- 12 Şubat 2010
- 22.140
- 4.034
- 448
ya evet bende bardakta sewiyorum fincanda çay içtiğimi bile anlamam,sende bendensin kuzummm..
hemşom topraaaaaammmmmmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya evet bende bardakta sewiyorum fincanda çay içtiğimi bile anlamam,sende bendensin kuzummm..
çok hızlıyımdır jet hızıylaaaaa
kız herif az kalsın benlen açacaktı orucunu adamı kaç gündür diyete soktum adetliyim diye![]()
aboowwww kız hem yaptın,hemde çimdin hemencik buraya geldin he sewinç öldürdün beni,şu anda kocişim gülüyorum diye bana tuhaf,tuhaf bakıyor![]()
benide çagırıyon he kocişime çay veriyim hemen geliyomKarilarr yimemizi yidik cay iciyos buyurun hepiniz
sonra yaw beni niye cagirmadin dimeyin
hepiniz diom![]()
kız kocişin halvetemi çagırdı dicem kafayı yedim kanımca daha yassı okunmadı gebertirim yassıdan sonra yap
ben geliyom kocis beni cagiriyoooo
canım sevinç halvettekocası sewinci niye çağırdıki şimdi:26:
belinaydan hala haber alınamadı![]()
paşada halvetten çıkmış gelmiş
paşa halvetten halvete koşarda ben koşamammı
![]()
orası öyle gerçekten rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın. Aslına baksan ben de böyle şeylere çok kızardım önceleri ama ne yapacaksın işte umut ya doğruysa diyosun
hızına hayran kaldım walla,kız jet hızıyla yaparken aklın burdamıydı yoksaanamm bende adetliyim sıra banamı geliyo ne
![]()
hakkatten sevinç bu kadar fast food yapmayaydın kız ne öle jet gibi tamam hamarat kadınsın
benide çagırıyon he kocişime çay veriyim hemen geliyom
kız kocişin halvetemi çagırdı dicem kafayı yedim kanımca daha yassı okunmadı gebertirim yassıdan sonra yapdaha geceye çok var
canım sevinç halvette
belinayda kaynoşuyla sevişiyo
kız daha halvete girmedim be yeni namazımı kıldım mutfagımı misgibi yaptım eşimin çayını koydum ve geldimne var ne yok görüşmeyeli kizlar
![]()
he valla topik faliyette yarın öbürgünde sen kaybolursun bi çay koyim diye sırayla belinaygül,paşagül,sevinçgül.seni kısaltalım uymadı beygül yaptımhızına hayran kaldım walla,kız jet hızıyla yaparken aklın burdamıydı yoksaanamm bende adetliyim sıra banamı geliyo ne
![]()
geç kaldın kuzum sewinç halvete girdi çıktı çimdi ve geldi...bizde burda onu bekledikbenide çagırıyon he kocişime çay veriyim hemen geliyom
kız kocişin halvetemi çagırdı dicem kafayı yedim kanımca daha yassı okunmadı gebertirim yassıdan sonra yapdaha geceye çok var
canım sevinç halvette
belinayda kaynoşuyla sevişiyo
kız daha halvete girmedim be yeni namazımı kıldım mutfagımı misgibi yaptım eşimin çayını koydum ve geldimne var ne yok görüşmeyeli kizlar
![]()
kız beydaglı şu sevinç sapıgına yüz vermede şımarmasın
onu öpme beni öp![]()
kız beydaglı şu sevinç sapıgına yüz vermede şımarmasın
onu öpme beni öp![]()
slm kızlar herkese ii akşamlar canım çok sıkkın bütün çabalarıla tek olduğumu hissediyorum geçenlerde soğan kürüne başladım dün yumurtlama günümdü dün bugün ve yarın dün altatn altan anlattım eşime yumurtlama günüm diye niyeyse hiç oralı olmadı çok zoruma gitti gece sinirden uyuyamadım sabah işe gitti dayanamadım öğleye doğru aradım çok meraklısı değilim senle beraber olmanın diye ben sadece doğru zaman çocuğum için çabalıyorum diye saydım sayıştırdım şimdi ise konuşmuyorum sus pus oturuyoruz ve benim bir ayım daha boşuna gitti sinirimden ağlayacağım yaa
slm kızlar herkese ii akşamlar canım çok sıkkın bütün çabalarıla tek olduğumu hissediyorum geçenlerde soğan kürüne başladım dün yumurtlama günümdü dün bugün ve yarın dün altatn altan anlattım eşime yumurtlama günüm diye niyeyse hiç oralı olmadı çok zoruma gitti gece sinirden uyuyamadım sabah işe gitti dayanamadım öğleye doğru aradım çok meraklısı değilim senle beraber olmanın diye ben sadece doğru zaman çocuğum için çabalıyorum diye saydım sayıştırdım şimdi ise konuşmuyorum sus pus oturuyoruz ve benim bir ayım daha boşuna gitti sinirimden ağlayacağım yaa
he valla topik faliyette yarın öbürgünde sen kaybolursun bi çay koyim diye sırayla belinaygül,paşagül,sevinçgül.seni kısaltalım uymadı beygül yaptım
sevinc yazacağım şeyler vardı ama yazamıyorum rtük beni kapatırewet aynen öyleeee çocuk bırakıyormuki gizli saklı zamanımız kısıtlı
ne geceyi beklicem tak fişi bitir işi
ayy bayılacam şimdi gülmekten bizde herhalde mutfamızı temizledik
çayımızı içtik çimdik tekrar çay içiyos
kız beloş ta sevişiyormudur kaynanatörlebırakmazlarda şimdi burda yatın diye
![]()
he valla topik faliyette yarın öbürgünde sen kaybolursun bi çay koyim diye sırayla belinaygül,paşagül,sevinçgül.seni kısaltalım uymadı beygül yaptım
canım sen de adama direk öle damızlık muamelesi yapmasaydın keşke öle görev gibi olur mu hiç.
Hayır beni öperrr ne sapığı kız sevgilimle mi bastın kocam o benim
Istediğim zaman çarpışırım
Yatsıyı beklemek şart değil akşam ezanıyla beraber bismillah deyip..![]()
sevinc yazacağım şeyler vardı ama yazamıyorum rtük beni kapatır...hadi sen keyif çayını iç bacımm..
walla öyle oldu,şalvar davası filmine döndük benden sonrada sıra sende![]()
üzülme canım ben öyle durumları kocaya hiç çaktırmam zorunluluk olmasın diye sinsice yaklaşır kandırırım sıradan bir gün gibi
yumurta çatlayınca 24 saat felan duruyor bu gece kandırsan olmazmı
zorunluluk gibi olunca hiç yapamıyom ben en iyisi gün aşırı
hiç hesap kitap yapmadan :26: