:13:her hatunun bilmesi gereken roller
Allah bozmasın daha iyi olkankamAllah biliyor ya artık buraya gelmeyişinin nedeni olarak mutluluğuna bişi olduğunu düşünmüştüm.nazar falan değer Allah muhafaza
(normalde iyi bi sopa atmam gerekirdi sana bu durumdqa ama
kıyamadım (bende az melek değilim hani:93:))
aynen kuzum bende az değilim. 3 senede bıktırdılar beni napiyim inesim gelmiyo. fazla yüz vermedim onlara köleleri olmadım. kafama göre yaşamaya çalştım. yoksa daha çok binerlerdi üstüme. napiyim mecbur
evet ne işlerine yarayacaksa artık
:18::18:al işte hep bu isyanı çıkaranların yüzünden.
moodcum isyanı çıkaran erenay sevinçç ve nazemir üçlüsü bu durumdan memnun. aslında doğru sen hergün fazla olmasada geliyoısun
sana haksızlık oldu. isyankarları susturmak için yaptım
evet nazo aratırıp bulmş seni ispiyonladı banaaaaaaaaaa
(bende kaynnamlardanm korkuyom zati)
aha bi isyan daha yıldız olayı kalksın isyanı
offf çileli başımmmmmmbelinaycım sen bu ara yoğunmusun nesin kuzum katılamıyosun sohbetlere denk gelemiyoruz. önceden geceleri ne çok gelirdin
vay beeeee eroşun kaynanası ve seninki baş tacımız kıskanıyorummmm
eli öpülesi hatta sırtta taşınası kadınlarrr
:18::18::18:topik ikiye bölündü sarı yıldızlılar ve kırmızı yıldızlılar
ama her iki tarafta tek konuda birleşiyorrrr
hepside TKB ye karşıııı:113::113::113:
başakcm ben sabahları geliyorum bu bir geceleri giriyorum ama nedense kimse olmuyo iki gece girmedim ki önemli olan sohbete katılm ak mi yoksa buraya gelmek mi sonuç da herkezın geldiğ i saat de giremiyoruz haksızmıym tatlım bence kaldır şu yıldızlara yada fark etmez sonuç da buraya kimseye kendi mi zi kanıtlamak için gelmiyorum önemli olan boş vaktimiz de sohbet kafa dağıtmak