• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ayy evet yaaa çok şükür daha ne isterim haa bide doğsun isterim, bide doğduktan sonra sağlıklı büyüsünn.....kardeşleride olsun isterimmmm:16:

kız radyolog bide heeee bunun kadın doğumcusu ne alıyodur:43::43: inşallah yavrum sağlıkla hepimiz çıkarırız bebişleri...

valla ben bu halimle onun kadar deilim:53:

kız randevu saat 8.30 daydı sabah yolda giderken yedim allahımmmm bi tepikler attıı orda beklerken bile,ama acil bi hasta gelmiş sabahın köründe yarım saat bekledim:47: yavrum da napsın bekle bekle uykusu gelir tabi el kadar çocuk..sonrada hiiiç bozmadı istifini:43: ama çıktık fatura işiyle upraşıyoz yine 1-2 dokundurdu eşek sıpası

ne güzel canım nasıl sevinmişsindir.. duman sen neden takvim koymuyorsun canım nazar falan değmesin diye mi kaç haftalık oldu senin?

:53::53::53: canım gunde 3 kere bır fıncan fılan yıcen soguk yemıceenn:53::53::53:

sen 3 keremi ymiştin

bende tasadüf 1 kere yidin sandım

ben 1 kere yaptım sıcak yidim tadıda kötüydü bidahada yapmadım:19:

ama o balgamı kaç gün çektim bi bilsen offfffff:25::25::25:

sessaaaa kuzum artık listemizde yoksun:114:

artık sadece misafirimizsinn:114:

artık topikte dilediğince fink atabilir ortalığı dağıtabilirsin:114:

ve hatta temizlik yapmadan çekip gidebilirsin:114:

wc ihtiyacından sonra sifonu çekmek zorunda bile değilsin:114:

o topik senin bu tpik benim akşama kadar gezebilirsin:114:

çok kıymetlisin yaniii:112:

:kkk::kkk::kkk: itiraz ediyorummmmmmmmmmmmm:kkk::kkk::kkk:

kocan gelcek dye üzülme bu kadar:9::9::9::9:
üzülürmüyüm hiç kız delü:20: akşam oldu diye üzülüyorum ben:43:
ne güzel canım nasıl sevinmişsindir.. duman sen neden takvim koymuyorsun canım nazar falan değmesin diye mi kaç haftalık oldu senin?

canım ne bileyim,daha öncekilerde hep yapıyodum bunlardan sonra kaldırıyodum o bile çok canımı yakıyodu onu silmek filan... yapabilirim aslında suan da ne bileyim işte elim gitmiyo..bugün tam 20+0 oldu canım...

sen 3 keremi ymiştin

bende tasadüf 1 kere yidin sandım

ben 1 kere yaptım sıcak yidim tadıda kötüydü bidahada yapmadım:19:

ama o balgamı kaç gün çektim bi bilsen offfffff:25::25::25:

anladım canım sen onu işendın bence bıdaha yapmayı tadıda hosuna gotmeyıncee ben olsaydım sana yapar yedırırdım:26::26::26:

yaaa:96: off doktora sormayıda unuttum:106: biras dahamı düşünsem nedir
:20::20::20::20::20::20:
aboooooovvvvv karıya bak akşama kadar en çok takılan üyeyi çıkartmış listeden:53::53::53::53::53:
bari 15 gün gelmediğim zaman çıkarsaydın gelmemi mi bekledin:53::53: kız yüzüme karşı söylüyo bi deee:19:
başkası olsa bu topiği başına yıkar senin:57:

ben de şimdi kim kaç gün gelmiyor çetelesini tutmaz mıyım:99::99::99::99:

ben değil listen çok kıymetliymiş senin al da başına çal listeni:57:
:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:
tel geldi de yazmam uzun sürdü meğer başak kuyumu kazmış arkamdan:63::63::63:
:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:
abovvvvvvvv kız geçen gün konştuk ya istersen sil ben ben alınmam dedin ya melek edasıyla:19:

kendini kötü hissetme diye yaptım:53:
:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:
ekşi suratta koyda tam olsn:110: hep sevincin hareketler bunlar:19:başımız belli

:110: geri ekle çabuk isyan çıkarırım yoksaaaaaaaaaaaaa:99:

Baktım listeye pek tatlı...:21: hadi benide yazıverinnn....:26: kim yazıyoo Ay vaalla sayenizde kafam dağılıyo...nerdeyse wc laptopla gidicem...

ayy vallahi aynı sevinç çokmu kınadın kıs aynı onun gibi olmuşun:30::30::30:

geçmişi oku sen en iyisi bende sana ne yazmışım

asla rahatsız edeceğinden değil ama sen kendini rahat hisset beklentiler olmasın mecbur hissetme kendini dedim:19::19::19:

kaynanam kılıklı ekşi surat ekleriz tekrardan zor bişi diiil:19:

olmaz o listeden çıktım mı geri dönüşüm olmaz:19: artıkın sen beni kaybettin:110::110:

kızlar iyice imrendim size valla bugün..eve geldim anneminde yardımıyla evi toparladım,nane-limon kaynatıp içtim..sonra annem gitti et haşladım,komposto bile yaptım,sonra makineye çamaşır attım onlar yıkanırken ütü yaptım bikaç taneden başladım orda bıraktım sonra dönücem...bunların hepsi 3-4 saatte oldu hee aşkı memnuyu izleyip banyoda yaptım arada, dayanamadım netten finalini de izledim ağladımm veee gerçek bi karı gibi hissettim bugün kendimi:27::27: haftasonu kocişde yanımda oldugu için böyle olmuyo bu dahamı güzelmiş ne:27::27:
:16::16::16::16: evetttttttttttttt
rahatsız ediyorsa çıkar dedim demek ki rahatsız oluyormuş hanfendi:53::53:
seni test ettim bakalım napıcan diye :99:
gördük sonucunu.:63:
al işte bu da surat:110::110::110::110::110::110::110::110::110:
:29::29::29::29::29::29::29:
ayy vallahi aynı sevinç çokmu kınadın kıs aynı onun gibi olmuşun:30::30::30:

geçmişi oku sen en iyisi bende sana ne yazmışım

asla rahatsız edeceğinden değil ama sen kendini rahat hisset beklentiler olmasın mecbur hissetme kendini dedim:19::19::19:

kaynanam kılıklı ekşi surat ekleriz tekrardan zor bişi diiil:19:

:20::20::20::20::20::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

Back
X