çay için sağolll kanka mis gibi olmuşşçay koyyimda bi yandan da çay iç maaşallah kaç kolun var11adet bardakım var hepsi ajda
sevgili kankam farkına vardığına sevindim. yok tabiiiiii ne oturma grubu didik ya börülcenin koltukları var diye
salona börülcenin koltuklaerı koydum. ama kapısını bile açmıyorum. tv yok bişi yok napçam salonda
pcnin olduğu ufak bi odamız var. burda 1tane çekyat var orda oturuyos
selam hatunlar,topic başı karıları
selam karı sen dün gece doğurmadınmııı?????selam hatunlar,topic başı karıları
of sadece tasarruf fikri vermeyle olmuyo. karıları iteliyeceğine onlarla birlik olup isyan çıkarıyon. azıcık kurallara uysunlar.
TKByardımcısı TKB ye uymazsa halk ciddiye alırmı TKB nin büyüklüğünü. önceden saygı duyarlardı şimdi çemkiriyolar
merhaba arkadaslar..hergun okuyorum yazilarinizi, vallaha sohbetlerinize doyum olmuyor, ama cok nadiren yaziyorum buraya, ama yazincada cevap veren bulamiiyorum. sanirim herkes kendi kankisine cevap veriyor, benim kankimm yookkki burda..ehhh neyse..sorum var size yaa , ben kac kere klomen kullandim ama artik kullanmak istemiyorum,bu meretin de zarari cokmus..siz belki bilirsizinizz kk hatunlari olarak, yumurtalara iyi gelen kurler , dogal tedaviler nelerdirr ?/ cevap verirseniz mutlu edersiniz beni...:44:
yok annem bergamot felan yok annem evinden getirmiş çayı daha biz alışverişe felan gidemedikçay için sağolll kanka mis gibi olmuşş
hüüüüpppp ohhhh bergamot varmı bunda
sen bütün gün pc de mi oyalanıyosunn
ayy kankamm ya varya sen evini düzünce çok gurur duyacaksın
herşeyini dişinle tırnakınla yapıyosun emeğine sağlık valla
çok değerli olcek evin senin içinn,
bizim gibi kolay elde etmedinn
allahım çabucak gönlünce evini düzmeyii,mutlu mutlu yaşamayı nasip etsinn
canım gözden kaçmıştır kusura bakma ,,
valla bi incir birde soğan kürü biliyom ben ama ayrıntı veremicem 15 gün soğan kürü yapmıştım sadece kaynatıp içmiştimm
klomen bende kullandım ama benim yumurtalar bağışıklık kazandı fayda etmedi 2. seferde
allah hakkımızda hayırlısını versin
merhaba arkadaslar..hergun okuyorum yazilarinizi, vallaha sohbetlerinize doyum olmuyor, ama cok nadiren yaziyorum buraya, ama yazincada cevap veren bulamiiyorum. sanirim herkes kendi kankisine cevap veriyor, benim kankimm yookkki burda..ehhh neyse..sorum var size yaa , ben kac kere klomen kullandim ama artik kullanmak istemiyorum,bu meretin de zarari cokmus..siz belki bilirsizinizz kk hatunlari olarak, yumurtalara iyi gelen kurler , dogal tedaviler nelerdirr ?/ cevap verirseniz mutlu edersiniz beni...:44:
yok annem bergamot felan yok annem evinden getirmiş çayı daha biz alışverişe felan gidemedik
evet televizyonumuz yok işim gücüm bitince pcye bakıyom
evet evin her bi köşesi çok kıymetli. gerçekten kendi emeğin olunca bi başka oluyomş
olsun kızzzz huzurum var ya gerisi boş. evde bişeyi bi yere koyduğumda kimse yerini değiştirmiyo ya bu bana yetiyo. evin hanımı olduğumu fark etmek harika bişiiii
inanki kanka 3 yıllık kodesten çıkmş gibiyim sanki özgürlüğümü geri verdilerrrrr
geçmişe dönüp bakıyomusun tatlım ben asla boş çevirmemeye çalışıyorum. ayrıca bizim karılar o kadar yoğun sohbette oluyoki selam verene karşılık vermeyi unutuyolar.
o yüzden selam verme bebeğim sohbete bodoslama dal.
noluyo burda karılardeyip kafamıza vur. bak nasıl bölünüyor sohbet
çok ciddiyim
bende klomen kullanmıştım tatlım. ama ondan sonra incir kürü yaptım ve yumurtladım sanırım fark ettim yani
tesekkur ederim canim..peki bu kurleri yapdiginda etkisi olmusmuydu ? yumoslar buymusmuydu ? bende de sanirim klomen artik bagisiklik yapdi, gecen aylarda buyutuyordu ama bu ay 13mm sadece((
Kiz ne korkacan kaynananlar asagida zatiiii
Sen dur nazooooo ispiyonla sen beniiiiii
Bak bak kariya bak bide bana kiziyordu kendini ovme diyeeeeeee
:13:her hatunun bilmesi gereken roller
Allah bozmasın daha iyi olkankamAllah biliyor ya artık buraya gelmeyişinin nedeni olarak mutluluğuna bişi olduğunu düşünmüştüm.nazar falan değer Allah muhafaza (normalde iyi bi sopa atmam gerekirdi sana bu durumdqa ama kıyamadım (bende az melek değilim hani:93:))
aynen kuzum bende az değilim. 3 senede bıktırdılar beni napiyim inesim gelmiyo. fazla yüz vermedim onlara köleleri olmadım. kafama göre yaşamaya çalştım. yoksa daha çok binerlerdi üstüme. napiyim mecbur
evet ne işlerine yarayacaksa artık
:18::18:al işte hep bu isyanı çıkaranların yüzünden.
moodcum isyanı çıkaran erenay sevinçç ve nazemir üçlüsü bu durumdan memnun. aslında doğru sen hergün fazla olmasada geliyoısun
sana haksızlık oldu. isyankarları susturmak için yaptım
evet nazo aratırıp bulmş seni ispiyonladı banaaaaaaaaaa
(bende kaynnamlardanm korkuyom zati)
aha bi isyan daha yıldız olayı kalksın isyanı
offf çileli başımmmmmmbelinaycım sen bu ara yoğunmusun nesin kuzum katılamıyosun sohbetlere denk gelemiyoruz. önceden geceleri ne çok gelirdin
vay beeeee eroşun kaynanası ve seninki baş tacımız kıskanıyorummmm eli öpülesi hatta sırtta taşınası kadınlarrr
:18::18::18:topik ikiye bölündü sarı yıldızlılar ve kırmızı yıldızlılar
ama her iki tarafta tek konuda birleşiyorrrr
hepside TKB ye karşıııı:113::113::113:
annen ankaradanmı getirdi...
bende o hissi şimdik tadıyom içim gidiyo eve bişiy aldığımda ,kırılıcak filan diye,
tabiki emek dişinden tırnağından hayatından ödün veriyosun kolaymııı
aynen huzur olunca gerisi boşş isterse sadece 1 minder olsunn,,,,
evin hanımı olmak gerçekten çok güzel ipler senin elinde,eşya senin keyif senin,sen ne istersen o oluyooo
anlıyorumm senii
bende aynı olmuştum bende 2 yıl beraber oturdum kayınannemlerle,
sıkıntımız yoktu allaha şükür ama bi gecelikle dolaşmak var evinde bornozla keyif yapmak.........
bide ev benim evimdi allahtan tam düzülmüş evim vardııı..
sadece soğan yapmıştım ben
ama benim adet düzensizliğim var ve etkisini anlayamadımm
ama deneyenler var burda gelirlerse sana yardımcı olabilirler..
21 günlük bi kürdü cnm evet. ama ben çalışıyordum o zmaanlar hergün taze yapmak gerekiyodu onu. o yüzden yapamıyordum. sadece 10gün yaabildim. ama yumurtladığımı gösteren işaretler aldımBayiliyorum sizin karilarin sohbetine yaaa.. ama ben oyleee dalamam ki...bi kosede kalirim oyle..bendemi baslasam yaa bu incir kurune..hmm..21gunmu yapmisdin sen bu incir kurunu Saracoglu dediyi gibi hm? yoksa farklimi ?
bence deniye işlerine yaramasın daha kaç yaşındalar seni beni sollarlar
kızlar salonum misss oldu son tülüde makinede bide koltuk kılıflarım kaldıı
onlar yıkanıcak ooohh orası bitti sevinçliyim çokkk
e tabiiki ttalım bunlar işin espirisi kimseye kendimizi kanıtlamak için görünmek zorunda değiliz. canımız ne zman isterse gelir sohbet ederriz sonra totomuzu sallaya sallaya giderizzzzzama burdaki hatunlar için artık ööle değil . biz bir bütün olduk ve kimse burayı bırakamzzzzz kimse ayrılamaz bizden kimse kaçamazzzz artıkkkkk siz buranın kızı oldunuzzzzz
yapmayın emekçi kardeişlerimmmyıldızlar olmasa listemizin ne farkı kalır
yıldızlar yanıp sönerken biz eğleniyoruzzzzz.
isterseniz listeyide kaldıralım
SON DAKİKA!!!!!!!!!!
MOOD VE BELİNAYSU hatunlarımızın itirazlarına karşılık derinden bir incelemeye geçilerek itirazları haklı bulunup;
sarartılan yıldızlarının tekrar kızartılmasınaaaaa,
karnı burnunu geçip gözüne kadar gelmiş olmasına rağmen hala sohbetimize katılmaya çalışan kardeloş hatunumuzun sarı yıldızı hak ettiğine karar verileerek,
listenmize yeni katılmış olan paşam adlı hatununda istikrarlı hergün sohbet arayışına girdiğinden haberdar olunarak sarı yıldız takılarak
listede değişiklik yapılmıştırrrrr.....
daimi m.....
güyaa TKB yardımcısı olduğu iddia edilen erenayefe hatunun da anca çene yarıştıerdığı ve hiç bir topik kuralına dikkat etmediği
ve TKB ye yardımcı olmadığı fark edilerek akşama kadar papoş çayı içip toto devirdiği için uyarı verilmesine karar verilşmiştirrr TKB
selam karı sen dün gece doğurmadınmııı?????
doğru diyon bak ben nasıl yola getiricem bu karılarıı
eski saygınlığımız kazanmamız gerekk dimii
mafyaya bağladım dinlemeyenin sıkarım topuğuna
kalkmasın liste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?