Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
begümü çok özledin zaarBiricik vardi kayboldu gitti face girmiyorbegumde gelmiyor
![]()
walla çok çektin BACIM sende.. Ayy doğru kız bana da öyle söyleseler bunalıma girerim ben. Sütun yetmiyo gibi laflar sütü keser stresten... öyle insanlarin konusmalarini sevmiyom. Belki iyiligin için söylüyorlar ama anneyi ne kadar strese soktugunu bilmiyorlar.Catlamasende dogur sende buyut usteljk kolikti agzimiza micti 3.5 ay
Bazen duruyor bazen durmuyonapak durmiyi diye eve hapismi olak
Hee ilgi cok bunaltti beniikide bir bu doymuyor git icerde emzir ek gida verme seni emmez pekmez ic sunu ye bunu yap
![]()
kız o deli sorular o zamandI. Şimdi eskiye dönmek istemiyimmmKocisin telini yuruttum uyanmadan yazip yerine koymam lazim su paketim baslasada rahatlsamDerin aklimda deli sorular yazmissin paylas belkim cevap bizdedir
Basaks gozunaydin kulaklarin manisa
Ama nolmusta gozuaymis bu karinin kacirdim biri deyiversin beydagli canim calismalar nasil gidiyor ben iple cekiyorum tekrar den e me asamasina gel e bilsem keske
Umut olmasa yasanir mi be bu dunyada
Sevincim saol canim destegin icin en son kocisin gelecekti kavustun zaar Allah ayirmasin bidaha
Sara gecmis olsun canim tam anlamadim ama biti hastaymis iyilesmid diye anladim Allah kotusun cumlemizi hastalara sifa versin.ben gidiyorum kislar
Kacak bulabilisem net arada bakarim yine bu arada yeni tarifler denedim netim gelsin sizinle paylasicam halada tarif defterimi bulamadim
Tek derdim bu olsun canim sagolsun
Demeden gecemiycem ven bebegimi cok ozluyorum sabahlari onun beni terkettihini hatirlayarak uyaniyorum hala bende bidaha anne olabilecek miyim yaaa
![]()
Iyi Herifin Sörf DIŞINDA DA SENİN isine yariyomusBende merak ediyom ama o hamile kalsin saglikla kucagina alsin aklina sorfmu gelir
Gunaydin cnm bizde 6 da kalktik
Herif kahvaltiyi hazirladi balkinda kahvalti yaptik mirac uyudu tekrar herifle kahve ictik oda uyudu hakan pc basinda bende nette geziyim
yok kız onlar Çoktandır yokkkkk. Tatlı kizlardiBiricik vardi kayboldu gitti face girmiyorbegumde gelmiyor
![]()
burdaAsagidakiler burdadir yoksa yok![]()
Benim herifim her ise yarar derin hanim![]()
saolAllah mutluluğunuzu daim etsin inş.
Kızlar cin takvimi cinsiyeti erkek diyo
Burdamısıniz yoksa yok![]()
Evet kisa süreli de olsa bindirecem hep kucak istiyiHayırlı olsun Miracin yuruteci
biraz rahat edersin sende
en azından isyaparken
YokSewinc burdasin yoksa yok![]()
aleyküm selam.....Bafs ile görüştüm int paketi bitmiş ayin 26 yenilenecekmis hepinize cim slm var![]()
benim bat 27 eylül ama bir iki gün öncede olabilirim..kaç aydır öyle oluyor...he kız sörfsüz hayatmı olur anasını satayımkız bana bak senin bat ne zamandı?yerleşme ağrısıda olabiliiiii
neyse sen yinede sörfe devam et kuzum
kız sen hamile kalınca çok merak ediyom sörfsuz bi hayat nasıl olcek..
![]()
neyse affettim önemli değil bebişim,gelmiş geçmiş olsunBeydagli ve derin kusura bakmayin kızlar telden baktigim icin mesajlarinizi gozden kacmis ama hepiniz sagolun
oh ne güzel bir gün geçirmişsiniz sefanız olsunKızlar gözün aydın dilekleriniz teşekkür ederim.
msjlarınızu okıudum lakin şuan öyle uykum varki cvp verecek gücü hissetmiyorum kendimde.
yarın kendime gelip felli felli cvp veririm size,
biz bugün kahvaltımızı yaptık sonra hazırlanıp denize gittk.
sahilde oturduk, guneşlendik. Egenin kovasına kum doldurduk oynadık.
karnımz acıktu piknik yapmaya gittik
hamakta sallandık.
mangal semaver vs vs.
akşam hava serinledi eve geldik.
şimdide annemlerle sohbetimiz yeni bitti
anca yattık.
çok yorgunum ve çok uykum var.
(mangal yazarken 2kere düşündüm
ama geçenki mevzuda derin karısı
"yiyeceklerden bahsedebilirsin" dediği için
söyledim kusura bakmayın)
mutlu mutlu uykular
sağol canım,çalışmalar tüm hızıyla ve ateşiyle dewam ediyorKocisin telini yuruttum uyanmadan yazip yerine koymam lazim su paketim baslasada rahatlsamDerin aklimda deli sorular yazmissin paylas belkim cevap bizdedir
Basaks gozunaydin kulaklarin manisa
Ama nolmusta gozuaymis bu karinin kacirdim biri deyiversin beydagli canim calismalar nasil gidiyor ben iple cekiyorum tekrar den e me asamasina gel e bilsem keske
Umut olmasa yasanir mi be bu dunyada
Sevincim saol canim destegin icin en son kocisin gelecekti kavustun zaar Allah ayirmasin bidaha
Sara gecmis olsun canim tam anlamadim ama biti hastaymis iyilesmid diye anladim Allah kotusun cumlemizi hastalara sifa versin.ben gidiyorum kislar
Kacak bulabilisem net arada bakarim yine bu arada yeni tarifler denedim netim gelsin sizinle paylasicam halada tarif defterimi bulamadim
Tek derdim bu olsun canim sagolsun
Demeden gecemiycem ven bebegimi cok ozluyorum sabahlari onun beni terkettihini hatirlayarak uyaniyorum hala bende bidaha anne olabilecek miyim yaaa
![]()
gelir tabi aklıma niye gelmesin,neyse ben şimdiden depolayımda ne olur ne olmazBende merak ediyom ama o hamile kalsin saglikla kucagina alsin aklina sorfmu gelir
Gunaydin cnm bizde 6 da kalktik
Herif kahvaltiyi hazirladi balkinda kahvalti yaptik mirac uyudu tekrar herifle kahve ictik oda uyudu hakan pc basinda bende nette geziyim
ya ewet benimde ne zamandır aklımdalar..biricik ne yaptı acabaBiricik vardi kayboldu gitti face girmiyorbegumde gelmiyor
![]()
kız o takvim doğru çıkmıyormuş benim tanıdığım 2 kişide yanlış çıktıKızlar cin takvimi cinsiyeti erkek diyo
güle,güle bol,bol yürüyerek kullansın miraççMiracima yurutec aldik çok sewdi![]()
aleyküm selam.....
benim bat 27 eylül ama bir iki gün öncede olabilirim..kaç aydır öyle oluyor...he kız sörfsüz hayatmı olur anasını satayım
neyse affettim önemli değil bebişim,gelmiş geçmiş olsun
oh ne güzel bir gün geçirmişsiniz sefanız olsun
sağol canım,çalışmalar tüm hızıyla ve ateşiyle dewam ediyordoktor kaç ay korunma süresi verdiki size
gelir tabi aklıma niye gelmesin,neyse ben şimdiden depolayımda ne olur ne olmaz
abowwwpazar günüde 6 da kalktınız hemi
ya ewet benimde ne zamandır aklımdalar..biricik ne yaptı acaba
kız o takvim doğru çıkmıyormuş benim tanıdığım 2 kişide yanlış çıktı
güle,güle bol,bol yürüyerek kullansın miraçç
kızlar bu arada bu dil çıkartan smiley tilifonlarda başka gözüküyor heberiniz olsun![]()