Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

çay koyyimda bi yandan da çay iç maaşallah kaç kolun var:53: 11adet bardakım var hepsi ajda:34:

sevgili kankam farkına vardığına sevindim. yok tabiiiiii ne oturma grubu didik ya börülcenin koltukları var diye:57:

salona börülcenin koltuklaerı koydum. ama kapısını bile açmıyorum. tv yok bişi yok napçam salonda:19:

pcnin olduğu ufak bi odamız var. burda 1tane çekyat var orda oturuyos
çay için sağolll kanka mis gibi olmuşş
hüüüüpppp ohhhh bergamot varmı bunda:39::39:
sen bütün gün pc de mi oyalanıyosunn:53::53::53::53::53::53::53:
ayy kankamm ya varya sen evini düzünce çok gurur duyacaksın
herşeyini dişinle tırnakınla yapıyosun emeğine sağlık valla
çok değerli olcek evin senin içinn,
bizim gibi kolay elde etmedinn
allahım çabucak gönlünce evini düzmeyii,mutlu mutlu yaşamayı nasip etsinn

selam hatunlar,topic başı karıları:42::42:

naber karnı gözüne gelmiş karıııııı gördünmü yıldızlarını. ülen sen bu haline 5 adet kırmzı yıldız hak ediyon beeeee

karıya her akşam geliyoooooo. kız seni çok merak ediyom nasıl yaazıyon karnından. namaz kılıyorsan şu an kılabiliyormusun

ay kardeloş benim karnımda bi gün çıkıyo bi gün yok anlamadım nasıl karın

selam hatunlar,topic başı karıları:42::42:
selam karı sen dün gece doğurmadınmııı?????
of sadece tasarruf fikri vermeyle olmuyo. karıları iteliyeceğine onlarla birlik olup isyan çıkarıyon. azıcık kurallara uysunlar.

TKByardımcısı TKB ye uymazsa halk ciddiye alırmı TKB nin büyüklüğünü. önceden saygı duyarlardı şimdi çemkiriyolar

doğru diyon bak ben nasıl yola getiricem bu karılarıı
eski saygınlığımız kazanmamız gerekk dimii
mafyaya bağladım dinlemeyenin sıkarım topuğuna

merhaba arkadaslar..hergun okuyorum yazilarinizi, vallaha sohbetlerinize doyum olmuyor, ama cok nadiren yaziyorum buraya, ama yazincada cevap veren bulamiiyorum. sanirim herkes kendi kankisine cevap veriyor, benim kankimm yookkki burda..:( ehhh neyse..sorum var size yaa , ben kac kere klomen kullandim ama artik kullanmak istemiyorum,bu meretin de zarari cokmus..siz belki bilirsizinizz kk hatunlari olarak, yumurtalara iyi gelen kurler , dogal tedaviler nelerdirr ?/ cevap verirseniz mutlu edersiniz beni...:44:

merhaba arkadaslar..hergun okuyorum yazilarinizi, vallaha sohbetlerinize doyum olmuyor, ama cok nadiren yaziyorum buraya, ama yazincada cevap veren bulamiiyorum. sanirim herkes kendi kankisine cevap veriyor, benim kankimm yookkki burda..:( ehhh neyse..sorum var size yaa , ben kac kere klomen kullandim ama artik kullanmak istemiyorum,bu meretin de zarari cokmus..siz belki bilirsizinizz kk hatunlari olarak, yumurtalara iyi gelen kurler , dogal tedaviler nelerdirr ?/ cevap verirseniz mutlu edersiniz beni...:44:

canım gözden kaçmıştır kusura bakma ,,
valla bi incir birde soğan kürü biliyom ben ama ayrıntı veremicem 15 gün soğan kürü yapmıştım sadece kaynatıp içmiştimm
klomen bende kullandım ama benim yumurtalar bağışıklık kazandı fayda etmedi 2. seferde
allah hakkımızda hayırlısını versin

çay için sağolll kanka mis gibi olmuşş
hüüüüpppp ohhhh bergamot varmı bunda:39::39:
sen bütün gün pc de mi oyalanıyosunn:53::53::53::53::53::53::53:
ayy kankamm ya varya sen evini düzünce çok gurur duyacaksın
herşeyini dişinle tırnakınla yapıyosun emeğine sağlık valla
çok değerli olcek evin senin içinn,
bizim gibi kolay elde etmedinn
allahım çabucak gönlünce evini düzmeyii,mutlu mutlu yaşamayı nasip etsinn
yok annem bergamot felan yok annem evinden getirmiş çayı daha biz alışverişe felan gidemedik:6:
evet televizyonumuz yok işim gücüm bitince pcye bakıyom:1:

evet evin her bi köşesi çok kıymetli. gerçekten kendi emeğin olunca bi başka oluyomş

olsun kızzzz huzurum var ya gerisi boş. evde bişeyi bi yere koyduğumda kimse yerini değiştirmiyo ya bu bana yetiyo. evin hanımı olduğumu fark etmek harika bişiiii

inanki kanka 3 yıllık kodesten çıkmş gibiyim sanki özgürlüğümü geri verdilerrrrr

canım gözden kaçmıştır kusura bakma ,,
valla bi incir birde soğan kürü biliyom ben ama ayrıntı veremicem 15 gün soğan kürü yapmıştım sadece kaynatıp içmiştimm
klomen bende kullandım ama benim yumurtalar bağışıklık kazandı fayda etmedi 2. seferde
allah hakkımızda hayırlısını versin

tesekkur ederim canim..peki bu kurleri yapdiginda etkisi olmusmuydu ? yumoslar buymusmuydu ? bende de sanirim klomen artik bagisiklik yapdi, gecen aylarda buyutuyordu ama bu ay 13mm sadece :(((

geçmişe dönüp bakıyomusun tatlım ben asla boş çevirmemeye çalışıyorum. ayrıca bizim karılar o kadar yoğun sohbette oluyoki selam verene karşılık vermeyi unutuyolar.

o yüzden selam verme bebeğim sohbete bodoslama dal.

noluyo burda karılar :57: deyip kafamıza vur. bak nasıl bölünüyor sohbet:1:

çok ciddiyim:34::34:

bende klomen kullanmıştım tatlım. ama ondan sonra incir kürü yaptım ve yumurtladım sanırım fark ettim yani

yok annem bergamot felan yok annem evinden getirmiş çayı daha biz alışverişe felan gidemedik:6:
evet televizyonumuz yok işim gücüm bitince pcye bakıyom:1:

evet evin her bi köşesi çok kıymetli. gerçekten kendi emeğin olunca bi başka oluyomş

olsun kızzzz huzurum var ya gerisi boş. evde bişeyi bi yere koyduğumda kimse yerini değiştirmiyo ya bu bana yetiyo. evin hanımı olduğumu fark etmek harika bişiiii

inanki kanka 3 yıllık kodesten çıkmş gibiyim sanki özgürlüğümü geri verdilerrrrr

annen ankaradanmı getirdi...
bende o hissi şimdik tadıyom içim gidiyo eve bişiy aldığımda ,kırılıcak filan diye,
tabiki emek dişinden tırnağından hayatından ödün veriyosun kolaymııı
aynen huzur olunca gerisi boşş isterse sadece 1 minder olsunn,,,,
evin hanımı olmak gerçekten çok güzel ipler senin elinde,eşya senin keyif senin,sen ne istersen o oluyooo
anlıyorumm senii
bende aynı olmuştum bende 2 yıl beraber oturdum kayınannemlerle,
sıkıntımız yoktu allaha şükür ama bi gecelikle dolaşmak var evinde bornozla keyif yapmak.........
bide ev benim evimdi allahtan tam düzülmüş evim vardııı..

geçmişe dönüp bakıyomusun tatlım ben asla boş çevirmemeye çalışıyorum. ayrıca bizim karılar o kadar yoğun sohbette oluyoki selam verene karşılık vermeyi unutuyolar.

o yüzden selam verme bebeğim sohbete bodoslama dal.

noluyo burda karılar :57: deyip kafamıza vur. bak nasıl bölünüyor sohbet:1:

çok ciddiyim:34::34:

bende klomen kullanmıştım tatlım. ama ondan sonra incir kürü yaptım ve yumurtladım sanırım fark ettim yani

Bayiliyorum sizin karilarin sohbetine yaaa.. ama ben oyleee dalamam ki...bi kosede kalirim oyle..bendemi baslasam yaa bu incir kurune..hmm..21gunmu yapmisdin sen bu incir kurunu Saracoglu dediyi gibi hm? yoksa farklimi ?

tesekkur ederim canim..peki bu kurleri yapdiginda etkisi olmusmuydu ? yumoslar buymusmuydu ? bende de sanirim klomen artik bagisiklik yapdi, gecen aylarda buyutuyordu ama bu ay 13mm sadece :(((

sadece soğan yapmıştım ben
ama benim adet düzensizliğim var ve etkisini anlayamadımm
ama deneyenler var burda gelirlerse sana yardımcı olabilirler..

Kiz ne korkacan kaynananlar asagida zatiiii

Sen dur nazooooo ispiyonla sen beniiiiii

Bak bak kariya bak bide bana kiziyordu kendini ovme diyeeeeeee:4:

olay iyice karıştı en iyisi barış imzalayıp unutalım ben bukadar gerileme dayanamam:38:

:43::43:

:13:her hatunun bilmesi gereken roller

Allah bozmasın daha iyi olkankam:29:Allah biliyor ya artık buraya gelmeyişinin nedeni olarak mutluluğuna bişi olduğunu düşünmüştüm.nazar falan değer Allah muhafaza:nazar::nazar:(normalde iyi bi sopa atmam gerekirdi sana bu durumdqa ama:57:kıyamadım (bende az melek değilim hani:93:))

aynen kuzum bende az değilim. 3 senede bıktırdılar beni napiyim inesim gelmiyo. fazla yüz vermedim onlara köleleri olmadım. kafama göre yaşamaya çalştım. yoksa daha çok binerlerdi üstüme. napiyim mecbur

evet ne işlerine yarayacaksa artık:60:

:18::18:al işte hep bu isyanı çıkaranların yüzünden.

moodcum isyanı çıkaran erenay sevinçç ve nazemir üçlüsü bu durumdan memnun. aslında doğru sen hergün fazla olmasada geliyoısun

sana haksızlık oldu. isyankarları susturmak için yaptım:36:

evet nazo aratırıp bulmş seni ispiyonladı banaaaaaaaaaa:30:

(bende kaynnamlardanm korkuyom zati:60:)

aha bi isyan daha yıldız olayı kalksın isyanı:kkk::kkk:

offf çileli başımmmmmm:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz: belinaycım sen bu ara yoğunmusun nesin kuzum katılamıyosun sohbetlere denk gelemiyoruz. önceden geceleri ne çok gelirdin

:42::42::42:vay beeeee eroşun kaynanası ve seninki baş tacımız kıskanıyorummmm:31::31:eli öpülesi hatta sırtta taşınası kadınlarrr
:18::18::18::43::43::43::43::43::30::30::30::30::30:topik ikiye bölündü sarı yıldızlılar ve kırmızı yıldızlılar:kkk::kkk:

ama her iki tarafta tek konuda birleşiyorrrr

hepside TKB ye karşıııı:113::113::113:

niye işlerine yaramasın daha kaç yaşındalar seni beni sollarlar:36:
:24::24::24:

kızlar salonum misss oldu son tülüde makinede bide koltuk kılıflarım kaldıı
onlar yıkanıcak ooohh orası bitti sevinçliyim çokkk

annen ankaradanmı getirdi...
bende o hissi şimdik tadıyom içim gidiyo eve bişiy aldığımda ,kırılıcak filan diye,
tabiki emek dişinden tırnağından hayatından ödün veriyosun kolaymııı
aynen huzur olunca gerisi boşş isterse sadece 1 minder olsunn,,,,
evin hanımı olmak gerçekten çok güzel ipler senin elinde,eşya senin keyif senin,sen ne istersen o oluyooo
anlıyorumm senii
bende aynı olmuştum bende 2 yıl beraber oturdum kayınannemlerle,
sıkıntımız yoktu allaha şükür ama bi gecelikle dolaşmak var evinde bornozla keyif yapmak.........
bide ev benim evimdi allahtan tam düzülmüş evim vardııı..

evet annem ankaradan gelirken bi koliye evinde ne varsa koymuş:1:denizfeneri yardımı gibi.

çay makarna nohut fasülye şeker pirinç mercimek vs vs... saym ıyım şimdi hepsini daha çok var.

alamayız belkim diye getirmiş:16:uzun süre gider onlar bana.

haklısın ne kadar rahatda olsan kendi evinin hanımı olmak başka bi duygu. kaldıki ben tek odada tıkılıp kalıyodum:31:bazen yemek yemiyodum tuvalete gitmek istemiyodum.

Allah ım herkese nasib etsin evinin hanımı beyi olmayı.

hamiş olduğumu öğrendiğimde hiç korkmadım içim rahattı herşey yoluna giricek diyodum. çok şükürrrrrrrrr

sadece soğan yapmıştım ben
ama benim adet düzensizliğim var ve etkisini anlayamadımm
ama deneyenler var burda gelirlerse sana yardımcı olabilirler..

hmmmm tesekkur ederim canim..ya basliyim yarindan ben bu sogan suyuna, bakalim ne olcek..hayirlisi.. sende simdi durum nedir ? hamile deyilsin sanirim, tedavi aliyormusun ?

Bayiliyorum sizin karilarin sohbetine yaaa.. ama ben oyleee dalamam ki...bi kosede kalirim oyle..bendemi baslasam yaa bu incir kurune..hmm..21gunmu yapmisdin sen bu incir kurunu Saracoglu dediyi gibi hm? yoksa farklimi ?
21 günlük bi kürdü cnm evet. ama ben çalışıyordum o zmaanlar hergün taze yapmak gerekiyodu onu. o yüzden yapamıyordum. sadece 10gün yaabildim. ama yumurtladığımı gösteren işaretler aldım:1:şfa Allah tan. ben faydasını gördüğümü düşünüyorum. ama o ay hamile kalmadım.

bence sende bu karılar gibi ol kuzum sessiz hatunlar sıkılıyo burda laf at uydur bişiler. burda takıla takıla benzersin bize bence:34:
niye işlerine yaramasın daha kaç yaşındalar seni beni sollarlar:36:
:24::24::24:
bence de:60: ama yaşlarına ögre büyük duruyolar iş çıkmaz gibiler:53:
kızlar salonum misss oldu son tülüde makinede bide koltuk kılıflarım kaldıı
onlar yıkanıcak ooohh orası bitti sevinçliyim çokkk

tüller kaç derecede yıkanıyo

Huuu huuu ben geldiim gece şeriflerinin hayrolsun hanımlaaar sizle konuşmadan uyumak istemediim :16::16: valla okaday yoygunumki genede girip bi bakiim dedim sizeee çok güzel ve yorucu bi gün geçirdim :16::16::46::52: ay havalardan birden ısındı yanıyoz 2-3 gündür burda yaaa sıcakta uyumak çok zooor :26::26:

e tabiiki ttalım bunlar işin espirisi kimseye kendimizi kanıtlamak için görünmek zorunda değiliz. canımız ne zman isterse gelir sohbet ederriz sonra totomuzu sallaya sallaya giderizzzzz:12:ama burdaki hatunlar için artık ööle değil . biz bir bütün olduk ve kimse burayı bırakamzzzzz:20:kimse ayrılamaz bizden:4:kimse kaçamazzzz artıkkkkk siz buranın kızı oldunuzzzzz:38:

yapmayın emekçi kardeişlerimmm:1::1: yıldızlar olmasa listemizin ne farkı kalır:20:

yıldızlar yanıp sönerken biz eğleniyoruzzzzz.

isterseniz listeyide kaldıralım:kkk::kkk:

kalkmasın liste :43:

SON DAKİKA!!!!!!!!!!

MOOD VE BELİNAYSU hatunlarımızın itirazlarına karşılık derinden bir incelemeye geçilerek itirazları haklı bulunup;

sarartılan yıldızlarının tekrar kızartılmasınaaaaa,

karnı burnunu geçip gözüne kadar gelmiş olmasına rağmen hala sohbetimize katılmaya çalışan kardeloş hatunumuzun sarı yıldızı hak ettiğine karar verileerek,

listenmize yeni katılmış olan paşam adlı hatununda istikrarlı hergün sohbet arayışına girdiğinden haberdar olunarak sarı yıldız takılarak

listede değişiklik yapılmıştırrrrr.....

daimi m.....:42::42:

güyaa TKB yardımcısı olduğu iddia edilen erenayefe hatunun da anca çene yarıştıerdığı ve hiç bir topik kuralına dikkat etmediği

ve TKB ye yardımcı olmadığı fark edilerek akşama kadar papoş çayı içip toto devirdiği için uyarı verilmesine karar verilşmiştirrr TKB

:42::42::42::42::42:

Back
X