Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bende adet oldummm...mlxy bende de kan pıhtılaşması ve bazı sorunlar var ya bunlarada yapıyomudur bitkisel kür:26:

valla beydağlı ben artık tıbben yapacağım herşeyi yapıyorum bi de bunları deneyeyim dedim neyin vesile olacağı belli olmaz gerçi eşim çok kızıyor ama ben takmıyorum onu bana da kardeşim verdi numarasınım onlar istanbulda gitmişler kadına karısı kanser tedavisi görüyor ek tedavi için methini çok duymuşlar
istersen veriyim telefonunu bir ara görüş sen problemini anlatıyosun o hazırlayıp sana kargo yapıyor sen de parayı eft yapıyosun

afiyet olsun canım,herkes bir çay diyor ve gidiyor:43:

al kuzum buda sana gelsin : )

$cay_ve_biskuvi_th.webp

valla beydağlı ben artık tıbben yapacağım herşeyi yapıyorum bi de bunları deneyeyim dedim neyin vesile olacağı belli olmaz gerçi eşim çok kızıyor ama ben takmıyorum onu bana da kardeşim verdi numarasınım onlar istanbulda gitmişler kadına karısı kanser tedavisi görüyor ek tedavi için methini çok duymuşlar
istersen veriyim telefonunu bir ara görüş sen problemini anlatıyosun o hazırlayıp sana kargo yapıyor sen de parayı eft yapıyosun

inşaallah faydasını görürsün canım RABBİM sebep eder inşaallah...bilmiyorum ki ben düşüneyim bir eminim benim eşimde karşı çıkar,ama ben bunların haricinde de neler yapmadımki RABBİM yeterki OL desin...O isterse herşey oluverir...

:10::10::10:kız aç kapıyı geliyorum ama kaçak çaysa gelirim ona göre:21::21:
tabiii saf kaçak :7:
bende şimdi koydum çayı olsun balkonda kaynanacimle içicem romantik romantik..:21:
:9::9::9: sewsinler kayınanneciğini :110:
benim Adana'da çok anım ve yaşanmışlıklarım var bizde oturduk Adana'da..çok seviyorum ve özlüyorum..neresinde oturuyosun
:16::16: bende adanalıyık :9::9:
hoşgeldin canım..kız yine hemen kaçma sakın,halvet var deyip..
:9::12: ben işimi hallettim çimdim geldim :17::17::17:
afiyet olsun canım,herkes bir çay diyor ve gidiyor:43:

:24::24::24::24::24:

inşaallah faydasını görürsün canım rabbim sebep eder inşaallah...bilmiyorum ki ben düşüneyim bir eminim benim eşimde karşı çıkar,ama ben bunların haricinde de neler yapmadımki rabbim yeterki ol desin...o isterse herşey oluverir...

orası öyle gerçekten rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın. Aslına baksan ben de böyle şeylere çok kızardım önceleri ama ne yapacaksın işte umut ya doğruysa diyosun

orası öyle gerçekten rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın. Aslına baksan ben de böyle şeylere çok kızardım önceleri ama ne yapacaksın işte umut ya doğruysa diyosun

vesile olur sebep olur herşey Allahtan Rabbim ol desin olmayacak bişi yok :16:

tabiii saf kaçak :7:

:9::9::9: sewsinler kayınanneciğini :110:

:16::16: bende adanalıyık :9::9:

:9::12: ben işimi hallettim çimdim geldim :17::17::17:

:24::24::24::24::24:

aboowwww kız hem yaptın,hemde çimdin hemencik buraya geldin he sewinç öldürdün beni,şu anda kocişim gülüyorum diye bana tuhaf,tuhaf bakıyor:60:

aboowwww kız hem yaptın,hemde çimdin hemencik buraya geldin he sewinç öldürdün beni,şu anda kocişim gülüyorum diye bana tuhaf,tuhaf bakıyor:60:

:10::10: çok hızlıyımdır jet hızıylaaaaa:9::9::9:
kız herif az kalsın benlen açacaktı orucunu adamı kaç gündür diyete soktum adetliyim diye :9::9::9:

Back
X