amin cnm çok sağol cvbın için çok şey okudum çok dua ettim en son meryem suresine başlamıştım yarım kaldı ona devam edicem adet oldum bugün morelim çok bozuk bebek battaniyesi başlamıştım elimde kaldı ben ona bakıyorum o bana bakıyor ne heveslerle başlamıştım herkes bebek mi geliyo yoksa diye soruyor içim cız ediyor Allahım dayanma gücü ver isteyipte olmayanlaraAhh canim ya seni cok iyi anliyorum benimde 2 dusugum var pokunu ye olacak deseler yicez yani o durumdayim ama bence boyle islere hic girme derimdua et bol bol hergun meryem suresi oku Hem sebebini doktor soylemis bak bu isten ne medet umuyorsun ki sifa Rabbimizden dua edelim de bize vesile olacak iyi doktorlarla karsilastirsin amin.
bi ara caydinin gelişini kutlıyak
şindik çıkmam gerek herif geliyor yemeği yazırlıyım
caydinnnnnnnnnnn
gitmemen lazım ama ben olsam balıklama atlardimya kızlar konu açmak istemedim buraya yazayım dedim 2 senelik evliyim bebeğimiz olmuyor ama kimse bilmiyor biz istemiyoruz zannediyorlar bayramda annemlere gittim komşu gelmişti çocuğu olmayan bi akrabası varmış çocuğu olmuş bende hemen sordum tabi nasıl oldu diye babası bişeye bakıyormuş suya değil ama kimde sorun var niye olmuyo herşeyi söylüyormuş şunu şunu yapın demiş daha ilk aydan kadın hamile kalmış ve bu ilk de değilmiş kaç kişinin çocuğu olmuş dedi beni de şeytan dürtüyor ama çok günah biliyorum eşim duyarsa bana çok kızar ama artık dayanamıyorum herşeyden medet umar oldum aslında doktorada gittik sorun ne biiyoruz ama farklı bişey söyler de olmurmu diye şeytan dürtüyor beni en iyi siz anlarsınız diye yazdım böyle bir şey yapmayayım dimi
yer gök dua ile.amin cnm çok sağol cvbın için çok şey okudum çok dua ettim en son meryem suresine başlamıştım yarım kaldı ona devam edicem adet oldum bugün morelim çok bozuk bebek battaniyesi başlamıştım elimde kaldı ben ona bakıyorum o bana bakıyor ne heveslerle başlamıştım herkes bebek mi geliyo yoksa diye soruyor içim cız ediyor Allahım dayanma gücü ver isteyipte olmayanlara
BafsKizlarrr nerdesinizz kk hepsi asadan bakiyo diyor cit cikmiyo anlamadim ben bu isi
Ne bilimGelmiycekmi artık paşam
Face e giriyor burayami gelmiyo
Kizlarrr nerdesinizz kk hepsi asadan bakiyo diyor cit cikmiyo anlamadim ben bu isi
Konuyu okuyan kullanıcılar (Üyeler: 5, Ziyaretciler: 2)
mgbulut sevinc007 derin_35 basakss sara_28
Hani nerde bu milletyalanci KK
KÖRŞARRdil çıkaran smile için yönetime sevgilerimi yollamştım
koymuşlarmı nerde
BOŞVERRRRRR,KANDIRIKÇIŞARRNiye kiz neoldu bakeeeem
Heee artık herkesi kandırmaya caliscam
bu değil aşkım
beydooş nerde hanii
ruyandamı gördün
yok kız geçende halam söyledi ,burdan birinin babaannesiymiş,karı bu yaştan sonra istanbulda meşhur olmuş,ordan biliyorum....adanalı olduğunu konşmasındanmı anladın.
ama çok Tatlı yaa
kadını kımçırasım geliyo valla
---
Beydağlıbu smile
senin hayal dunyana göre dil çıkarıyor olabilir
lakin benm için öyledeğil
...
sana noldu bakim hayata karşı kim
çömşürtürtü yine seni
Allah kavuştursun o zamn cnm
booşviirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrne o catladinmi
noldu kuzzzzz
catla patla
ayyy cok uzuldum borulceye
daha neler ise gitti
Yok izin vermezki
bendeeeePasagulu ozledim
hayırlı olsunnnnAyyyyu arabayi sattikkk araba ariyokkkk
iştee dil çıkaran smileeeeeeeeeeeeeee
oleyyyyyyyyyyy
şu smiledeki ifadeye baksana ya uyok edilirmi hiç ya
şuan pden giriyorumbu smile tlfdan gzüküyo Allahallahhhhhhhhhh
kızlar araştırmalar sonucu ORKİD marka pedin kısırlığa neden olduğu açıklanmış
biliyosunuz orkid de israil malı
bu isra,il de bizi kurutmya çalışıyor
çocuk sahibi olamayan aile sayısı giderek artıyor
hep o kimyasallar yüzünden
zaten kullandığımz ürünlerin nerdeyse hepsi israilin.
bn zaten hiç orkid kulanmam
nedenide hışırtı yapıyor olması
kaynoşla aynı evde otururken kaynoşun totosndan haşırt hoşurt diyesesler gelirdi
oyüzden hç orkid almdım
bndan sonrada asla almam
kız derin seviyom seni, gitmemen lazım ama ben olsam balıklama atlardım demişsin yaaaKız ortada yok kendi kendine oynuyon bi gelsinde öyle oyniyak.
gitmemen lazım ama ben olsam balıklama atlardim
yer gök dua ile.
Hangi şehirdesin ziyaretlere git dua et.
Sorun ne doktor ne dedi. ..
Bende zamanında hep etrafa istemiyoruz daha diyodum hep böyle dedim bi baktım 10 yıl geçmiş
Inşallah sen en kisa zamanda kavuşur bebislerine
çömşürmem uzun sürdü birazzzBeydaglim
Nerdesin kadın
Hayata comsuresim var dedin gittin
Gidiş o gidiş
face nasıl giriyor o zaman,niye buraya gelmiyor demek bizi özlememişNe bilimyok pPC arizali yok net yok
Yalanci bu kk
vay aarkedeşş ,bu nasıl iş .....
sevinç bu mesajı 16 dakka önce yazmışsın ama ben daha şimdi girdim kk ya ben nasıl online gözükürüm ki
Sahtekar kk
sevinç bu mesajı 16 dakka önce yazmışsın ama ben daha şimdi girdim kk ya ben nasıl online gözükürüm ki
Artık bizi sevmiyoNe bilimyok pPC arizali yok net yok
Yalanci bu kk
Heee öyle şeylere hiç dayanamamKÖRŞARR
BOŞVERRRRRR,KANDIRIKÇIŞARR
yoooooo laptop ta gördüm
yok kız geçende halam söyledi ,burdan birinin babaannesiymiş,karı bu yaştan sonra istanbulda meşhur olmuş,ordan biliyorum....
booşviirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bendeeee
hayırlı olsunnnn
hiç gülesim yoktu demek haşırt,hoşurt ses geliyodu kaynoştan,sakın ultra prima kullanıyor olmasın
gerçekmiki kız nerden aldın bu duyumuayrıca bende israil malları almamaya dikkat ediyorum ama,dediğin gibi nerdeyse herşey onların
kız derin seviyom seni, gitmemen lazım ama ben olsam balıklama atlardım demişsin yaaaALLAH ta seni güldürsün...
çömşürmem uzun sürdü birazzz
kız anneme gittim,geldikten sonra yemek yap falan,filan derken işte bu saat
face nasıl giriyor o zaman,niye buraya gelmiyor demek bizi özlememiş
ayy vallahi yapmamak için gerçekten kendini zor tutar insan.ya kızlar konu açmak istemedim buraya yazayım dedim 2 senelik evliyim bebeğimiz olmuyor ama kimse bilmiyor biz istemiyoruz zannediyorlar bayramda annemlere gittim komşu gelmişti çocuğu olmayan bi akrabası varmış çocuğu olmuş bende hemen sordum tabi nasıl oldu diye babası bişeye bakıyormuş suya değil ama kimde sorun var niye olmuyo herşeyi söylüyormuş şunu şunu yapın demiş daha ilk aydan kadın hamile kalmış ve bu ilk de değilmiş kaç kişinin çocuğu olmuş dedi beni de şeytan dürtüyor ama çok günah biliyorum eşim duyarsa bana çok kızar ama artık dayanamıyorum herşeyden medet umar oldum aslında doktorada gittik sorun ne biiyoruz ama farklı bişey söyler de olmurmu diye şeytan dürtüyor beni en iyi siz anlarsınız diye yazdım böyle bir şey yapmayayım dimi
tatlım incir kurunu oneririmArkadaslar benimde 10 aydir olmuyor 3 ay klomen tedavisi gordum+yumurtlama,takibi fakat olmadi klomen,kullanmazsam,yumurtalar 12 mm de catlio klomen kullandigimda 23 mm de catladi hemde o gun iliskiye girdik yataktan, kalkmadim ama,olmadi sonra sperm,testi ve hsg filmi hersey normal simdi 2 ay verdi 1 ayim,kaldi hamile kalamazsam asilama dedi ne yapmam gerekio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?