- 12 Şubat 2010
- 22.140
- 4.034
- 448
günaydın kızlar nassınız?
Gunaydin canim ben hala yatakta tombalak aciyom sen nasilsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar nassınız?
slm kızlar herkese günaydın sonunda akşam istediğim oldu yumurtlama günüm es geçmedi valla biz kadınlar çok fenayızzzz
aferin kiz sana helal olsun
kadinin fendi erkegi yendi
hade bakalim bebeen tutar insallah![]()
slm kızlar herkese günaydın sonunda akşam istediğim oldu yumurtlama günüm es geçmedi valla biz kadınlar çok fenayızzzz
çarşıya gideceğim bu sıcakta nasıl yapsamki offf pofflar içindeyim
istedğini aldın demek hadi bakalım hayırlı olsun bebişe dönüşsün,neyse kesip biçmene gerek kalmadı![]()
öyle oldu canım amin inşallah tuturmuşuzdur tehdit telapatisi yolladım adama sezdimi ne yaptı
Ben kalkiyom ise guce giriseyim
gorusuruk karilarrrr![]()
sewincc kaynoşun ne pişirecek bakim sana![]()
kaynansına gidiyor garibim bugün onun kyanoşu ile arası nasıl allahım kurtsa kuzu etsin inşallah ağzını dili bağlasın kızceye güzel bir gün geçirtsin inşalllahhhh
aha belinay gelmiş ne yapıyon kuzum ne yimek pişiricen bugün..
aaa hiç sorma çok severler birbirlerini,aralarından su sısmaz...desemde inanma[/QU
rabbim kolaylık versi o zaman eski kaynandan dertli biri olarak söylüyorum sağolsun yeni kaynana çok ii allah razı olsun ne etlime ne sütlüme karışır oğlunun ilk göz ağrı olarak onlarda hoş tutuyor beni az çok neler yaşadığımı neler çektiğimi biliyorlar ii olmamız içinde ellerinden geleni yapıyorlar
tünaydın canım ben yeni kalktım gözümü acamıyom bılem
yemek tabıkı3 gungur yapamadagım mantarı yapacam mercımek corbası yapmayı dusnuyorumm baska daha aklıma bısı gelmıyo dusunme asamasındayım![]()
aaa hiç sorma çok severler birbirlerini,aralarından su sısmaz...desemde inanma[/QU
rabbim kolaylık versi o zaman eski kaynandan dertli biri olarak söylüyorum sağolsun yeni kaynana çok ii allah razı olsun ne etlime ne sütlüme karışır oğlunun ilk göz ağrı olarak onlarda hoş tutuyor beni az çok neler yaşadığımı neler çektiğimi biliyorlar ii olmamız içinde ellerinden geleni yapıyorlar
iyi canım iyiyse bak ne güzel ALLAH razı olsun diyor insan işte sende kıymetlerini bil hakeiyolar madem..
uykucuuuu....düşün bakalım,köfte,veya tavuk yemeği yapabilirsin yanına..bende,pazara gitim,geldim şimdi de aşkı memnu yu izliyorum..