ahh ahh hem ne yoğun yaaaaevet oda güzel söyler ama ahmetin şarkısının girişindeki o titrek keman yokmuu ah ahhhh...
bide umut akyürek söylüyor ama ömre ve akla zarar yorumlamış tavsiye etmem
tatlım eşin cidden yoğun çalışıyomuş,Allah kolaylık versin...
bende iki gündür yanlızım geceleri..bu gece son...alarm taktırdık eve,oh şimdi gönül rahatlığıylan uyuyorum:)
kapıya biri dokunsa viyooo viyooo diye ötüyooo
çok tırsıyodum ya geceleri...1kaşık pasiflora içince rahat uyuyodum ama artık onuda almıcam..bebek gelirse zararı olmasın...
yaşasın alarmlı kapılar![]()
adamla ancak uykuda buluşçazz yakındaa
ooh güvenli benim kapım tahta kapı ama bişiycik olmaz ben alarm gibi karıyım zaten bi cırlarım hırsız cebindekileri bırakır kaçar valla
nazar değdi kuzum bizeeekanka görüşemiyoz artık ya nirdesin sen. sen geliyon ben çıkıyom, ben geliyom sen çıkıyon nooluyo olum bize yaaaaa
vardiyalı giriyoz ev sahipliği yapıyoz sen yokken ben ben yokken sen arada dolunayım canım o hep bizimle
tamam kuzu birazdan yazayımmerenayım müsayit olunca da bana tatlının tarifini ver..
komşumun tabağı bende kaldı içine koyacak bişey bulamıyorum..
sen kesin güzel bi tarif verirsin bana:)hadi bakalım komşuma mahçup etme beni:)
hem bu sayede eşimde tatlı yiyip enerji patlaması yaşar![]()
ben yetişirim kuzum bendeki çene tüm topike yeter tarifte yazarım çene de yaparım kariyerde yaparım bi çocuk yapamadım...:26::26::26::44::44:anlamadım niyee:44::44:kankanı meşgul etme... bana tarif yazcak