kocana haber verseydin kuşum
kimin evi Israil malı ile dolu değilki kuşum. İyice yerleşmiş hayatımıza. Elimden geldiğince Israil mallarından vazgeçiyim diyorum2 Tane Ablam var o zaman benim
BU ay geçti artık ama önümüzdeki ay mutlaka deneyeceğim
Haşır huşur ama ne bileyim emiciliği iyi molped de sanki emmiyo üstte kalıyo ıııyyyy ne iğrencimm
AMa değiştiricem bunu duydum ya kullanamam artıkın
Abboooooo domestosta kullanıyorum.... ev galiba israil malları dolu
ALLAH analı,babalı büyütsün
kızlar bu arada Bi haber vermek istiyorum.
hani erkek çocuklarını yurutece bindirmek sakıncalıdır, büyüyünce çocukları olmaz, diyerek erkek çocuğu olan anneler tereddütte kalıyor ya.
hatta geçen yıl bu mevzu konu olduğunda
halamın oğlunun küçükken yürütece bindiğini sotlemştim.
ve halamın oğlunun düğünü olcak. Eğer çocuğu olursa size haber ederim
ona göre oğlullarımızu yurutece bindiririz demiştim.
bugün aldığım Bi habere gore
halamın oğlunun karısı gebeymiş.
başka herüften yapmadıysa
yuryteç halamın oğlunu kısırlaştırmamıştır.
kamuoyunun bilgisine
Bu basak karisinin orkid konusuna kkatiliyorum üstelik domestosla ilgili de bir gazi okumuştum gerçekten tesadufmudur nedir orkid kullanirdimdomestosla WC yikar. Giderdim bu eve tasindik klozete alistim donestos kullanmadim indirimden molped alnistim ve ikinci ay gebe kaldim belki tesadüf ama yaziyi okuyunca sok oldum
bence bu tesadüf olmuş. Çünkü bu kadar kısa zamanlı Bi etkisi olacağını sanmıyorum.Bu basak karisinin orkid konusuna kkatiliyorum üstelik domestosla ilgili de bir gazi okumuştum gerçekten tesadufmudur nedir orkid kullanirdimdomestosla WC yikar. Giderdim bu eve tasindik klozete alistim donestos kullanmadim indirimden molped alnistim ve ikinci ay gebe kaldim belki tesadüf ama yaziyi okuyunca sok oldum
he ya zaman ne çabuk geçiyo.ALLAH analı,babalı büyütsün
vay bee zamanda su gibi geçmişş...
deroşş nerdesin ayol
Kafamda deli sorularderoşş nerdesin ayol
ben seni bekçi tayin etmedimmi
bugün çok ihmal ettin burayı.
gel çay demledim çaylanalım
kaç haftalik oldun kuzu?sevinçcimmm beydağlıcııımm selam size ayrıca sorduğunuz için... beydağlı canım buralardayım ama telefondan kk hiç çekilmiyor artık pc den girebilirsem bakıyorum..eee korunmayı bıraktınmı? ne zaman gğzel haberi vereceksin..bak ben giremem filan bana ayrıca özelll haber ver :)
ne oldu kızzzzYeşil fasulye almıştım güzelce doğradim buzluga koydum
börülce haftasonu gelecek
ona belki pisiriim
hak etti çünkü
ewet kuzum bıraktık bakalım hayırlısı artık,tabiki haber veririm bidenemsevinçcimmm beydağlıcııımm selam size ayrıca sorduğunuz için... beydağlı canım buralardayım ama telefondan kk hiç çekilmiyor artık pc den girebilirsem bakıyorum..eee korunmayı bıraktınmı? ne zaman gğzel haberi vereceksin..bak ben giremem filan bana ayrıca özelll haber ver :)
face temisevinç karısı
hakanların sarılıp uyuduğu resmi burayada koy
hatta avatar yap
çok hoşolur
ll. Ve lll. Hakan uyumuş kalmşlar
bende şimdi türk kayfesi yaptımderoşş nerdesin ayol
ben seni bekçi tayin etmedimmi
bugün çok ihmal ettin burayı.
gel çay demledim çaylanalım
ne oldu bebişimKafamda deli sorular
Şerefe
bizede sorda bizde duşunekKafamda deli sorular
Şerefe
Yeşil fasulye almıştım güzelce doğradim buzluga koydum
börülce haftasonu gelecek
ona belki pisiriim
hak etti çünkü
facete gormedm.ne oldu kızzzz
ewet kuzum bıraktık bakalım hayırlısı artık,tabiki haber veririm bidenem
sen kaç haftalık oldun nasıl gidiyor,eyşancık nasıl
face temi
bende şimdi türk kayfesi yaptım
ne oldu bebişimkafandaki sorular nee
hemde cayır,cayır
walla derinim ben yıllarca hiç yumurtlama hesabı falan yapmadaım,zaten çok pimpirikliyim birde onunla uğraşmadım,ama senin yazdığın hesaplamalarda ilk şık benimkisi ben 28 bazende 30 günde bir oluyorum..
bilmiyorum ki,boşver ben yine ANAM,BABAM usulü dewam edeyim
abowwww tam bende maaşallah kadına bak ne yemekler yapmış diyecektim ki sende KANDIRIKÇIŞAR lık yapmışsın
seni gördüğüme sewindim
kız duş yapmaya gidip,sonra haftalarca gelmiyorsun bak çabuk gel
hahayyyyyyyyy çevir kazı yanmasın
heeee ,en iyisi gidip kadını ziyaret edim..belki banada yeşilçam yolu gözükürrkız beydoş
o datlı "vallahi tıkır tıkır çalışıyor" diyen teyze adanalıysa sende meşhur oldun sayılır
kadın sizin Bitanıdığın dıdısının babaanesiymiş
bizede sorda bizde duşunek
facete gormedm.
belkim orayada koymıştur
ben whatsappta gördüm teknolojidengerikalmışşar
anlamammı nazocum öyle iyi anlıyorumki seni..bende zaman,zaman yaşıyorum bunu sanada bu konuda hak veriyorum ,ama boşver bizde başka şeylerden konuşurukcanım benim bende seni gördüğüme sevindim
doğru diiyosun nasıl duşsa sanki kırklanıyorum haftalarca gelmiyorum ... ama bazen uzak kalmak iyi geliyor bebek mevzusundan kafam daha rahat oluyor nete giriyorum ama elim kk ya gitmiyor anlıyorsun dğilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?