• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

haber veririm canımcım merak etme :54::54:

amin canım habersiz bırakmam sizi canım :16:

sorma canım kasıyor benide kendinide tostop oluveriyor karnım
doğurmam heralde yaaa annemde gelmedi daha zaten bugün gelcekti çarşambaya mı gelsem diyor
gelesi yok hanımın tabi sıkıcı yer burası :43: duramıyor buralarda :43: ben napim ama:43::43::43:

aa olurmu ööle şey son hazırlıklara yardım eder

neden gelmekten kaçıyo gezmeye gelmiyoki

bişi kalmadı bence gelse iyi olur

tmm cnm bende 9 kilo aldım.dktr çok iyi diyor gidişata çok şükür.inşallah son aylarda almayız çok fazla :30::49:
:27: ama en çok son aylarda alınıyor başak karısı bilmez sen bilirsin :27:
sınavda kadının biri altına yapmış haberlere çıktı

çiş yasağı varmş

sende yaptınmı:110:

:27: yok ben prima bağlayıp gittim :110:

duydunuz mu bilmem ama tüpbebekte yeni bi buluş gerçekleşmiş

ana rahminde tutunamayan bebiklerin tutunmasını sağlamak için transferden önce rahim kadının kanı ile yıkancakmış tutma olasılığı yükseliyormuş

teknoloji iyice ilerliyor çoçuk sahibi olmayan kalmayacak deniyor

inşalah:16:

tabiii bunlarda maddiyata bakıyor

hayır şekerim dktrum iyi diyor hem ben alsamda hemen veriyorum tatlım yine sexsiliğime geri dönerim sen kendine bak ben tecrübeliyim cnm:32::32::32::12::21::33:

:13::13::13::13::13::13:
$100.gif

hayır şekerim dktrum iyi diyor hem ben alsamda hemen veriyorum tatlım yine sexsiliğime geri dönerim sen kendine bak ben tecrübeliyim cnm:32::32::32::12::21::33:

bende veririm korkma sexyiliği elden bırakmam

sen çatladınmı ondan haber ver:21::21::21::21:

bende veririm korkma sexyiliği elden bırakmam

sen çatladınmı ondan haber ver:21::21::21::21:

hadi bakalım görcez senin daha ilk ama benim üçüncü cnm ben kesin veriyom onaylandı görüldü.hayır ben çatlamıyorum tatlım diğer hamileliklerimdede olmamıştı derim esnekmiş:32:.sen ne alemdesin yoksa çatladınmı kıs?

Back
X