Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Nie annesiz babasız büyüsün canım akşamları veririm gezdiri gündüzde benle olur
Bi olsunda bebek boşanmam bile onun için ben mutlıu olsun bebeğim hep die..
Ya benim babam vardı da ne oldu sanki olmamasını tercih ederdim şahsen asla ilgili bi bab değil vurdumduymaz.

Evet aynen orası..
Zaten bizimle birlikte tüp bebeğe başlayanların topiğiydi orası yani olmayanların..

topiği açanın niki aklıma gelmiyor şimdi de le başlıyordu birdaha hiç girmedi ama faceden çok nadirde olsa haberlerini alıyorum

İyi ypiyrsun cnm bende eskisi gibi yemiyorm coktandir bugun esti aldim ole endorfin hormonum calissin diee

adet olunca insan tatlı istiyor ama bu adetimde tatlı isteğim pek yok köyde tatlıya doymuşum demekki

Cnm pasiflara surup sakinlestirici kafa yapiyo ben onu icince ota bka guluyom bu aralar ihtiyacim war suruba
Tawsiye ederim bitkisel bi surup amAa yinede gebelere onerilmiyo sadece bagimlilik yapmiyo o kadar
Ya ne bilem yarin ggitsemmi acaba burdaki dr a yarin gidiyim dimi sabahh cisimi ypmadan gidiyim yoksa zor oluyo bi suru su iciriyo adam bana

slm kızlar nasılsınız? haftasonu istanbuldaydım düğüne gittim,ama çok daha fena hasta olup geldim çok öksürüyorum hapşırık ses kısıklıgı filan hepsini yaşıyorum resmen.geçmişi okuyamadım hepiniz iyisinizdir umarım.görüşürüz...

aay bend ekeskem olsma ama tutamıyom ya aslıdn akılom ıyı benım ama bacaklarım cok duzgundu yırtılma olmuss sankı tırmalanmıs gıbı sonrdan kılo aldm ondamı cıkolatadanmı :26:

kilodan oluyor ama çikolada kilo yapıyor selülütte yani her ikisindende olabilir

ne bıleyım ben cocuk olsam annemıde babmıd ayanımda ısteryım kı hala oleyım bak bu haftamevludum var annmeler sehır dısına gıdecekler dıyor babn klır olmaz dedım ıkınde basımd olcaksınız dun kustuk oyuzden yanı hayırlısı olsun ama ben karısyım bole seylere belkı babası evlenecek ozman dusunsene cocugun psıkoljsnı kıskanır babayı

evlendıkden sorna duzeldımı pekı baban

Dekopa şuan o ve ben hariç hepsi hamiş o topiğin bide sen hariç
Naz ayşede hamiş biri daha vardı onun 2 oldu diğerleri kendineden hamiş kaldi filan cazı vardı oda hamile

Zayıfmısın sende bende alıcam ondanda pek güvenemiyorum ya
Kilo almak istiyorum en ii kiloyuda o yapıyo

Aboooo kilomu aldiriyooo
Ama bnde bi dnem icerdim kilo ypmamisti yok cnm
Kiloya ihtiyacim yok benim aman amannn benim saglam kadaya ihtiyacim war we uyumaya
Bugun sabah 8de yttim 12.30da kalktim hala ayaktayimmm

:44::44::44:canım fındık evde az varda cevizim bitti ya biri bana sevabına yollasın :101::101:
bir görümcem bile yok anlıyormusun aplaaaa
hoşgeldin canım bebek mevlüdüde iyi gitmiş sevindim çok dua ettim senin için güzel geçsin diye
allah razı olsun bebem çok güzel geçti bebegi aldım kucagıma sevdim maşallah çok tatlıydı peri kızı gibi ömüürm aklıma geldi komşu baktıgımı gördü gözümü kaçırdın aglamaklı oldum anladın seni dedi olan gene bana oldu anlıcagınannecigi neler alırdı ömürüne dursaydı bebeklerimin sıcaklıgını özledim tekmelerinide
töbe töbe kıza illa panik atak nöbeti geçirtecekler

canım sabahtan beri arıyor duruyor ne yapayım konuşmak zorunda aklıyorum çok aglıyo sevinç ya ne yapsakta arasını bulsak bir akıl verin

Ben evlendikten sonramı hayır istemeye geldiler alın gidin sizin olsun dedi adam ya.
Neyse zaten olmuyor kii ve şuanda da olamaz ama hasret işte yine geldim buraya konuşuyorum

biricik gıt canım doktora ama nıye su cıcırıyo alttan muane olmuyonmu

sara abla nasılsınnnn

sevınc kat sıse yaptın gelemedın

Ben evlendikten sonramı hayır istemeye geldiler alın gidin sizin olsun dedi adam ya.
Neyse zaten olmuyor kii ve şuanda da olamaz ama hasret işte yine geldim buraya konuşuyorum

hadı yaaa annene yazık ozman :26::26:

nasıp canım herseyy bura bıtek bebk ıcın degıl herseyı konusyoruz yanı sevıncde aylarca korundu ama hem bbek konus hem yemek herseyden konustuk

hadı yaaa annene yazık ozman :26::26:

nasıp canım herseyy bura bıtek bebk ıcın degıl herseyı konusyoruz yanı sevıncde aylarca korundu ama hem bbek konus hem yemek herseyden konustuk

Yok Annem'e çok aşık hala peşinde dolanıyo ama işte vurdumduymaz maddi imkanları var baya
Annem bana geldi bigün kaldı şiir yazmış bbaam aradı şiiiri okudu kapadı başka bişey konuşmadan

Ben çıkıyorum kızlar kendinize iyii bakın hayırlı geceler Allah'a emanet olunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…