Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Off esimin kuzenine caya geldik wifiden baglandim destan gibi yazmistim silindi hepinizi opuyorumsevinc haber vermis beni merak etmeyin

Yinede arada girip bakiyim
Sen olmassan bu topik sahipsiz kalır
kötü yola düşer.. Allah'dan sen varsın sahip cikiyosun. Başak karısının dünya umurunda değil zaten
Sevinc ve basak sagolun kizlar yegenim daha iyi simdi hastaneden ciktilar cok sevindik Rabbime sukur olsun hic bir cocuk hasta olmasin olanlarada Rabbim sifa versin
aminnn canim benim
gozunuzaydin.. neymiş soyledilerimi peki sorunu niye olmus

BEN ve DERİN de geçmiş olsun demiştik ama neyse sağlık olsun saracım

niye birden depresyona girdin kız,daha iyi değilmi aliş
mirak etme doğumdan sonra acısını çıkarırsın
heee bizde geçmiş olsun dileklerimız vardi
beydagli ve ben aslında yoğuz

ufff bi defa micti sadece
ben hergün micsin istiyom yada iki günde birde olur ama aglamasin
acı çekerek yapıyo cicuk...

bayilazaaammmm

heee cok sukur 6 ayi bitirecez

Bizde simdi evin yolunu bulduk
Miraç durdumu kız gittiğin yerde

Bafs ile görüştüm int paketi bitmiş ayin 26 yenilenecekmis hepinize cim slm var
Aleyküm selam da interneti varken de çok girmiyoki buraya ben ozliyom bafs'i daha sık gelmesini isterdim. Nazoyuda seviyom ama o bıraktı iyice bizi. Topu topu 3 5 kişi kaldık basagi saymiyom o aslında yok pek aktif bulmuyom kendilerini çünkü yilin 6 ayı ankarada
Basak karisi anasinin dizinde uyuyimis
kız çatlatmak icinmi soyluyo bunları neticede gurbetteyiz

Ayyyy bugün esimin halasi yedi beni evladim sunuda ye bunu da ye sut olsun poffggg
ne güzel kız sevinmelisin...
ilgi seni bunaltmis zaar

Off esimin kuzenine caya geldik wifiden baglandim destan gibi yazmistim silindi hepinizi opuyorumsevinc haber vermis beni merak etmeyin
ne yazdın geri hepsini yazzzzz cabuk

Azcık depresyona girek dediK onu bilem ağız tadiyla yaptırmadiniz. Topik yerle Bir...
etraf havasız kalmış
Ortalık toz goturuyo
başı boş bi topik suanda gördüğüm tek şey.

İyiymiş kız dimekki senin gibi yapmak gerekdi... ben hapı yuttum desene hayırlı sağlıklı doğsunda inşallah
burdayımmmmm

iyiyim bebişim sen nasılsın ne yapıyosun..ben kahvaltıdan sonra yayılıyorum..böön kasıklarımda acayip sancı var geçmi yımırtlıyom ne
kız bana bak senin bat ne zamandı?yerleşme ağrısıda olabiliiiiineyse sen yinede sörfe devam et kuzum kız sen hamile kalınca çok merak ediyom sörfsuz bi hayat nasıl olcek..

Caydin kızzzzzz nerdesin üyeliği kaptin kactin

Sana parti yapmadı bak başak karısı ben sana dediydim....şimdide angara ya gidiyo 6 ay yokkkk

Is başa düştü.. topigin diğer saygıdeğer ve cok değerli üyeleri olan Sevinçim Beydağlim bafs sarà ve ben derin sana şöyle asırlarca konuşulack birhoşgeldin partisi yaparız diye düşünüyommm

ne dersin

Kızlar gözün aydın dilekleriniz teşekkür ederim.
msjlarınızu okıudum lakin şuan öyle uykum varki cvp verecek gücü hissetmiyorum kendimde.
yarın kendime gelip felli felli cvp veririm size,

biz bugün kahvaltımızı yaptık sonra hazırlanıp denize gittk.
sahilde oturduk, guneşlendik. Egenin kovasına kum doldurduk oynadık.
karnımz acıktu piknik yapmaya gittik
hamakta sallandık.
mangal semaver vs vs.
akşam hava serinledi eve geldik.
şimdide annemlerle sohbetimiz yeni bitti
anca yattık.
çok yorgunum ve çok uykum var.

(mangal yazarken 2kere düşündüm
ama geçenki mevzuda derin karısı
"yiyeceklerden bahsedebilirsin" dediği için
söyledim kusura bakmayın)

mutlu mutlu uykular

Beydagli ve derin kusura bakmayin kızlar telden baktigim icin mesajlarinizi gozden kacmis ama hepiniz sagolun

Amin canım sağol

Sağol canım bağırsaklarda parazit varmış bide salgın varmış neyseki simdi iyi
iyi çok şükür
çocuklar ve bebekler hasta olmasın

gözünaydin

Canim çekmediki

Günaydın kızlar

Hayırlı ve gUzel bir paZar olur inşallah

Ben kalktım oglanla herif uyuyo

Ignemi yaptim şimdi ufak bi çayla ve tostla midemi yatistirmam lazim

Catlama sende dogur sende buyut usteljk kolikti agzimiza micti 3.5 ay
Bazen duruyor bazen durmuyo napak durmiyi diye eve hapismi olak

Hee ilgi cok bunaltti beni ikide bir bu doymuyor git icerde emzir ek gida verme seni emmez pekmez ic sunu ye bunu yap

Kocisin telini yuruttum uyanmadan yazip yerine koymam lazim su paketim baslasada rahatlsam Derin aklimda deli sorular yazmissin paylas belkim cevap bizdedir Basaks gozunaydin kulaklarin manisa Ama nolmusta gozuaymis bu karinin kacirdim biri deyiversin beydagli canim calismalar nasil gidiyor ben iple cekiyorum tekrar den e me asamasina gel e bilsem keske Umut olmasa yasanir mi be bu dunyada Sevincim saol canim destegin icin en son kocisin gelecekti kavustun zaar Allah ayirmasin bidaha Sara gecmis olsun canim tam anlamadim ama biti hastaymis iyilesmid diye anladim Allah kotusun cumlemizi hastalara sifa versin.ben gidiyorum kislar Kacak bulabilisem net arada bakarim yine bu arada yeni tarifler denedim netim gelsin sizinle paylasicam halada tarif defterimi bulamadim Tek derdim bu olsun canim sagolsun Demeden gecemiycem ven bebegimi cok ozluyorum sabahlari onun beni terkettihini hatirlayarak uyaniyorum hala bende bidaha anne olabilecek miyim yaaa

Kız uslu duruyos zati istesekde bişey yapamiyik bugünlerinizin kıymetini bilin
Bende merak ediyom ama o hamile kalsin saglikla kucagina alsin aklina sorfmu gelir

Günaydın kızlar

Hayırlı ve gUzel bir paZar olur inşallah

Ben kalktım oglanla herif uyuyo

Ignemi yaptim şimdi ufak bi çayla ve tostla
midemi yatistirmam lazim
Gunaydin cnm bizde 6 da kalktik
Herif kahvaltiyi hazirladi balkinda kahvalti yaptik mirac uyudu tekrar herifle kahve ictik oda uyudu hakan pc basinda bende nette geziyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…