:100::100::100::100::100::100::100::100:hiç sevmiyom gelincilik oynamayı.
Mecburi görevlerden nefret ediyommmmm.
Neyse ben üstümü giyiyim
yapmalısın,herkes bayılarak yapmıyoo
ama bazen istemeyerek te olsa yapıcaksınn
kız senin aşağıdaki odayı naptılarrr?
merak ettim
bebeğe bişi olmasın midemi bulandırxcam derkenaşşağıda çaktırmadan accık tuzlu su iç bk nasıl miden bulanıyoo
numara yapmana gerek kalmazz
oda o öğürmeleri görünce inanırr
gerçekten dene bii
evet benim kayınannem hariçççç
olsun yanık yanık yee
öyle tabii zamanı gelmiş demekki. Ama 3senedir hiç hamiş kalammakta güzeldi. Kalsaydım daha çok canım yanardı ööle değilmia
kız senin 3 sene benim 6 sene oldu ilkinden sonra hiç hamiş olmadımm
şaşırdım ama sevinerek ,,,,
öle deme kuzum herşeyin vakt saati var bu zamanmış onun rızkıı oldu bak
herkes kendini öle düşünüyyoo bende aynı düşüncedeyin herkes doğurur ben bakarım gibi geliyoo
evet nazocum haklısınbaşak eranayı dinle bazen sevmediğimiz halde neler yapıyoruz sen kazanırsın
olmadımı olmuyo bende şu son 4 senedir okadar tedaviye olmadı bende saldım çayıra
yapmalısın,herkes bayılarak yapmıyoo
ama bazen istemeyerek te olsa yapıcaksınn
kız senin aşağıdaki odayı naptılarrr?
Merak ettim
zati bizden önce kaynnamların odasıydı. Biz çıkar çıkmaz geri yerleştirler odalarınaaynen bende merak etmiştim o odayı
başak eranayı dinle bazen sevmediğimiz halde neler yapıyoruz sen kazanırsın
olmadımı olmuyo bende şu son 4 senedir okadar tedaviye olmadı bende saldım çayıra
bebeğe bişi olmasın midemi bulandırxcam derken
öyle tabii zamanı gelmiş demekki. Ama 3senedir hiç hamiş kalammakta güzeldi. Kalsaydım daha çok canım yanardı ööle değilmi
zati bizden önce kaynnamların odasıydı. Biz çıkar çıkmaz geri yerleştirler odalarına
tabii güzelcene bakım yaparakbenim koca 3 sendir sigara içe içe mahfetmiş odayı. Tabii bende duvarlara bişiler yapıştırmıştım duvarlardaki boyalar falan kalkmıştı boyamışlar şimdi duvarları.
çıktığımdan beri hiç görmedim evlerini şimdi incem ilk defa iki haftadır
aşşağıda çaktırmadan accık tuzlu su iç bk nasıl miden bulanıyoo
numara yapmana gerek kalmazz
oda o öğürmeleri görünce inanırr
gerçekten dene bii
evet benim kayınannem hariçççç
olsun yanık yanık yee
bebeğe bişi olmasın midemi bulandırxcam derken
öyle tabii zamanı gelmiş demekki. Ama 3senedir hiç hamiş kalammakta güzeldi. Kalsaydım daha çok canım yanardı ööle değilmi
evet nazocum haklısın
zati bizden önce kaynnamların odasıydı. Biz çıkar çıkmaz geri yerleştirler odalarına
tabii güzelcene bakım yaparakbenim koca 3 sendir sigara içe içe mahfetmiş odayı. Tabii bende duvarlara bişiler yapıştırmıştım duvarlardaki boyalar falan kalkmıştı boyamışlar şimdi duvarları.
çıktığımdan beri hiç görmedim evlerini şimdi incem ilk defa iki haftadır
aynen kocan ve kendi şerefin için bazen istemesende yapıcaksınn
bak beni herkes mükemmel gelin diye anıyo(övünmek gibi olmasın ama)
köye çıktımmı yolda yürüken arkamdan bu ....ların gelini 4-4 lük gelin helal olsun dediklerini duyuyoruz
eşim gurur duyuyo o zaman benle
hiç kavga çıkmıyo bu yüzden evimizde
bende bazen istemeden yapıyom bazı şeyleri
herkes mükemmel olsada bazen insana batan şeyler oluyo naparsın şeytanada malzeme gerekk
bu günlere alnımın teri,dilimin güzelliği,elimin marifetiylen geldimm
durduruuuuuuuunnn beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii neler yazıyomm inanamıyoruuummmm allahımm bune kendini beğenmişlikk
aaaaaaa ne ayııııııııııııııııııııııppp
dimi nazocumm
kızlar ben kaçayımm ,,,
işim var giyineceğimm
düğün için neyse akşam görüşürükk
Bağırıyo yine ben kaçtım
öhö öhö öhö son dakika!!!!!!!
LİSTEMİZDE MEVCUT BULUNAN Bİ TAKIM HATUNLARIMIZIN İSYANI ÜZERİNE LİSTEDEKİ YILDIZ KURALINA BİR ÇEKİ DÜZEN VERİLMİŞTİR...
MOOD: KIRMIZIDAN SARIYA DÖNÜŞTÜ.. PEK FAZLA GELEMEDİĞİNİ FARKETTİK
BELİNAYSU: KIRMIZIDAN SARIYA... PEK FAZLA GELEMİYOR
NAZEMİR(İSYAN BAŞLATAN KİŞİ): SARIDAN KIRMIZIYA DÖNÜŞTÜ... HERGÜN DÜZENLİ GELİYOR
YETER: SARI YILDIZLARI YOK YOLDU... BU ARA NERDEYSE HİÇ GELEMİYOR
HURR: KIRMIZI SARIYA DÖNDÜ... ÇOK NADİR GELİYOR
KSEL: KIRMIZILAR SARIYA DÖNDÜ... KSELDE Bİ YORGUNLUK HALİ VAR SICAKTANMIDIR NEDİR. OKUYUP OKUYUP ÇIKIYOMUŞ
MYHOŞ: LİSTE DIŞI EDİLDİ... UZUN ZAMANDIR GÖZÜME ÇARPIYODU AMA SEVDİĞİMİZ Bİ ARKİDEŞİMİZ DİYE ELLEMEDİM AMA CANIMA YETTİ
DAİMİ MÜD...devamını biliyosunuz yormayın beniTKB
Kiz ne korkacan kaynananlar asagida zatiiiiya nazo sen evde napıyon yaa canın sıkılmıyomu. gerçi senin kardeşin falan var sana yakın.kocanda geç geliyo. benmki eve çıktık çıkalı hiç geç gelmedi ama haftaya akşama dönecek yine. korkarım diye düşünüyorum. naparuıım o geç geldiği günler:18:sen korkmuyonmu
Sen dur nazooooo ispiyonla sen beniiiiiibaşak bak sevincin mesajı ilk o başlatmıştı
aynen kocan ve kendi şerefin için bazen istemesende yapıcaksınn
köye çıktımmı yolda yürüken arkamdan bu ....ların gelini 4-4 lük gelin helal olsun dediklerini duyuyoruz
herkes mükemmel olsada bazen insana batan şeyler oluyo naparsın şeytanada malzeme gerekk
durduruuuuuuuunnn beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii neler yazıyomm inanamıyoruuummmm allahımm bune kendini beğenmişlikk
dimi nazocumm
tamam kuzum silkelemem bida ama zati silkelediğim halılar yatak odamın halıları hafif sakalı ipten yaılmış pspas gibi bişi.
bişi olmaz diidm onu silkelemekten:18: aferin azda olsa hergün geliyosun yıldızların bana emanet merak etme
sevinçç oku bunukocam evde diyom akşamları. pcnin olduğu oda da oturuyo laptopta film izliyo. oda sinema salonu gibi oluyo bağırış çağırış, sesini sonuna kadar açıyo, kulaklarım dayanmıyo gelemiyom akşamları tilotuma ellemeyin artık yeter:88:
tşk ederim nazocum. sevinçte bişi kullanıyodu neydi o ya:18:
ayy bayılırım reçelin her türüne çok tüketirim ben. insan accıkta yollar bana
organiki nerden bulak bu devirde. köyde de yapanımız yok
:114::114::114::114:
size laf yetiştireyim derken tostumu yaktım
:13:her hatunun bilmesi gereken rolleryani akıllı olucan o sana kızmadan kendini masum gösterecen :93:
Allah bozmasın daha iyi olkankamaynen kocan ve kendi şerefin için bazen istemesende yapıcaksınn
dimi nazocumm
aynen kuzum bende az değilim. 3 senede bıktırdılar beni napiyim inesim gelmiyo. fazla yüz vermedim onlara köleleri olmadım. kafama göre yaşamaya çalştım. yoksa daha çok binerlerdi üstüme. napiyim mecburolmaz tuzlu su kız
accık tuz kat suya iç
suda az olsun aama
pis karı katlettin karının evini
ohh rahatladı onlardaaaa
hain gelin insan inmezmi 2 haftada hiçç
yok annem yoookkk senden bişicikk olmazz
evet ne işlerine yarayacaksa artıkbende kaynananlar geçmiştir diye tahmin etmiştim nede olsa banyolu oda
:18::18:al işte hep bu isyanı çıkaranların yüzünden.
:
yani aşk olsun sana başka bulamadın sarartıcak birini ki ben hergün gelen, bişey yazmasam bile geçmişe kadar okuyan ,birgün giremeden duramayan beni buldun dimi
diğerlerin acısını benden ne çıkarıyon
evet nazo aratırıp bulmş seni ispiyonladı banaaaaaaaaaaKiz ne korkacan kaynananlar asagida zatiiii
Sen dur nazooooo ispiyonla sen beniiiiii
aha bi isyan daha yıldız olayı kalksın isyanıSlm kızlar ben pikniledym balık tutuyoruz mood kuzum yıldız olayı baya karıştı ben bi kaç gündür gelemiyorum diye hemen sarardım mi daha bir kaç gece önce saatler de bekledim kimse gelmedi ayrılac a sarı olanları ben hep görüyorumşu yıldız olayı kalksın
OLSUN CANIMMM BANA ÇAMAŞIR BİLE SERERKEN ÇIRPMA DİOLARDI....SENDE DİKKAT ET...EVİMDEYİM ŞUANDA AKŞAMA KAYINANNEME GİDERİZ YİNE BELKİMM...YILDIZLARIN EMANETİ DOGRU KİŞİDEEEE ÇOK SAOLLLDAHA EVİMİ TEMİZLEMEDİMMM AMA İLK ADIMI ATTIM...KAYINANNEM DEDİKİ KADIN TUT PARASINI BEN VERİM DEDİ PERŞEMBEYE AYARLADIMMM KADIN BİRDEN GELCEKKK OHHH BEEE RAHATLADIM WALLAAA
:18::18::18:cadııı başakkkk benide sarı yapmışınnnn :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?