Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

günaydın kızlarnasılsınız kaç gündür gelemedim annem bendeydi biliyorsunuz gözünden ameliyat olmuştu :26::26::26::26: dün annemi gönderdim sizede bir slm vereyim dedim

başak hanım başak hanımmmm geldim yine yoksunuz bide biz hep burdayız diyosun ben geliyorum bak siz yoksunuz

ne için kan verdin ve sonuçları ne zaman alacaksın

canım ebe aldı valla sormadım ama herangi bi sorun var mı diye falandır heralde : ) ben o ara aşıyı düşünüyodum :18:

acayip yorgunum geberiyorum desem yeridir...saat 8den beri öldüm..kurstan geldim saat 2 gibi pazara gittik.5 e yakın geldik.yemek yedik.sonra kaynoş kızına gitti.yarın kurstan arkadaşlarım gelcek biraz evi süpürdüm üstten toz aldım.bisküvi pastası yaptım milföyleri tepsiye hazırladım dolaba koydum artık gelince atcam fırına başka imkanım yok..bide patates salatası yapcam gelince..işte iş güç yeni oturdum

bende kavrulmuş buğday yiyom çayla :)

kızlarrr merhabaaaaa napıyosunuz??????

Asurelik bugdaymi yesiiiil tarif et bende apiyim sverim ben

abooooooow kızlar noldu size biriniz çiğden diğeriniz kavurarak buğday yiyosunuz bu aralar

itiraf edeyim benimde canım köftelik bulgur çekmeye başladı ama ben kıymayla yoğurup köfte gibi yapıp yağda kızartarak yiyorum

yok cnm aşlınacak bişi söölemedinki nazocum

alınacak biri varsa oda bnimcadı gelin dedin bana
iyiyim nazoşum sen nasılsın ?

canım diş buğdayından teflonda karıştırarak kavuruyosun biraz sonrada alıyorsun çayın yanına bi güzel yiyorsun çok lezzetli tavsiye ederim
yeşilcim yaptım cnm harika bişi tam benim seveceğim bişiş
bende haşlayıp öyiycektim ama kavurmasıda güzelmiş hemde 2 dakkada kavruluyo
başak hanım başak hanımmmm geldim yine yoksunuz bide biz hep burdayız diyosun ben geliyorum bak siz yoksunuz
yeşilcim sorma normalde hergun sık sık geliyorum f akat dğün cok işim vardı evde
2dk bile giremedim kkya
hele işim gücüm bitsin sen beni öyle gör
kan değerlerine bakmk için alıyolar cnm hamilelikte düşüş oluyo ya kan ilacının dozunu yükseltiyosun ona göre
benim deamlı kanıma bakıyolardı hamileyken sanırım senin kanıda o yüzden almşlrdır

sen bide çiğ dene

günaydın kızlarrrr NASILSINIZZZZ

sen bide çiğ dene

deneyecem denemesine ama bulgur pişmişken bile mideme dokunuyo çiğ yersem nasıl olur düşünemiyorum tızım

Sara abla o kofte guzel oluuomu bulguru islatiyomusun

yok tatlım ıslatmıyorum bak tarif edeyim dene belki seversin

az yağlı kıymayla ince köftelik bulguru ve tuzu su dökerek yoğuruyosun özleşip güzel bi hamur oluncaya kadar sonra bunlardan ceviz büyüklüğünde parçalar koparı yuvarlayıp elinle yassılaştırıp köfteler yapıyosun sonra yağda kızartıyosun çok lezzetli oluyo istersen üzerine domates sosuda yapıp dökebilirsin sarımsak soğan ve domatesleri pişirerek ha yağda kızartma ağır olur dersen aynı köfteleri sudada haşlayabilirsin bi tencereye suyu koy kaynasın içine tuz atıp azıcık sonra köfteleri at kaynasın köfteler pişince suyun içinden çıkar böylede çok lezzetli oluyo

bide anı bu hamuru yapıp fındık büyüklüğünde parçalar koparıp yuvarlayacaksın sonra bi tencerede soğanı kavurup üzerine salçasını ekleyeceksin salçanın kokusu çıkana kadar kavurup suyunu koyacaksın suyu kaynayınca içine önceden haşlamış olduğun nohut ve yeşil mercimekleri ekleyeceksin yağtığın köfteleride eklayip tuzunu koyacaksın kaynadıktan sonra kısık ateşte 15 - 20 dakika pişireceksin köfteler piştimi yemek hazırdır çok güzel ve besleyici bi yemek olur bu.

püf noktası eti bulgurdan biraz fazla olacak bulgur fazla olursa yemeğin yumuşak olur gerçek lezzetini yakalayamazsın

offfffffffff ne guzl anlattin oyle cnm cektikiiiiiiiii
gercekten guzel olur zorda degil yaparim bende
tarif verdgn icin sagol ablacim notedicem
ayrica verdigin puf noktasi icinde tsk ederim bunlar onemli cunku

allahım bu mübarek cuma günü hürmetine bizi sevdiğin kulların arasına kat bizi çok sabreden şükreden kullarından eyle seni çok analım ömrümüz sevdiğin razı olacağın işlerle geçsin sıhhat afiyette eyle sevdiklerimizi bize bağışla sıkıntılarımızı gider dertlerimize deva ver sana açılan ellerimizi boş çevirme rabbim

herkese hayırlı cumalar ...Rabbim ne duanız varsa kabul etsin...hakkınızda hayırlı olanı versin inşallah...Aminnnnnnnnnnnn

afiyet olsun canımmm
kolay gelsin ozaman canım sana
aminnn
herkese hayırlı cumalar ...Rabbim ne duanız varsa kabul etsin...hakkınızda hayırlı olanı versin inşallah...Aminnnnnnnnnnnn
amin serayım

Yok cnm kızmadım sana , bu aralar biraz bunaldım havalar bunaltıcı , evde sıkıldım filan o yüzden yanlış anlayıp kırılmaya meyilliydim , seni kıracak bişey söylerim diye girmedim kendime gelene kadar ... Yoksa senin ne kadar iyi niyetli biri olduğunu biliyorum ...

Nasılsınız kızlar görüşmeyeli ???

Gunaydin kizlaaaarrrrrkredimiz onaylandi cok sukur
:118::118::118::118::118::118:
Allahim isteyen herkese nasip eylesin
Olanlarda gule gule otursun aminnnn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…