kime bu suratın kız senin zaten mesaclarımada doğru düzgün cevap vermiyon hayırdır
ben şişko delimmmmŞişkolar nerdesiniz
psikolojiktir aklına kötü şeyler getirmee,senin bat ne zamanAbbboooooo 1 gün giremedik ne çok muhabbet olmuş okiim dedim okuyamadım
Bugün işlerim fena yoğundu geldi mi üst üste geliyor zaten çoğu zaman boş olurum
Bu arada psikolojik mi nedir sağ tarafımda bir ağrı varkorkuyorum da dış gebeliğide sağ taraftan yaşamıştım bu ayda sağdan yumurtlicaktım
ALLAH kavuştursunn,adanada mı oturuyolarYengemleri terminale birakip geldimalismisiz
zor ama ne yapacan işte seninde hayatın orada,ALLAH tan maraş tasın daha uzak olsan daha kötüBoşluk .... Kaynosa geldim dusunun yani
kime bu suratın kız senin zaten mesaclarımada doğru düzgün cevap vermiyon hayırdır
ben şişko delimmmmGÖBEKLİ MARULL
psikolojiktir aklına kötü şeyler getirmee,senin bat ne zaman
ALLAH kavuştursunn,adanada mı oturuyolar
zor ama ne yapacan işte seninde hayatın orada,ALLAH tan maraş tasın daha uzak olsan daha kötü
Ohh eline saglik cok sewerimgelirgelmez yimeğe giriştim domates soslu karışık kızartma ve yoğurtlu soğuk
bulgur çırbası yaptım
:kafasındakurdelaolansmiley:
Yengemleri terminale birakip geldimalismisiz
Gurbetten nefret ediyom 8 sene oldu alisamadimhep böyle olur zaten
gurbet zorrrrrrveriyom niye vermiyim evet adanada oturuyolar evet uzak olsak daha kotu olurdu
Ohh eline saglik cok sewerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?