Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

:10::10: çok hızlıyımdır jet hızıylaaaaa:9::9::9:
kız herif az kalsın benlen açacaktı orucunu adamı kaç gündür diyete soktum adetliyim diye :9::9::9:

hızına hayran kaldım walla,kız jet hızıyla yaparken aklın burdamıydı yoksa:60:anamm bende adetliyim sıra banamı geliyo ne:21::21:

Son düzenleme:
Karilarr yimemizi yidik cay iciyos buyurun hepiniz
sonra yaw beni niye cagirmadin dimeyin :110:
hepiniz diom :110:
benide çagırıyon he kocişime çay veriyim hemen geliyom :12::12::12:
:10::12::23::21::17:
ben geliyom kocis beni cagiriyoooo
kız kocişin halvetemi çagırdı dicem kafayı yedim kanımca daha yassı okunmadı gebertirim yassıdan sonra yap:57::57::57:daha geceye çok var:30::30:
kocası sewinci niye çağırdıki şimdi:26:

belinaydan hala haber alınamadı:30:
canım sevinç halvette:60::60::60:
belinayda kaynoşuyla sevişiyo:60::60:
:23::23::23::23::23::23::23:
paşada halvetten çıkmış gelmiş :110:
paşa halvetten halvete koşarda ben koşamammı :10::10:
:110::110:

kız daha halvete girmedim be yeni namazımı kıldım mutfagımı misgibi yaptım eşimin çayını koydum ve geldim:12::12::12:ne var ne yok görüşmeyeli kizlar:16::16:

orası öyle gerçekten rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın. Aslına baksan ben de böyle şeylere çok kızardım önceleri ama ne yapacaksın işte umut ya doğruysa diyosun

amin canım.. çaresizlikten,yapılamayacak şey yok bunu iyi bilenlerdenim..

hızına hayran kaldım walla,kız jet hızıyla yaparken aklın burdamıydı yoksa:60:anamm bende adetliyim sıra banamı geliyo ne:21::21:
:21: ewet aynen öyleeee çocuk bırakıyormuki gizli saklı zamanımız kısıtlı :9::9::9::9:
hakkatten sevinç bu kadar fast food yapmayaydın kız ne öle jet gibi tamam hamarat kadınsın
:10::10::10::10::10::10::10::10::10::10:

kız kocişin halvetemi çagırdı dicem kafayı yedim kanımca daha yassı okunmadı gebertirim yassıdan sonra yap:57::57::57:daha geceye çok var:30::30:

kız daha halvete girmedim be yeni namazımı kıldım mutfagımı misgibi yaptım eşimin çayını koydum ve geldim:12::12::12:ne var ne yok görüşmeyeli kizlar:16::16:

:21::21: ne geceyi beklicem tak fişi bitir işi :23::23::9::9::9: ayy bayılacam şimdi gülmekten bizde herhalde mutfamızı temizledik :110: çayımızı içtik çimdik tekrar çay içiyos :60:
kız beloş ta sevişiyormudur kaynanatörle :27::27: bırakmazlarda şimdi burda yatın diye :110:

he valla topik faliyette yarın öbürgünde sen kaybolursun bi çay koyim diye sırayla belinaygül,paşagül,sevinçgül.seni kısaltalım uymadı beygül yaptım

slm kızlar herkese ii akşamlar canım çok sıkkın bütün çabalarıla tek olduğumu hissediyorum geçenlerde soğan kürüne başladım dün yumurtlama günümdü dün bugün ve yarın dün altatn altan anlattım eşime yumurtlama günüm diye niyeyse hiç oralı olmadı çok zoruma gitti gece sinirden uyuyamadım sabah işe gitti dayanamadım öğleye doğru aradım çok meraklısı değilim senle beraber olmanın diye ben sadece doğru zaman çocuğum için çabalıyorum diye saydım sayıştırdım şimdi ise konuşmuyorum sus pus oturuyoruz ve benim bir ayım daha boşuna gitti sinirimden ağlayacağım yaa

geç kaldın kuzum sewinç halvete girdi çıktı çimdi ve geldi...bizde burda onu bekledik:60:
kız beydaglı şu sevinç sapıgına yüz vermede şımarmasın :60::60::60::60:
onu öpme beni öp :9::9::9:

:54::54::54::54::54::54::54::54:ikinizide şımartır öperim beenn..

slm kızlar herkese ii akşamlar canım çok sıkkın bütün çabalarıla tek olduğumu hissediyorum geçenlerde soğan kürüne başladım dün yumurtlama günümdü dün bugün ve yarın dün altatn altan anlattım eşime yumurtlama günüm diye niyeyse hiç oralı olmadı çok zoruma gitti gece sinirden uyuyamadım sabah işe gitti dayanamadım öğleye doğru aradım çok meraklısı değilim senle beraber olmanın diye ben sadece doğru zaman çocuğum için çabalıyorum diye saydım sayıştırdım şimdi ise konuşmuyorum sus pus oturuyoruz ve benim bir ayım daha boşuna gitti sinirimden ağlayacağım yaa

üzülme canım ben öyle durumları kocaya hiç çaktırmam zorunluluk olmasın diye sinsice yaklaşır kandırırım sıradan bir gün gibi :9:
yumurta çatlayınca 24 saat felan duruyor bu gece kandırsan olmazmı
zorunluluk gibi olunca hiç yapamıyom ben en iyisi gün aşırı
hiç hesap kitap yapmadan :26:

canım sen de adama direk öle damızlık muamelesi yapmasaydın keşke öle görev gibi olur mu hiç.

:21: ewet aynen öyleeee çocuk bırakıyormuki gizli saklı zamanımız kısıtlı :9::9::9::9:

:10::10::10::10::10::10::10::10::10::10:

:21::21: ne geceyi beklicem tak fişi bitir işi :23::23::9::9::9: ayy bayılacam şimdi gülmekten bizde herhalde mutfamızı temizledik :110: çayımızı içtik çimdik tekrar çay içiyos :60:
kız beloş ta sevişiyormudur kaynanatörle :27::27: bırakmazlarda şimdi burda yatın diye :110:
sevinc yazacağım şeyler vardı ama yazamıyorum rtük beni kapatır:9:...hadi sen keyif çayını iç bacımm..
he valla topik faliyette yarın öbürgünde sen kaybolursun bi çay koyim diye sırayla belinaygül,paşagül,sevinçgül.seni kısaltalım uymadı beygül yaptım

walla öyle oldu,şalvar davası filmine döndük benden sonrada sıra sende:23:

sevinc yazacağım şeyler vardı ama yazamıyorum rtük beni kapatır:9:...hadi sen keyif çayını iç bacımm..

walla öyle oldu,şalvar davası filmine döndük benden sonrada sıra sende:23:

:9::9: içtim bacım birazdanda yorgunluk kaavesi içeriz paşaya kapak olsun o daha yatsıyı beklesin :9::9:

üzülme canım ben öyle durumları kocaya hiç çaktırmam zorunluluk olmasın diye sinsice yaklaşır kandırırım sıradan bir gün gibi :9:
yumurta çatlayınca 24 saat felan duruyor bu gece kandırsan olmazmı
zorunluluk gibi olunca hiç yapamıyom ben en iyisi gün aşırı
hiç hesap kitap yapmadan :26:

sinir olduğum konu tek başıma hissetti kendimi öyle bir hal aldıkı durumun meraklısı gibi oldum isterdim ki şu mübarek aylarda hamile kalayım kısmet işte çok kırdı beni haytta yaklaşmam artık ne hali varsa görsün kendi kendime yumurtlar dururum artık :19:

Back
X