- 8 Mayıs 2013
- 2.528
- 138
- 123
psikolojiktir aklına kötü şeyler getirmee,senin bat ne zaman
GÜNAYDINLARRR ÖYLE BİR CUMA OLSUN Kİ .
AF OLUNMAYAN KUL .
KABUL OLMAYAN DUA
HUZUR BULMAYAN KALP
SIZLAMAYAN VİCDAN
ALLAH DEMEYEN DİL KALMASIN
HAYIRLI CUMALAR
hayırlı cumalar,tüm dua ve dileklerinizin kabul olması dileğiyle
amin hayirli cumalar cnmhayırlı cumalar,tüm dua ve dileklerinizin kabul olması dileğiyle
Cok gecmis olsun kayisi incir kaynat iciraliş çok kötü kabiz. Ihih yapamıyo çocuk sadece ağlıyor komaya sokuyor kendini. Gece çok kötü oldu çok uzuldim ne yapsam acaba aptamil değiştirim diyorum. Walla ne yapacağımı şaşırdım. TR den getirdigim fitili kullandım o bile işe yaramadı. Sadece ağlıyor hiç zorlamiyirki kendini
Doktordan randevu alıp gidicem.
ALLAH yardımcın olsun wallaMiraç evde kalabaliga alisti bugün canimiza okuduabisi evden parka kacti benim kacacak yerimde yok ptrsi de okul aciliyi .oku yedim garii
kız uğramamışsın , ne oldu götürdünmü alişi doktora şimdi nasılSagol canim
Oturdum gece ağladım hüngür hüngür onu o halde görünce.... doktora randevu yaptırdım bugün gitcez. Dua Et sende canim.
Kayısıyi yapıcam bugün canim
hadi hayırlı olur inşaallah,belkide bebek içerde kendine yer hazırlığı yapıyodur..kazı çalışmaları22 Eylül Batım... Akşam hep ağrıdı bu sabah ta ara ara sancı vuruyo Allahım Cuma gününün hayrına hayırlara vesile olsun inşllah
Aaammmiinn hayırlı bereketli bol bebişli cumalar
Ammiinnn Hayırlı cumalarr
ohh,ohh ellerine sağlık bayağı yoğunmuşsun..Bir ara kk kafayi yedi duzelmis şükür
Bir suru is yaptim yatak yorgan yastik yikandi camasir yerlestir bir yandan ser mutfagi topla cocuklari doyur yeni oturdum
Aksama tavuklu mantar sote var
Salata yogurt herifle yedigimize dikkat etme karari aldik
Ev supurulup silinecek hic halim kalmadi
çok geçmiş olsun saracım ALLAH şifa versinne güzel kaynatmışsınız kızlar yazdıklarınızı okuyomda hiç yazma hevesim yok yeğenim ishal olmuş dün gece hastaneye yatırmışlar ishalinde kanda varmış dün ama bugün kan yokmuş sürekli serum veriyolar neyseki şimdi daha iyiymiş Allahım hiç bir çocuğu hasta etmesin hasta olanlarada tez zamanda şifa versin
Cnm maalesef komili israil mali dalin en masumuymus ustelik turk mali miraca dalin kullaniyorum komili kullanma soyumuzu kurutacak namussuzlarkızlar bişey sorucam belik acayip bir soru dersiniz ama,bir doktordan duydum bebe şampuanlarının kimyasalı çok azmış,onu kullanın diyor..benimde saçlarım uzun zamandır çok dökülüyor,bende bugün KOMİLİ ZEYTİNYAĞLI bebe şampuanı aldım..aldım ama size sorayım dedim bebekleriniz olduğu için bilirsiniz sizce kimyasalı en az ve en güzel olan hangisi markette dalin,komili ve johnson vardı....hangisi iyi
Canim kayısı komposto yaptım ama icmiyo en sonunda bir kayisiyi blendirdan gecirdim mamasina kattim onu bile farketti. Yarisini ancak yutturabildimamin hayirli cumalar cnm
Cok gecmis olsun kayisi incir kaynat icir
Benimkide krizdeydi duzeldi biraz
amin canim acil şifalar diliyorum. Bebekler çocuklar hasta olmasın. Çok zor yaaa. Rabbim onları korusun. Kaç yaşında yeğenin canim?ne güzel kaynatmışsınız kızlar yazdıklarınızı okuyomda hiç yazma hevesim yok yeğenim ishal olmuş dün gece hastaneye yatırmışlar ishalinde kanda varmış dün ama bugün kan yokmuş sürekli serum veriyolar neyseki şimdi daha iyiymiş Allahım hiç bir çocuğu hasta etmesin hasta olanlarada tez zamanda şifa versin
Aliş uğraştım bütün gün.derin karisi yok piyasada böön
walla yemissin Allah yardimcin olsun. Demekki diğer oğlan bayagi faydası dokunuyodu sana.Miraç evde kalabaliga alisti bugün canimiza okuduabisi evden parka kacti benim kacacak yerimde yok ptrsi de okul aciliyi .oku yedim garii
Johnson kullanıyorum oglana. Bende yüzümü yikiyorum bazen onlaCnm maalesef komili israil mali dalin en masumuymus ustelik turk mali miraca dalin kullaniyorum komili kullanma soyumuzu kurutacak namussuzlar
Götürdum canim benim kadın normal dediALLAH yardımcın olsun walla
kız uğramamışsın , ne oldu götürdünmü alişi doktora şimdi nasıl
hadi hayırlı olur inşaallah,belkide bebek içerde kendine yer hazırlığı yapıyodur..kazı çalışmaları
ohh,ohh ellerine sağlık bayağı yoğunmuşsun..
keşke benim herifte yediklerine ikkat etse biraz
çok geçmiş olsun saracım ALLAH şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?