sağol canım iyiyim öyle facede oyuna takıldım vakit geçiriyorum
diş buğdayı dediğin aşurelik buğdaymı oluyor
ne için kan verdin ve sonuçları ne zaman alacaksın
sevinç geçmiş olsun elin nasıl oldu
bende kavrulmuş buğday yiyom çayla :)
kızlarrr merhabaaaaa napıyosunuz??????
Asurelik bugdaymi yesiiiil tarif et bende apiyim sverim ben
yok cnm aşlınacak bişi söölemedinki nazocumamiiinnn
4 taneyi yapana kadar menopaza girerim ben 1 taneyi yapayımda üstü kalsın
dumoş bana kızdıdamı gelmiyor acaba ben orda espiri yapmıştım dumanın kırılcağını hiç düşünmemiştim
yoksa orda ben sana takılmıştım
yeşilcim yaptım cnm harika bişi tam benim seveceğim bişişiyiyim nazoşum sen nasılsın ?
canım diş buğdayından teflonda karıştırarak kavuruyosun biraz sonrada alıyorsun çayın yanına bi güzel yiyorsun çok lezzetli tavsiye ederim
yeşilcim sorma normalde hergun sık sık geliyorum f akat dğün cok işim vardı evdebaşak hanım başak hanımmmm geldim yine yoksunuz bide biz hep burdayız diyosunben geliyorum bak siz yoksunuz
kan değerlerine bakmk için alıyolar cnm hamilelikte düşüş oluyo ya kan ilacının dozunu yükseltiyosun ona görecanım ebe aldı valla sormadım ama herangi bi sorun var mı diye falandır heralde : ) ben o ara aşıyı düşünüyodum :18:
acayip yorgunum geberiyorum desem yeridir...saat 8den beri öldüm..kurstan geldim saat 2 gibi pazara gittik.5 e yakın geldik.yemek yedik.sonra kaynoş kızına gitti.yarın kurstan arkadaşlarım gelcek biraz evi süpürdüm üstten toz aldım.bisküvi pastası yaptım milföyleri tepsiye hazırladım dolaba koydum artık gelince atcam fırına başka imkanım yok..bide patates salatası yapcam gelince..işte iş güç yeni oturdum
abooooooow kızlar noldu size biriniz çiğden diğeriniz kavurarak buğday yiyosunuz bu aralar
itiraf edeyim benimde canım köftelik bulgur çekmeye başladı ama ben kıymayla yoğurup köfte gibi yapıp yağda kızartarak yiyorum
sen bide çiğ dene
Sara abla o kofte guzel oluuomu bulguru islatiyomusun
offfffffffff ne guzl anlattin oyle cnm cektikiiiiiiiiideneyecem denemesine ama bulgur pişmişken bile mideme dokunuyo çiğ yersem nasıl olur düşünemiyorum tızım
yok tatlım ıslatmıyorum bak tarif edeyim dene belki seversin
az yağlı kıymayla ince köftelik bulguru ve tuzu su dökerek yoğuruyosun özleşip güzel bi hamur oluncaya kadar sonra bunlardan ceviz büyüklüğünde parçalar koparı yuvarlayıp elinle yassılaştırıp köfteler yapıyosun sonra yağda kızartıyosun çok lezzetli oluyo istersen üzerine domates sosuda yapıp dökebilirsin sarımsak soğan ve domatesleri pişirerekha yağda kızartma ağır olur dersen aynı köfteleri sudada haşlayabilirsin bi tencereye suyu koy kaynasın içine tuz atıp azıcık sonra köfteleri at kaynasın köfteler pişince suyun içinden çıkar böylede çok lezzetli oluyo
bide anı bu hamuru yapıp fındık büyüklüğünde parçalar koparıp yuvarlayacaksın sonra bi tencerede soğanı kavurup üzerine salçasını ekleyeceksin salçanın kokusu çıkana kadar kavurup suyunu koyacaksın suyu kaynayınca içine önceden haşlamış olduğun nohut ve yeşil mercimekleri ekleyeceksin yağtığın köfteleride eklayip tuzunu koyacaksın kaynadıktan sonra kısık ateşte 15 - 20 dakika pişireceksin köfteler piştimi yemek hazırdır çok güzel ve besleyici bi yemek olur bu.
püf noktası eti bulgurdan biraz fazla olacak bulgur fazla olursa yemeğin yumuşak olur gerçek lezzetini yakalayamazsın
afiyet olsun canımmmyeşilcim yaptım cnm harika bişi tam benim seveceğim bişiş
bende haşlayıp öyiycektim ama kavurmasıda güzelmiş hemde 2 dakkada kavruluyo
yeşilcim sorma normalde hergun sık sık geliyorum f akat dğün cok işim vardı evde
2dk bile giremedim kkya
hele işim gücüm bitsin sen beni öyle gör
aminnnallahım bu mübarek cuma günü hürmetine bizi sevdiğin kulların arasına kat bizi çok sabreden şükreden kullarından eyle seni çok analım ömrümüz sevdiğin razı olacağın işlerle geçsin sıhhat afiyette eyle sevdiklerimizi bize bağışla sıkıntılarımızı gider dertlerimize deva ver sana açılan ellerimizi boş çevirme rabbim
amin serayımherkese hayırlı cumalar ...Rabbim ne duanız varsa kabul etsin...hakkınızda hayırlı olanı versin inşallah...Aminnnnnnnnnnnn
amiiinnn
4 taneyi yapana kadar menopaza girerim ben 1 taneyi yapayımda üstü kalsın
dumoş bana kızdıdamı gelmiyor acaba ben orda espiri yapmıştım dumanın kırılcağını hiç düşünmemiştim
yoksa orda ben sana takılmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?