kafa uçtu dimiiiii
beloşta o işin uzmanı
herşeyi merak ederler zaten çatlarlar..benim evime geldiklerinde heryeri inceleyip göz gezdiriyolar acaba yeni bişey varmı diye halbuki,herşeyim aynı ama temiz ve güzel baktığım için gözlerine yeni gibi geliyor,zaten biz bişey aldıkmı tüm eltilerimin kaynoşun hepsinin evinde görebilirsin aynı şeyleri ..bizde evimiz olana kadar eşyalarımızı değiştirmicez napalım..kız geçen bağa gitmedikmi tatlı aldık giderken tatlıyı çıkardık yiyos demesinmi bunun kilosunu kaça aldınız
kayınbaba dediki napacan parasınımı verecen dedi
oda yok merak ettimde dedi
kafa uçtu dimiiiii
beloşta o işin uzmanı
hee süperik biz sen hep gel bide topic başı karımız varki dillere destan
aha böyle gezer
ohh be rahatladım ya aman vermezse vermesin onun o kaç gr bilmemde şeyini keser kedilere atrım be o yansın derdine demiyorki bu kız vukattlı ilk kocayı boşamış benide boşar diye
kızlar bu arada ben rabia pat diye topinize daldım ne yapayım çok yanlız hissettim kendimi muhabbette hoşuma gitti cici kızlar gurubu gibiymiş
kadın bütün enerjini aldı dimi.. sen dondurmanı ye boşver onları, biz kafaya takıyoruz olan bize oluyor..
kızlar bu arada ben rabia pat diye topinize daldım ne yapayım çok yanlız hissettim kendimi muhabbette hoşuma gitti cici kızlar gurubu gibiymiş
bısı yapmadım bende yanlarında dura dura bole oldumbı corba yaptım bulasıgıda borulce yıkadı ben namza durdum hemen
tanısak canım ben 2 yılı bıtırdım becerıksızm bı turlu cocuk yapamıyom dun ya tatlısı 2 borulcem ve kaynosum var
ALLAH kolaylık versin canım..bize naklen yayın yapmayı unutmaa.akşam çay içiyoduk kayınbaba aradı eşimi
yarın akşama komşuları iftara geliyor sizde gelin diye
bizimki tamam felan diyor du gözlerimi pörtlettim
oda yarın bir işin varmı hayatım dedibende yok dedim
şimdiden stres bastı ama
ohh be rahatladım ya aman vermezse vermesin onun o kaç gr bilmemde şeyini keser kedilere atrım be o yansın derdine demiyorki bu kız vukattlı ilk kocayı boşamış benide boşar diye
soğolsunlar şidiki kaynanam ve görümceler çok iiler allah razı olsun bir görmesem özlüyom valla hele dünya tatlısı bir eltim var rabbim banda güzel şeyler yaşatıyor
akşam çay içiyoduk kayınbaba aradı eşimi
yarın akşama komşuları iftara geliyor sizde gelin diye
bizimki tamam felan diyor du gözlerimi pörtlettim
oda yarın bir işin varmı hayatım dedibende yok dedim
şimdiden stres bastı ama
bısı yapmadım bende yanlarında dura dura bole oldumbı corba yaptım bulasıgıda borulce yıkadı ben namza durdum hemen
tanısak canım ben 2 yılı bıtırdım becerıksızm bı turlu cocuk yapamıyom dun ya tatlısı 2 borulcem ve kaynosum var
butun gelin modelleride aynı oluyo demekkı bende hemenböyle yapıyommm 2.3 gun ınemem ohh sonra banada ster basar
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
iyi bari yoksa onlarda da kesecek bişiler bulursun neme lazım :18::18:
oh iyi yapmışsın zaten senin iş yapmana alıştılarmı yerlerinden kalkmıyolar ahhh ben ne kadar işyaptım biz öyle gördük gittiğimiz yerde mutlaka yardım ederiz ama bunlar iyyiniyeti suistimal ediyolar böyle..
haftalarca görmesem aklıma bile gelmez
oh iyi yapmışsın zaten senin iş yapmana alıştılarmı yerlerinden kalkmıyolar ahhh ben ne kadar işyaptım biz öyle gördük gittiğimiz yerde mutlaka yardım ederiz ama bunlar iyyiniyeti suistimal ediyolar böyle..
karılar kaçın rabia psikopata bağlamış:18::18:
lambaları kapatın
ben çayın altını söndürdüm
sabah ilk gelen bulaşıkları yıkasın
topici eroş temizlesin
paşa gece gelirsen sen el at annemmm
:18::18::18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?