Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Aaaaa kimse yok geldim topiki havalandirdim supurdum sildim toz aldim cayi koydum wc basak yikasin en cok o gidiyi

Yengemi çok seviyor kucagindan inesi yok giderse çok arariz Hatta dun misafir varken yengeme atiliyordu

Basak karisi gelde ekşin yap o zaman heeeriii
Ayy ne kadar uyanık bi cocuk Kiz bu Miraç. Seni parmağında oynatiyo. Bak işine gelince nasıl yengenin kucagindan inmiyo.
Sende bari iyice dinlen yengen sendeyken.

Aaaaa kimse yok geldim topiki havalandirdim supurdum sildim toz aldim cayi koydum wc basak yikasin en cok o gidiyi

Günaydın kızlar
Nasılsıniz bugün ?
Bugün ne yapicaksiniz?
Herkes anlatsın
Anlatmayana ceza var.

Ben bugun evdeyim
Belki kızkardeşim gelirse dışarı çıkarız aksama doğru. Onun dışında evdeyim.
Yatak odasında dolapların içi düzeltilcekde alış izin vermezki nasıl yapacaksam.

o en çok wcye gitmelerim gebeykeneydi.
ağzın alışmış zaar hayla başak en çok gidiyo, diyon.
prostat değilim ya.
şuanda en çok giden deroş karısı.
ben tost yaptım çayla yerik

Ben bugun evdeyim
Belki kızkardeşim gelirse dışarı çıkarız aksama doğru. Onun dışında evdeyim.
Yatak odasında dolapların içi düzeltilcekde alış izin vermezki nasıl yapacaksam.
Alişin eline değişik bişiler verirsen belkim izin verir , gerçi ne kadar oyalancakki
bende bugünmisafirliğe gitmeyiduşunuyorum
ama uşeniyorum.
Dolmuşa bincez Ege durmuyoki sıkılıyo arabalarda

Alişin eline değişik bişiler verirsen belkim izin verir , gerçi ne kadar oyalancakki
bende bugünmisafirliğe gitmeyiduşunuyorum
ama uşeniyorum.
Dolmuşa bincez Ege durmuyoki sıkılıyo arabalarda
Resmen hayatımızı değiştiriyor lar bunlar

Alış e değişik bişey versende en fazla 5 dk oyalanır. Nerde tehlikeli bi yer var oraya çıkmaya çalışır.

offff yoruldum beeee..en sevmediğim şeylerden biri olan pazara gitme işini hallettim,şimdi geldim...ana,baba günü millet birbirini yiyor kıtlık var sankim
birazdanda anneme gidecem

offff yoruldum beeee..en sevmediğim şeylerden biri olan pazara gitme işini hallettim,şimdi geldim...ana,baba günü millet birbirini yiyor kıtlık var sankim
birazdanda anneme gidecem
Erken görmüşsun pazarını canim
Bugün yoksun o zaman annene gidiyosan

Kızlar ayin sonunda ultrason randevum var
Zaman gecmiyo
merak etme su gibi geçer,sana geçmiyor gibi gelir ama...ne güzel işte prensesini göreceksin
6 aylik olacak kaynosun komsusu
Adi batsin

Cok iyi
maaşşallah miraç 6 aylık oldu hee hey gidinin
demek ki gelen kişi sevmediğin birisiymiş
Ayyyy ben çok yoruluyom yaHEP KOSTURMA hep engame
ALLAH yardımcınız olsun ne diyeyim hemşom
bende Bi anneme gidince nefes alıyom
yine gidesinmi geldi ne
Burdamisiniz yoksa yok
bana dememişsin yaaaaa yokkkkkkkkkkkkkkkkkk
Canim ogleden sonra gezmeye gittik

Sizler nassiniz bakeeem
ben görmeyeli neler yaptınız
ne olsun be anam iş,güç

kalkıp aldıklarımı yerleştireyim,uleyn ne var yani aşkı memnu daki gibi evim ve çalışanlarım olsaydı,şahane olurdu,NESRİNNN şu aldıklarımı yerleştirrr..tabi o zaman aldıklarım pazar alışverişi olmazdıah şu zenginlik,çicukum olursa onunda bakıcısı hazır olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…