Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kaynansına gidiyor garibim bugün onun kyanoşu ile arası nasıl allahım kurtsa kuzu etsin inşallah ağzını dili bağlasın kızceye güzel bir gün geçirtsin inşalllahhhh

aaa hiç sorma çok severler birbirlerini,aralarından su sısmaz...desemde inanma:9:

aha belinay gelmiş ne yapıyon kuzum ne yimek pişiricen bugün..

tünaydın canım ben yeni kalktım gözümü acamıyom bılem

yemek tabıkı3 gungur yapamadagım mantarı yapacam mercımek corbası yapmayı dusnuyorumm baska daha aklıma bısı gelmıyo dusunme asamasındayım :31::31::31::27::27:

aaa hiç sorma çok severler birbirlerini,aralarından su sısmaz...desemde inanma:9:[/QU

rabbim kolaylık versi o zaman eski kaynandan dertli biri olarak söylüyorum sağolsun yeni kaynana çok ii allah razı olsun ne etlime ne sütlüme karışır oğlunun ilk göz ağrı olarak onlarda hoş tutuyor beni az çok neler yaşadığımı neler çektiğimi biliyorlar ii olmamız içinde ellerinden geleni yapıyorlar

tünaydın canım ben yeni kalktım gözümü acamıyom bılem

yemek tabıkı3 gungur yapamadagım mantarı yapacam mercımek corbası yapmayı dusnuyorumm baska daha aklıma bısı gelmıyo dusunme asamasındayım :31::31::31::27::27:

uykucuuuu....düşün bakalım,köfte,veya tavuk yemeği yapabilirsin yanına..bende,pazara gitim,geldim şimdi de aşkı memnu yu izliyorum..

aaa hiç sorma çok severler birbirlerini,aralarından su sısmaz...desemde inanma:9:[/QU

rabbim kolaylık versi o zaman eski kaynandan dertli biri olarak söylüyorum sağolsun yeni kaynana çok ii allah razı olsun ne etlime ne sütlüme karışır oğlunun ilk göz ağrı olarak onlarda hoş tutuyor beni az çok neler yaşadığımı neler çektiğimi biliyorlar ii olmamız içinde ellerinden geleni yapıyorlar

iyi canım iyiyse bak ne güzel ALLAH razı olsun diyor insan işte sende kıymetlerini bil hakeiyolar madem..

uykucuuuu....düşün bakalım,köfte,veya tavuk yemeği yapabilirsin yanına..bende,pazara gitim,geldim şimdi de aşkı memnu yu izliyorum..

kociş uyandırdı ne güzel yaıyodummm mantarla koftemı :27::27::27: olmaz heralde tavuk yok dolapda maarkete ölsem gıtmem bu sıakda off ne pişirsem acaba:56::56:

ben bı makıne camasr attım calıstrayım yatagımı bı düzülteyım:10::10::6:

Back
X