Kalsaydım daha çok canım yanardı ööle değilmi
başak eranayı dinle bazen sevmediğimiz halde neler yapıyoruz sen kazanırsın

olmadımı olmuyo bende şu son 4 senedir okadar tedaviye olmadı bende saldım çayıra
evet nazocum haklısın
yapmalısın,herkes bayılarak yapmıyoo
ama bazen istemeyerek te olsa yapıcaksınn
kız senin aşağıdaki odayı naptılarrr?
Merak ettim

aynen bende merak etmiştim o odayı
zati bizden önce kaynnamların odasıydı. Biz çıkar çıkmaz geri yerleştirler odalarına

tabii güzelcene bakım yaparakbenim koca 3 sendir sigara içe içe mahfetmiş odayı. Tabii bende duvarlara bişiler yapıştırmıştım duvarlardaki boyalar falan kalkmıştıboyamışlar şimdi duvarları.

çıktığımdan beri hiç görmedim evlerini şimdi incem ilk defa iki haftadır

başak eranayı dinle bazen sevmediğimiz halde neler yapıyoruz sen kazanırsın

olmadımı olmuyo bende şu son 4 senedir okadar tedaviye olmadı bende saldım çayıra

aynen kocan ve kendi şerefin için bazen istemesende yapıcaksınn
bak beni herkes mükemmel gelin diye anıyo(övünmek gibi olmasın ama)
köye çıktımmı yolda yürüken arkamdan bu ....ların gelini 4-4 lük gelin helal olsun dediklerini duyuyoruz
eşim gurur duyuyo o zaman benle
hiç kavga çıkmıyo bu yüzden evimizde
bende bazen istemeden yapıyom bazı şeyleri
herkes mükemmel olsada bazen insana batan şeyler oluyo naparsın şeytanada malzeme gerekk
bu günlere alnımın teri,dilimin güzelliği,elimin marifetiylen geldimm
durduruuuuuuuunnn beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii neler yazıyomm inanamıyoruuummmm allahımm bune kendini beğenmişlikk
aaaaaaa ne ayııııııııııııııııııııııppp
dimi nazocumm

olmaz tuzlu su kız
accık tuz kat suya iç
suda az olsun aama
pis karı katlettin karının evini
ohh rahatladı onlardaaaa
hain gelin insan inmezmi 2 haftada hiçç
yok annem yoookkk senden bişicikk olmazz

baktım yenmeyecek gibi değil mecbur yiyecem zaten başka kepekli ekmeğim yok

bende kaynananlar geçmiştir diye tahmin etmiştim nede olsa banyolu oda

yani aşk olsun sana başka bulamadın sarartıcak birini ki ben hergün gelen, bişey yazmasam bile geçmişe kadar okuyan ,birgün giremeden duramayan beni buldun dimi
diğerlerin acısını benden ne çıkarıyon

Kiz ne korkacan kaynananlar asagida zatiiii
başak bak sevincin mesajı ilk o başlatmıştı
Sen dur nazooooo ispiyonla sen beniiiiii

Bak bak kariya bak bide bana kiziyordu kendini ovme diyeeeeeee

Slm kızlar ben pikniledym balık tutuyoruz mood kuzum yıldız olayı baya karıştı ben bi kaç gündür gelemiyorum diye hemen sarardım mi daha bir kaç gece önce saatler de bekledim kimse gelmedi ayrılac a sarı olanları ben hep görüyorum şu yıldız olayı kalksın

OLSUN CANIMMM BANA ÇAMAŞIR BİLE SERERKEN ÇIRPMA DİOLARDI....SENDE DİKKAT ET...EVİMDEYİM ŞUANDA AKŞAMA KAYINANNEME GİDERİZ YİNE BELKİMM...YILDIZLARIN EMANETİ DOGRU KİŞİDEEEE ÇOK SAOLLL DAHA EVİMİ TEMİZLEMEDİMMM AMA İLK ADIMI ATTIM...KAYINANNEM DEDİKİ KADIN TUT PARASINI BEN VERİM DEDİ PERŞEMBEYE AYARLADIMMM 2 KADIN BİRDEN GELCEKKK OHHH BEEE RAHATLADIM WALLAAA

size laf yetiştireyim derken tostumu yaktım

yani akıllı olucan o sana kızmadan kendini masum gösterecen :93:
:13:her hatunun bilmesi gereken roller
Allah bozmasın daha iyi olkankamAllah biliyor ya artık buraya gelmeyişinin nedeni olarak mutluluğuna bişi olduğunu düşünmüştüm.nazar falan değer Allah muhafaza(normalde iyi bi sopa atmam gerekirdi sana bu durumdqa amakıyamadım (bende az melek değilim hani:93:))
olmaz tuzlu su kız
accık tuz kat suya iç
suda az olsun aama
pis karı katlettin karının evini
ohh rahatladı onlardaaaa
hain gelin insan inmezmi 2 haftada hiçç
yok annem yoookkk senden bişicikk olmazz
aynen kuzum bende az değilim. 3 senede bıktırdılar beni napiyim inesim gelmiyo. fazla yüz vermedim onlara köleleri olmadım. kafama göre yaşamaya çalştım. yoksa daha çok binerlerdi üstüme. napiyim mecbur
bende kaynananlar geçmiştir diye tahmin etmiştim nede olsa banyolu oda
evet ne işlerine yarayacaksa artık
:18::18:al işte hep bu isyanı çıkaranların yüzünden.

moodcum isyanı çıkaran erenay sevinçç ve nazemir üçlüsü bu durumdan memnun. aslında doğru sen hergün fazla olmasada geliyoısun

sana haksızlık oldu. isyankarları susturmak için yaptım

Kiz ne korkacan kaynananlar asagida zatiiii

Sen dur nazooooo ispiyonla sen beniiiiii
evet nazo aratırıp bulmş seni ispiyonladı banaaaaaaaaaa

(bende kaynnamlardanm korkuyom zati)

aha bi isyan daha yıldız olayı kalksın isyanı

offf çileli başımmmmmm belinaycım sen bu ara yoğunmusun nesin kuzum katılamıyosun sohbetlere denk gelemiyoruz. önceden geceleri ne çok gelirdin

vay beeeee eroşun kaynanası ve seninki baş tacımız kıskanıyorummmmeli öpülesi hatta sırtta taşınası kadınlarrr
cadııı başakkkk benide sarı yapmışınnnn :)))
:18::18::18:topik ikiye bölündü sarı yıldızlılar ve kırmızı yıldızlılar

ama her iki tarafta tek konuda birleşiyorrrr

hepside TKB ye karşıııı:113::113::113:

kselcim biras işiim var böcekim çıkıyom ben birasdan gelirimmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…