Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

walla çok çektin BACIM sende.. Ayy doğru kız bana da öyle söyleseler bunalıma girerim ben. Sütun yetmiyo gibi laflar sütü keser stresten... öyle insanlarin konusmalarini sevmiyom. Belki iyiligin için söylüyorlar ama anneyi ne kadar strese soktugunu bilmiyorlar.

kız o deli sorular o zamandI. Şimdi eskiye dönmek istemiyimmm sende hep geç geliyin

deluuuuuu kız ne güzel bir oğlun var
tabiki Allahın izniyle bir daha anne olacaksın .. hatta bikaç tane belkide. Sen önündeki maçlara odaklan. O zaman daha pozitif düşünürsün

Iyi Herifin Sörf DIŞINDA DA SENİN isine yariyomus

Biricik vardi kayboldu gitti face girmiyor begumde gelmiyor
yok kız onlar Çoktandır yokkkkk. Tatlı kizlardi

Asagidakiler burdadir yoksa yok
burda

Hayırlı olsun Miracin yuruteci
biraz rahat edersin sende
en azından isyaparken

Bafs ile görüştüm int paketi bitmiş ayin 26 yenilenecekmis hepinize cim slm var
aleyküm selam.....
kız bana bak senin bat ne zamandı?yerleşme ağrısıda olabiliiiiineyse sen yinede sörfe devam et kuzum kız sen hamile kalınca çok merak ediyom sörfsuz bi hayat nasıl olcek..
benim bat 27 eylül ama bir iki gün öncede olabilirim..kaç aydır öyle oluyor...he kız sörfsüz hayatmı olur anasını satayım

Beydagli ve derin kusura bakmayin kızlar telden baktigim icin mesajlarinizi gozden kacmis ama hepiniz sagolun
neyse affettim önemli değil bebişim,gelmiş geçmiş olsun
oh ne güzel bir gün geçirmişsiniz sefanız olsun
sağol canım,çalışmalar tüm hızıyla ve ateşiyle dewam ediyordoktor kaç ay korunma süresi verdiki size
gelir tabi aklıma niye gelmesin,neyse ben şimdiden depolayımda ne olur ne olmaz
abowww pazar günüde 6 da kalktınız hemi

Biricik vardi kayboldu gitti face girmiyor begumde gelmiyor
ya ewet benimde ne zamandır aklımdalar..biricik ne yaptı acaba
Kızlar cin takvimi cinsiyeti erkek diyo
kız o takvim doğru çıkmıyormuş benim tanıdığım 2 kişide yanlış çıktı
Miracima yurutec aldik çok sewdi
güle,güle bol,bol yürüyerek kullansın miraçç

kızlar bu arada bu dil çıkartan smiley tilifonlarda başka gözüküyor heberiniz olsun

Canim alış de doğru çıkmıştı çin takvimi....

bende ne kadar kişiyle konuştumsa doğru çıkıyor

sörf bağımlısı

canim 27 eylülse senin dün yumurtlama günündü. Bugunde sörf yap muhakkak. Sonra 2 günde bire düşür

GUzel haberlerini alicaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…