Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kız sevinç dıkandım gülmekten sen öldürdün beni bugün,ay yanında olmayı çok isterdim şimdi ay bayılazammm

kim kız eski kaynanatörmü

Belinaygülün suçu ne

cevap veriyorum tatlı istemek eee herşey karşılıklı

kocıse dedım kı canım benı ıster ahh verırım dedım pastanede alsan yok gayrı dedım oda dun ayptık canım sıtemıyo dedı dalga gectı yatagaına yattı bende yanına gıttım askım ıstemıyom gıt dedı yapsak tatlı ısten en ıyı ben uyuyayım dedı

belinay bence kaynanan oğlunu senden kıskanıyo korkma kaynoş akşam oğlunu yemem rus mafyasına falanda vermem,organlarını da çalmam ne de olsa kocişim deseydin

maklubeenin içine düşmüş olmasın yapmış valla resmini de çekmiş çok güzel görünüyodu
nerde resim ben niye görmedimkiiii...
kıyamıyorum kız yazık gece yarısı kalkıyolar çay toplamaya filan ya ondan:)

kızlar ben saçımı yapıyorum okurum sizi yazamam bi süre haberiniz ola..görüşürüzzzzz
ewet canım insan emeği görünce daha bir savunuyor haklısın..saçını ne yapıyon kız...ütümü yoksaa
kim o kadın kuzum kayınvalidenmii

adam biliyo işi kızım her şey karşılıklı diye boşuna yazmadım

nerde resim ben niye görmedimkiiii...

ewet canım insan emeği görünce daha bir savunuyor haklısın..saçını ne yapıyon kız...ütümü yoksaa

kim o kadın kuzum kayınvalidenmii

düzleştiriyorum cnm ama düzleştiriciyle ütü yapamıyorum tek başıma

kim kız eski kaynanatörmü

evet canım allah nasıl biliyorsa öyle yapsın onu kız az çektirmedi bana şu kaynanasının suratı düşen arkadaş varya onu okurken yaşadıkları geldi aklıma ay en nefret ettiğim şey aynı şehirde kaynana evinde yatmak tövbe tövbe ne isterler bizden anlamam ki neyseki o arkadaş şanslı kocası yanında en azından eski kocam ana kuzusu idi ve hiç söz hakkım olmadı benim

belinay bence kaynanan oğlunu senden kıskanıyo korkma kaynoş akşam oğlunu yemem rus mafyasına falanda vermem,organlarını da çalmam ne de olsa kocişim deseydin

ya rahat olsam kalırım evde ıkı gorumce var bıde onlar en ufak seye surat yapıyolar ben hersey gulerım hep bole gezerım :101: ama bunların yanında dura dura bende boyle oldum

evımde sortumla gezmek ıstıyorum orda yapamıyrz ee daha nıye baskı yapıyon kal kal kalk dıye oglunu bu kadar sevıyosan evlendırmeyydın

ne telefonu çıkarıyon hemen çantada kalaydı ben hemen göstermem

ay benim kaynoş yada börülce yeni bişey görseler aynı surat olurlar ..hemen fiyat sorarlar bende çoğu zaman bilmiyorum derim hepsimi aynı olur bunların..

başamış iyi yapmışsın

bende nefret ederim ewden rahatı yok
bizde yarın gidecezzz

ay benim kaynoş yada börülce yeni bişey görseler aynı surat olurlar ..hemen fiyat sorarlar bende çoğu zaman bilmiyorum derim hepsimi aynı olur bunların..

kız geçen bağa gitmedikmi tatlı aldık giderken tatlıyı çıkardık yiyos demesinmi bunun kilosunu kaça aldınız
kayınbaba dediki napacan parasınımı verecen dedi
oda yok merak ettimde dedi

kızlar bu arada ben rabia pat diye topinize daldım ne yapayım çok yanlız hissettim kendimi muhabbette hoşuma gitti cici kızlar gurubu gibiymiş

düzleştiriyorum cnm ama düzleştiriciyle ütü yapamıyorum tek başıma

gel ben yapyım cpok guzel masa yaparım tost yaparımm

ne telefonu çıkarıyon hemen çantada kalaydı ben hemen göstermem

bende gostermemde cantam yoktu taksı ıle gıdecem dıye esofmanla gıttım kı ben hayaım esefman dolabım dolu

borulce hemen ıstedı zatı bozduuu kamersı suan hortlak gıbı cekıyo ne yaptysa

ben gercekden fıyatını bılmıyorum esım ama sureklı bole suprızler yapar hepde bılmem bıldıgımı solemem

başamış iyi yapmışsın

bende nefret ederim ewden rahatı yok
bizde yarın gidecezzz

evde don tılot gezıyoz orda ole yapamıyom evım gıbı yokkk

sende hemen kac

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…