kız mood dün moodgül oldu ama bugünde kayboldu hemen,bilmeme artıkmood nirelerde bugün :26:
yoksa o damı moodgül olma peşinde
beydağlı
canım yeyip içip çeklimişler
yazık yaaa zaten ew taşırkende kızı izlediler
vicdan canım vicdan olmazsa gerisi boş
kız sevinç dıkandım gülmekten sen öldürdün beni bugün,ay yanında olmayı çok isterdim şimdi ay bayılazammm
kız çok şeymi istiyorum sadece anne olmak istiyorum şu hayyatta hep birilerine muhtaç yaşıyoruz baksana aslında ii sakinim dertler yıpratmış olsada vazgeçmiyorum hayalimden annelikten buradan hayatımı mahveden kadınına sesleniyorum vcdanın bitirsin seni beni mumla ara
Belinaygülün suçu ne
cevap veriyorum tatlı istemek eee herşey karşılıklı
bak günün özetini vereyım sana
şimdik hazırlandım cıktım kapıya esım aradım ama tel yanında degıldı taksı cagır dıye bende ındım kapıya baktım dolmus gelmıyo bekle bekle sansıma taksı geldı bende atladım hemen dedım kaynoşlara cek ındım kaynos kapıyı actı yurudunmu dedı hee bu sıcakda oruclu yurudum dedım taksı ıle geldım dedım nee dedıSuratı bole oldu ne oldu dedım bsı yok dedı tel cıkarttım oraya koydum yenımı aldınız dedı hee dedım kaca aldınzı dedı bılmyorum fıyat sormam gene suratını astı annemı soruyo dayım soruyo suratı asık
Surat boyle moralım bozukdu konusmadım bu sefer o konuyo sonra dedı baban surda calısıyo bende haberım var baban mı aradı dedı hee dedım gene surat bole Hatat ceke bılsem resmını cekecektımmmmmm
Sonra kocısım aradı canın ne ıstıyo dıye bende sagol askım dedım kapattım dedı arabı gelrıken pıde alsın aradım oarası cok kalabalık alamam baska yerden alrıım dedıSurat gene boyle kocım geldı sakalastık gulduk ama o yok hadı kalkacazz nıye kalkınyonz otrun burda kalın evıne nıye gıdyonn offffff
nerde resim ben niye görmedimkiiii...maklubeenin içine düşmüş olmasın yapmış valla resmini de çekmiş çok güzel görünüyodu
ewet canım insan emeği görünce daha bir savunuyor haklısın..saçını ne yapıyon kız...ütümü yoksaakıyamıyorum kız yazık gece yarısı kalkıyolar çay toplamaya filan ya ondan:)
kızlar ben saçımı yapıyorum okurum sizi yazamam bi süre haberiniz ola..görüşürüzzzzz
kim o kadın kuzum kayınvalidenmiikız çok şeymi istiyorum sadece anne olmak istiyorum şu hayyatta hep birilerine muhtaç yaşıyoruz baksana aslında ii sakinim dertler yıpratmış olsada vazgeçmiyorum hayalimden annelikten buradan hayatımı mahveden kadınına sesleniyorum vcdanın bitirsin seni beni mumla ara
kocıse dedım kı canım benı ıster ahh verırım dedım pastanede alsan yok gayrı dedım oda dun ayptık canım sıtemıyo dedı dalga gectı yatagaına yattı bende yanına gıttımAskım ıstemıyom gıt dedı yapsak tatlı ısten en ıyı ben uyuyayım dedı
nerde resim ben niye görmedimkiiii...
ewet canım insan emeği görünce daha bir savunuyor haklısın..saçını ne yapıyon kız...ütümü yoksaa
kim o kadın kuzum kayınvalidenmii
kim kız eski kaynanatörmü
belinay bence kaynanan oğlunu senden kıskanıyo korkma kaynoş akşam oğlunu yemem rus mafyasına falanda vermem,organlarını da çalmam ne de olsa kocişim deseydin
şimdik hazırlandım cıktım kapıya esım aradım ama tel yanında degıldı taksı cagır dıye bende ındım kapıya baktım dolmus gelmıyo bekle bekle sansıma taksı geldı bende atladım hemen dedım kaynoşlara cek ındım kaynos kapıyı actı yurudunmu dedı hee bu sıcakda oruclu yurudum dedım taksı ıle geldım dedım nee dedısuratı bole oldu ne oldu dedım bsı yok dedı tel cıkarttım oraya koydum yenımı aldınız dedı hee dedım kaca aldınzı dedı bılmyorum fıyat sormam gene suratını astı annemı soruyo dayım soruyo suratı asık
surat boyle moralım bozukdu konusmadım bu sefer o konuyo sonra dedı baban surda calısıyo bende haberım var baban mı aradı dedı hee dedım gene surat bole hatat ceke bılsem resmını cekecektımmmmmm
sonra kocısım aradı canın ne ıstıyo dıye bende sagol askım dedım kapattım dedı arabı gelrıken pıde alsın aradım oarası cok kalabalık alamam baska yerden alrıım dedısurat gene boyle kocım geldı sakalastık gulduk ama o yok hadı kalkacazz nıye kalkınyonz otrun burda kalın evıne nıye gıdyonn offffff
kocıse dedım kı canım benı ıster ahh verırım dedım pastanede alsan yok gayrı dedım oda dun ayptık canım sıtemıyo dedı dalga gectı yatagaına yattı bende yanına gıttımaskım ıstemıyom gıt dedı yapsak tatlı ısten en ıyı ben uyuyayım dedı
şimdik hazırlandım cıktım kapıya esım aradım ama tel yanında degıldı taksı cagır dıye bende ındım kapıya baktım dolmus gelmıyo bekle bekle sansıma taksı geldı bende atladım hemen dedım kaynoşlara cek ındım kaynos kapıyı actı yurudunmu dedı hee bu sıcakda oruclu yurudum dedım taksı ıle geldım dedım nee dedısuratı bole oldu ne oldu dedım bsı yok dedı tel cıkarttım oraya koydum yenımı aldınız dedı hee dedım kaca aldınzı dedı bılmyorum fıyat sormam gene suratını astı annemı soruyo dayım soruyo suratı asık
surat boyle moralım bozukdu konusmadım bu sefer o konuyo sonra dedı baban surda calısıyo bende haberım var baban mı aradı dedı hee dedım gene surat bole hatat ceke bılsem resmını cekecektımmmmmm
sonra kocısım aradı canın ne ıstıyo dıye bende sagol askım dedım kapattım dedı arabı gelrıken pıde alsın aradım oarası cok kalabalık alamam baska yerden alrıım dedısurat gene boyle kocım geldı sakalastık gulduk ama o yok hadı kalkacazz nıye kalkınyonz otrun burda kalın evıne nıye gıdyonn offffff
evet canım allah nasıl biliyorsa öyle yapsın onu kız az çektirmedi bana şu kaynanasının suratı düşen arkadaş varya onu okurken yaşadıkları geldi aklıma ay en nefret ettiğim şey aynı şehirde kaynana evinde yatmak tövbe tövbe ne isterler bizden anlamam ki neyseki o arkadaş şanslı kocası yanında en azından eski kocam ana kuzusu idi ve hiç söz hakkım olmadı benim
ya rahat olsam kalırım evde ıkı gorumce var bıde onlar en ufak seye surat yapıyolar ben hersey gulerım hep bole gezerım :101: ama bunların yanında dura dura bende boyle oldum
evımde sortumla gezmek ıstıyorum orda yapamıyrz ee daha nıye baskı yapıyon kal kal kalk dıyeoglunu bu kadar sevıyosan evlendırmeyydın
düzleştiriyorum cnm ama düzleştiriciyle ütü yapamıyorum tek başıma
ay benim kaynoş yada börülce yeni bişey görseler aynı surat olurlar ..hemen fiyat sorarlar bende çoğu zaman bilmiyorum derim hepsimi aynı olur bunların..
:131::131::131::131::131:
biraz yavaş yazın yetısemıyom malum bugun laynosdan geldımm
ben çok güzel ütü yaparım ama mahvediyo saçı..gel ben sana yaparım bidenem.kız kuaförlük yapmışlığım vardır yani..
:131::131::131::131::131:
biraz yavaş yazın yetısemıyom malum bugun laynosdan geldımm
düzleştiriyorum cnm ama düzleştiriciyle ütü yapamıyorum tek başıma
ne telefonu çıkarıyon hemen çantada kalaydı ben hemen göstermem
ay benim kaynoş yada börülce yeni bişey görseler aynı surat olurlar ..hemen fiyat sorarlar bende çoğu zaman bilmiyorum derim hepsimi aynı olur bunların..
başamış iyi yapmışsın
bende nefret ederim ewden rahatı yok
bizde yarın gidecezzz
kızlar bu arada ben rabia pat diye topinize daldım ne yapayım çok yanlız hissettim kendimi muhabbette hoşuma gitti cici kızlar gurubu gibiymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?