- 30 Temmuz 2011
- 20.095
- 1.899
- 448
ne maması vriyon çocuğa, toz süt mü içiriyon, yoksam kaşık mamasımıGunaydin canlar mirac çok huzursuzdu gece çok agladi mamasini degisyim ondanmiki
sen baya tırstın çocuk konusundao kadar diyosun yani,çicuk sewmediğin işleri bile özletiyor hemi
abbowwwwww BÖRÜLCE BAŞAKK,iyiki uzaktasın yoksa geline neler ederdin
abbowwwww demek insan tuvaletini bile rahat edemiyor,aman dikkat edin de cırcır yada kabız olmayın
kız hani çok yorulmuş kadın smileyi vardı ya,kıpkırmızı dodakları vardı...ayrıca yimek yiyen smileyde yok dişinde yemek artığı kalan..
----------
hey gidinin aynı evde otursaydık bilem zarearım olmadı
insanları kırmamak için çabalarım ben, üzülüür mü alınırmı
hani vardır ya , GELİN deyince bakışları değişir, sanki dışardan gelmiş bi düşmanmış gibi görenler
hiç öyle değilimdir.
o bizim ailemize girmiş yeni bi fert
bana heyecan veriiyor
noldu kafana kızGünaydın buarada...
Kafam bi milyon
Bir ara kk kafayi yedi duzelmis şükür
Bir suru is yaptim yatak yorgan yastik yikandi camasir yerlestir bir yandan ser mutfagi topla cocuklari doyur yeni oturdum
Aksama tavuklu mantar sote var
Salata yogurt herifle yedigimize dikkat etme karari aldik
Ev supurulup silinecek hic halim kalmadi
bebeynen nası yaptın bunca işi
neyse nazarım neyim değerde
maaşallah diyim
ayy çok geçmş olsun canım ya Allah şifa versin inşallah önemli bişi yokturne güzel kaynatmışsınız kızlar yazdıklarınızı okuyomda hiç yazma hevesim yok yeğenim ishal olmuş dün gece hastaneye yatırmışlar ishalinde kanda varmış dün ama bugün kan yokmuş sürekli serum veriyolar neyseki şimdi daha iyiymiş Allahım hiç bir çocuğu hasta etmesin hasta olanlarada tez zamanda şifa versin
tarhana toz tarhanadan mınihayet isi bitirdim oldum hrryer mis oldu
Mantarli tavuk sotem haxir pisti yaninada tarhana corbasi yaptim miracimada verdim herifi bekliiim hakan parka kacti
booon bende tarhana yaptım ama toz değil
başak burdamısın yoksa yokBasakkarisi altta gozukiyi Acep burdadir yoksa yok
şu cümleye bayılıyom
heeeeeeeYine kendim calip kendim iynuyom hihhhhh cikiyom ben miracta uyudu az uzansam hemen uyanir
cansıns baby alma o israil malıkızlar bişey sorucam belik acayip bir soru dersiniz ama,bir doktordan duydum bebe şampuanlarının kimyasalı çok azmış,onu kullanın diyor..benimde saçlarım uzun zamandır çok dökülüyor,bende bugün KOMİLİ ZEYTİNYAĞLI bebe şampuanı aldım..aldım ama size sorayım dedim bebekleriniz olduğu için bilirsiniz sizce kimyasalı en az ve en güzel olan hangisi markette dalin,komili ve johnson vardı....hangisi iyi
ama dalin alabilirsin hemde mis kokiyi
doğru demişler bebeklerin cildi hassas olduğu için onlara daha masum şampuanlar yapıyorlar
komiliyi bilmem