:13:her hatunun bilmesi gereken roller
Allah bozmasın daha iyi olkankamAllah biliyor ya artık buraya gelmeyişinin nedeni olarak mutluluğuna bişi olduğunu düşünmüştüm.nazar falan değer Allah muhafaza (normalde iyi bi sopa atmam gerekirdi sana bu durumdqa ama kıyamadım (bende az melek değilim hani:93:))
aynen kuzum bende az değilim. 3 senede bıktırdılar beni napiyim inesim gelmiyo. fazla yüz vermedim onlara köleleri olmadım. kafama göre yaşamaya çalştım. yoksa daha çok binerlerdi üstüme. napiyim mecbur
evet ne işlerine yarayacaksa artık
:18::18:al işte hep bu isyanı çıkaranların yüzünden.
moodcum isyanı çıkaran erenay sevinçç ve nazemir üçlüsü bu durumdan memnun. aslında doğru sen hergün fazla olmasada geliyoısun
sana haksızlık oldu. isyankarları susturmak için yaptım
evet nazo aratırıp bulmş seni ispiyonladı banaaaaaaaaaa
(bende kaynnamlardanm korkuyom zati)
aha bi isyan daha yıldız olayı kalksın isyanı
offf çileli başımmmmmmbelinaycım sen bu ara yoğunmusun nesin kuzum katılamıyosun sohbetlere denk gelemiyoruz. önceden geceleri ne çok gelirdin
vay beeeee eroşun kaynanası ve seninki baş tacımız kıskanıyorummmm eli öpülesi hatta sırtta taşınası kadınlarrr
:18::18::18:topik ikiye bölündü sarı yıldızlılar ve kırmızı yıldızlılar
ama her iki tarafta tek konuda birleşiyorrrr
hepside TKB ye karşıııı:113::113::113:
e tabiiki ttalım bunlar işin espirisi kimseye kendimizi kanıtlamak için görünmek zorunda değiliz. canımız ne zman isterse gelir sohbet ederriz sonra totomuzu sallaya sallaya giderizzzzzbaşakcm ben sabahları geliyorum bu bir geceleri giriyorum ama nedense kimse olmuyo iki gece girmedim ki önemli olan sohbete katılm ak mi yoksa buraya gelmek mi sonuç da herkezın geldiğ i saat de giremiyoruz haksızmıym tatlım bence kaldır şu yıldızlara yada fark etmez sonuç da buraya kimseye kendi mi zi kanıtlamak için gelmiyorum önemli olan boş vaktimiz de sohbet kafa dağıtmak
Basak karisi bencede yildizlari kaldir yoksa isyanlar savasa donusecek
duman kız karı geçmişi mi okuyon kızzzzz çıkıyom bennnn iki sohbet edeydikk yazık garibim hiç sesi çıkmıyo müdavim dediğin duman gibi olur. Isyan çıkarmaz.
Dumancım bebişine çok sevindim inşalah kucağınada alacaksınnn
yok tamam sen elinden gelse girersin ama giremicenben imdi tatildeyim ya sık giremiycem olurda beni sarartırsan gör sen isyan nasıl olurmuş:)) naber kıııızzz beben napıyo... Baya isyanlar çıkmış burda başkan olara da her lafa bi cevabın var aferim :) yaa ben burda nete giriyorum ama çok yavaş çıkıyo cevap kısmı zor açıldı...elimden geldiğince takip edicem ama cicim...
selamlar hepinizenasılsınııızz?? bizde bugün boya badana işleri vardı heryer berbat yoğun bir hafta beni bekliyor..gelsenize bana yardıma çoookk çalışmam gerekiyo çokkk...oda ,oda temizlicem öyle sewiyorum ben içime siniyor yaptığım temizlik ama mutfak temizliğini hiç sewmiyorum bakalım artık inşaallah fıtıklarım azmaz...görüşürük kendinize iyi bakın ziyaretçi olarak takip edebülürüm ona göreee
yok tamam sen elinden gelse girersin ama giremicenyıldızlarına ellemiyom.
bebiş iyi az önce sırt üstü yatıp elimi koydum ilk defa bu kadar net hissettim elime bişi geldiiintenette diyordu. elinizi koyduğunuzda top gibi bişi gelir diye. sevinçte demişti ama hiç gelmemişti. ilk defa geldi. onun sevincini yaşıyorum inşallah senn eline de gelirrr
sana kolay gelsin bbeğim tilotlu bi yardımcı istersen ben gelirim
kızzım sen beni atmadınmı yardımcılıktan 3 ay gelmedim sen yine iş kakalıyon annem yaaaSON DAKİKA!!!!!!!!!!
MOOD VE BELİNAYSU hatunlarımızın itirazlarına karşılık derinden bir incelemeye geçilerek itirazları haklı bulunup;
sarartılan yıldızlarının tekrar kızartılmasınaaaaa,
karnı burnunu geçip gözüne kadar gelmiş olmasına rağmen hala sohbetimize katılmaya çalışan kardeloş hatunumuzun sarı yıldızı hak ettiğine karar verileerek,
listenmize yeni katılmış olan paşam adlı hatununda istikrarlı hergün sohbet arayışına girdiğinden haberdar olunarak sarı yıldız takılarak
listede değişiklik yapılmıştırrrrr.....
daimi m.....
güyaa TKB yardımcısı olduğu iddia edilen erenayefe hatunun da anca çene yarıştıerdığı ve hiç bir topik kuralına dikkat etmediği
ve TKB ye yardımcı olmadığı fark edilerek akşama kadar papoş çayı içip toto devirdiği için uyarı verilmesine karar verilşmiştirrr TKB
selamlar hepinizenasılsınııızz?? bizde bugün boya badana işleri vardı heryer berbat yoğun bir hafta beni bekliyor..gelsenize bana yardıma çoookk çalışmam gerekiyo çokkk...oda ,oda temizlicem öyle sewiyorum ben içime siniyor yaptığım temizlik ama mutfak temizliğini hiç sewmiyorum bakalım artık inşaallah fıtıklarım azmaz...görüşürük kendinize iyi bakın ziyaretçi olarak takip edebülürüm ona göreee
kızz benimde çok acayip çayım gelmişşşş offfffff löp löp yudumluyorum şu ankızzım sen beni atmadınmı yardımcılıktan 3 ay gelmedim sen yine iş kakalıyon annem yaaa
kolay gelsin sana ciciimm
başakkk çok yorgunumm çoooooooooooooooooooooooooooook
insan bi çay demler gel kanki yorgunluk çayı derr
ama nerdeeeeeeeeee
başaaaaakkkk selam bile vermiyonn gideceğim işim var ,,,
azıcık lak lak edekkk aloooooooooooooooooooooooooooo
canımm nasılsınnn
kızz benimde çok acayip çayım gelmişşşş offfffff löp löp yudumluyorum şu angel kankam beraber içek. sigara böreğide alırmısın
ayy geçmişe bakıyodum fark etmedim seni
off dök bi bardakk ne iyi gider biliyonmu?????
aida bardak olsun canımm
ver bürek te ver hemen offff
bi yandan tül yıkıyom
bi yandan tül takıyom hem sana bakıyomm
yer siliyom ne becerikliyim haaaa
başak kuzum sizin oturma odanız ve tv niz varmıı
koymamaışsın resimlere dikkatimi çektiii
erenay karısı ben seni yardımcılıktan filan atmadım. seninle beraber kurmadıkmı burayı. herşeyi benim sırtıma atıp gittin. aylardır tek başıma döndürüyorum burayı.
suyu elektiriği doğalgazı çayı mayı derken kolaymı sanıyosun burayı çevirmek. herşeyin talimatını ben vermek zorundayım. hatunlar burda çençen çene çalıyo gece kalkıp ışıkları söndürmeden bırakıp gidiyolar.
kimisi çayın altını açık bırakıyo. çaydanlık bi sabah baktımki kapkara olmuş. cebimden yeni çaydanlık aldım.
kış aylarında bi keresinde hatunun biri doğalgazı gavur ambarı gibi yakmış gitmiş ohhh sabaha kadar yan yan yan. doğalgaz faturası o ay öttürdü beni
şimdide halka uyup isyan çıakrıyon kanka olmuyo
kızım esnaflık böyle ortağını iyi seçeceksin,şaka bi yana doğru diyon yaa hiç yardımcı olmuyom ben sana,,bi de şimdi hamişsinn,,
tamam kız faturaları ben ödiyim bundan sonra,
bide çay makinesi alak,yada boşver bi cattle alalımm sallama çay içek hem tasarruf hemde yanmazzzz
ışıklarıda fotosele çevirekk olmazmıı,bizi gördükçe yansınn
kışında soba kuralımm söndümü bi daha yanmaz,sabaha kadar tassrruf ederikk
al sana bir yığınn tasarruf tüyosuu
böyle yapalımm ,masraflar %80 azalır,
hadi ver çayımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?