anaammm sen mi yapıcan kız gerçekten o kadar beceriklimisin sen göbekli marul,yoksa hayalindeki yemeklerimi sayıyosuuuuuuuuuuuuun
serayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeduydunmuuuuu
bizdede çok kullanılır bebem allahın adanalısı nerden bilicek
bakıyorumda kaynanala bu aralar çok sevişiyosun allahımmuhabbetiniziz arttırsın
canım inan senin adına çok sevindim çok mutlu oldum sendeydi degilmi rahim agzı açıklıgı olan ben ölemi hatırlıyorumdarısı başımza kızlar ne kaldı eylüle ekimde olabülü
hoşgeldiinn kolay gelsin canım benim yemek belli değil daha..hem biz başaka davetliyiz sende gel..ben geldim bebelerbugün okadar işim vardki ütü temizlik yemen dün pazara gittim onları temizlicem bu paşanın işi bitermi kız sevinç karısı sen yapamamışın he diyemedinmi oglunla evlilik yıldönümümüz hem belkim kötülügüne dememiştir kız galiba kaynanan seni çok seviyor he
naber millet akşama menüde ne var dökülün bakıyım listeleri banada fikir olsun
yaaa sevinc yapma böyle bence güzel bir masa hazırla ,yada belki dışarıya götürür eşin seni nede olsa özel bir gün...
ben yimek yapmicam gece sahurada kalkamamışız aç karnına oruç tutuyos
yapmicam yimek
tabı canım sımdı gelecek evımı bole suzecak hımm dıyecek bı yemek yapıyo o da nedense herald eogluna ıyı gosterecek kendını
off kızlar ya ıcım daralıyo kk gırmem ama facem acık olur borulce elımden almasa :18::18:
kesin alır ewide temizlemeden misafir alıyon heeee
hee burdada
sevinç smiley felan koyuyo dimedinmiiiiiiiii
o ne demeki kız ..bizim burda zıkkımın dibini ye derler
ee tamam işte sevinç smileyleri:101:
duygu anlamında sevinç canım insan ismi diiil
sevinç hüüzn sinir vs vs
evımı temızlemedenmı kızz
sbah erken bosa mı kalktım makıne ye vurdum dun yenı aldıgım vılada ıle sılerken bı baktım sıyah seyler dokuyo basatn su degıstrdım
eskı vılamadamla sıldım supurdum tozum kalkdı onuda makıneye bezı attıydım cıktı sımdı alacammm ve gırıs kapımın verdıvenlerıne kadar sıldımmmmm
tuvaletemı yıkadım banyomu sıldım banyo dolabımı sıldımmmmmmm bıtek tozlarım kaldıı
ayy bıde banyo paspasımı 14 dk atarken yanlıkla 50 dk yaptımmm ıptal edemıyomm
sorma okadar kıskançlıktan çatlıyorumki ortadan ikiye ayrıldım haberin yokewlilik yıldönümümüz bugün o misafiri yarın yada cuma alacak günü belli değil
ewet kaynanam çok iyidir benide çok sewer
çatla patla
kabak tarator nasıl yapılıyo anlat bakıyım:44:karnı yarık pilav yayla çorbası
kabak tarator fırın sütlaç
ali nazik
mevsim salata karpuz kavun üzüm.......vs vs
eeeeeeeee ne yapıcan herdefasında çarpışırsan olucagı bu sen ban telini ver ben seni arıyım uyandırıyım bari
ben yimek yapmicam gece sahurada kalkamamışız aç karnına oruç tutuyos
yapmicam yimek
ana fatmagül dgeldi hoş geldin bacım kerim ne yapıyo kerimanaammm sen mi yapıcan kız gerçekten o kadar beceriklimisin sen göbekli marul,yoksa hayalindeki yemeklerimi sayıyosuuuuuuuuuuuuun
serayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeduydunmuuuuu
heeyyytttttt karışmayın adanalılara bende urfalılıkta var aklınızı alırız heeeeeeeeeeeeeeeeeeebizdede çok kullanılır bebem allahın adanalısı nerden bilicek
bakıyorumda kaynanala bu aralar çok sevişiyosun allahımmuhabbetiniziz arttırsın
canım inan senin adına çok sevindim çok mutlu oldum sendeydi degilmi rahim agzı açıklıgı olan ben ölemi hatırlıyorumdarısı başımza kızlar ne kaldı eylüle ekimde olabülü
yoo ne var yaparım tabii
evlenmedne önce öğrenmştm hepsini tarator ali nazik felan çocuk oyuncağı
evımı temızlemedenmı kızz
sbah erken bosa mı kalktım makıne ye vurdum dun yenı aldıgım vılada ıle sılerken bı baktım sıyah seyler dokuyo basatn su degıstrdım
eskı vılamadamla sıldım supurdum tozum kalkdı onuda makıneye bezı attıydım cıktı sımdı alacammm ve gırıs kapımın verdıvenlerıne kadar sıldımmmmm
tuvaletemı yıkadım banyomu sıldım banyo dolabımı sıldımmmmmmm bıtek tozlarım kaldıı
ayy bıde banyo paspasımı 14 dk atarken yanlıkla 50 dk yaptımmm ıptal edemıyomm
heeyyytttttt karışmayın adanalılara bende urfalılıkta var aklınızı alırız heeeeeeeeeeeeeeeeeeeadanalıyık ALLAH ın adamıyık,nasıl sevincim iyimi...
hadi yapta görek,hatta yiyek.....duydunmu seray hamileymişşşşş
fişi çekip tekrar ayarlasaydınellerine sağlık
hamarat bacım
fısı cekmem kı arkada dolabın ıcınde ya en az 30 dustu bende tuvalatın onundekı paspası attım kzılar beko camarıs makınesı kulanan varmı bunun ıpotalı nasıl oluyo:44:
temzılık yapmadan olurmuuu suzerler valla kız aten evım temzıdı dunde yapmsıtım
halıma kotu bakmasında
kizlarrrrrrrr sanırım hamileyimmmmm 142 çıktı degerim....dr %90 hamilesin dedi...walla hala bi gariplik var bende inanamiyorum...dr a gidecem tabi ebru hanımdan randevu alabilirsem hemen....dua edin bana...aklıma düşük yapiom gibi gelio hep....
seraycım gözün aydın canımm
allhım tamamına erdirsin
düşünme çağırma kötü fikirleriii
haadi bu ayki hamişimiz sensinn
allahım tüm topiktekilere hayırlı haberler vermeyi nasip etsinn
sorma okadar kıskançlıktan çatlıyorumki ortadan ikiye ayrıldım haberin yok
gıcık karı ne olucek
kabak tarator nasıl yapılıyo anlat bakıyım:44:
eeeeeeeee ne yapıcan herdefasında çarpışırsan olucagı bu sen ban telini ver ben seni arıyım uyandırıyım bari
ana fatmagül dgeldi hoş geldin bacım kerim ne yapıyo kerim
annecigimi ne yaptın bebem dişleri için
halı yeni dimi kesin bakar
evety pahalı dıye surat yapmsııt begenmıyecek emınım moralım bozulcak kızlar borulce feys cıktı gelıyolar
ben cıkıyorum facedeyım buraya gırememm gece görüsürüz
baska ortak arkadaslarımzıa baktınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?