• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

gecen cumatesıye kadar 22 tane ovul. 8 tane gebelık testıı yaptımm:53::53: en sonkı hassas testı yaa o bitirdiii beniii:53::53::53:

Kız sende çok abartmışsın haa bedavamı dağıtıyolardıda onca testi habire yaptın :20::60: yumurta takibine gitsene hem sende doktorun söylüyo nasılsa ne zaman çarpışman gerektiğini yumoşunun ne kadar büyüdüğünü falan :34: bi sorunun yoktu dimi senin sterste olmuyo bence bukadar kafaya takarsan olmaz tabi çünkü bebişler hiç beklemediğin zamanda gelmeyi seviyo keratalar öööyle bekledikçe sabırsızlandıkça gelmek bilmiyolar öncelikle o bebiş düşüncesini atcan kafandan :34:

Kız sende çok abartmışsın haa bedavamı dağıtıyolardıda onca testi habire yaptın :20::60: yumurta takibine gitsene hem sende doktorun söylüyo nasılsa ne zaman çarpışman gerektiğini yumoşunun ne kadar büyüdüğünü falan :34: bi sorunun yoktu dimi senin sterste olmuyo bence bukadar kafaya takarsan olmaz tabi çünkü bebişler hiç beklemediğin zamanda gelmeyi seviyo keratalar öööyle bekledikçe sabırsızlandıkça gelmek bilmiyolar öncelikle o bebiş düşüncesini atcan kafandan :34:

bu ay ılk korunmayı bıraktıgım aydı yaa kafayı yedım ondan :18::18: ama sımdı gectıı bıdaha öyle yapmıcam napım gelırse gelır bebıs :26::26: canım ben hıc doktora gıdıp yumurta takıbı yaptırmadımm :17::17:

bu ay ılk korunmayı bıraktıgım aydı yaa kafayı yedım ondan :18::18: ama sımdı gectıı bıdaha öyle yapmıcam napım gelırse gelır bebıs :26::26: canım ben hıc doktora gıdıp yumurta takıbı yaptırmadımm :17::17:

e yaptırsana ozaman kız hem bi sorunun varmı yokmu onuda öğrenmiş olurdun :34: gerçi erken yumurta takibi yeni bıraktıysanız korunmayı ama sen bilirsin tabi acele etme canm düşünmede aklını başka şeylere meşgul et 2 günde 1ilişkiye girdinizmi olacağı varsa olacaktır zaten :34: neyse b komşuma hemde arkadaşım oluyo kendisi ona çıkıyom yukarı hadi hoşçakalıın :34::3::3::21:

Ayen kizzzz hazir namaza baslamisken kendine 41 meryem suresi okusana
ben basladim beraber birbirimizi takip ederdik :101:

Duman canim gozunaydin guzel haberler almissin kizzz asiya niye oyle dedikiii
ben besli doz yaptirmistim :53: yani 5 defaaaa :18::18: ama pihtili oldugumu bilmiyorduk :18: ayyyyy

Duman canim gozunaydin guzel haberler almissin kizzz asiya niye oyle dedikiii
ben besli doz yaptirmistim :53: yani 5 defaaaa :18::18: ama pihtili oldugumu bilmiyorduk :18: ayyyyy

cnm ne bileyim ocak annelerine sordum onlarda da var pıhtılaşma olup da yaptıranlar... valla anlamadım yaptırma sakın dedi bende dinledim vardır bi bildiği:26:

cnm ne bileyim ocak annelerine sordum onlarda da var pıhtılaşma olup da yaptıranlar... valla anlamadım yaptırma sakın dedi bende dinledim vardır bi bildiği:26:

sen doktorunu dınle canım bosver cok arastırma yapıp kafanı karıstrma vardır bı bıldıgı:26:

Back
X