paiflora necanım bı kanda baktrsana genede doktra gıdecenmı bı muane ol neden gec gelmıs ve bole olmus :26:
ama bosnaınca o cocuk annesız babsız buyucek madur olmaz ama ne bıleyım anneyı babyı hep ısterr :44::44: hayırlısı olsun canım
Evet aynen orası..
Zaten bizimle birlikte tüp bebeğe başlayanların topiğiydi orası yani olmayanların..
İyi ypiyrsun cnm bende eskisi gibi yemiyorm coktandir bugun esti aldim ole endorfin hormonum calissin diee
Buyur beraber olsun cnm hosgeldin bu arada
paiflora necanım bı kanda baktrsana genede doktra gıdecenmı bı muane ol neden gec gelmıs ve bole olmus :26:
ama bosnaınca o cocuk annesız babsız buyucek madur olmaz ama ne bıleyım anneyı babyı hep ısterr :44::44: hayırlısı olsun canım
aay bend ekeskem olsma ama tutamıyom ya aslıdn akılom ıyı benım ama bacaklarım cok duzgundu yırtılma olmuss sankı tırmalanmıs gıbı sonrdan kılo aldm ondamı cıkolatadanmı :26:
Nie annesiz babasız büyüsün canım akşamları veririm gezdiri gündüzde benle olur
Bi olsunda bebek boşanmam bile onun için ben mutlıu olsun bebeğim hep die..
Ya benim babam vardı da ne oldu sanki olmamasını tercih ederdim şahsen asla ilgili bi bab değil vurdumduymaz.
topiği açanın niki aklıma gelmiyor şimdi de le başlıyordu birdaha hiç girmedi ama faceden çok nadirde olsa haberlerini alıyorum
adet olunca insan tatlı istiyor ama bu adetimde tatlı isteğim pek yok köyde tatlıya doymuşum demekki
Zayıfmısın sende bende alıcam ondanda pek güvenemiyorum ya
Kilo almak istiyorum en ii kiloyuda o yapıyo
:44::44::44:canım fındık evde az varda cevizim bitti ya biri bana sevabına yollasın :101::101:Canım bol fındık sarıyorum döküp sıkı sıkı sarıyorum elimle antef baklavası var ya onun gibi kesiyorum pişirip şerbetini döküyorum bitti basit baya
Eşim dükkandada yapıyor restourantı var herkes bayıla bayıla alıyo
Basit yani ama fındıgı bol olucak burma şeklinde yapmıyorum ben onuda annem yapıyo fındıgın içine şeker koyuyo sonra buruyo oklava ile yufkayı kesip pişiriyo ada lezzetli oluyo çayın yanına..
amaan kaynanasının zamanında bunlarla bi kötü durumu olmus o zamandan beri kötülermiş. kadın bişey diyo tersliyo hep. öpüşünce -gecen farkettim- yüzünü burusturuyo. cok ayıp cok
wallaa canım hem kaynana hem görümceeee :) biz de kocamla piknige gitmiştik zatiiii :)
allah razı olsun bebem çok güzel geçti bebegi aldım kucagıma sevdim maşallah çok tatlıydı peri kızı gibi ömüürm aklıma geldi komşu baktıgımı gördü gözümü kaçırdın aglamaklı oldum anladın seni dedihoşgeldin canım bebek mevlüdüde iyi gitmiş sevindim çok dua ettim senin için güzel geçsin diye
töbe töbe kıza illa panik atak nöbeti geçirtecekler
ne bıleyım ben cocuk olsam annemıde babmıd ayanımda ısteryım kı hala oleyım bak bu haftamevludum var annmeler sehır dısına gıdecekler dıyor babn klır olmaz dedım ıkınde basımd olcaksınız dun kustuk oyuzden yanı hayırlısı olsun ama ben karısyım bole seylere belkı babası evlenecek ozman dusunsene cocugun psıkoljsnı kıskanır babayı
evlendıkden sorna duzeldımı pekı baban
Ben evlendikten sonramı hayır istemeye geldiler alın gidin sizin olsun dedi adam ya.
Neyse zaten olmuyor kii ve şuanda da olamaz ama hasret işte yine geldim buraya konuşuyorum
biricik gıt canım doktora ama nıye su cıcırıyo alttan muane olmuyonmu
sara abla nasılsınnnn
sevınc kat sıse yaptın gelemedın
hadı yaaaannene yazık ozman :26::26:
nasıp canım herseyy bura bıtek bebk ıcın degıl herseyı konusyoruz yanı sevıncde aylarca korundu ama hem bbek konus hem yemek herseyden konustuk
Selamunaleykum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?