günaydın canımmm,gerçi bizim tünaydın dememiz lazım..Günaydın kızlar
Hepinize hayırlı cumalar olsun inşallah
RABBİM kalbinizdeku tüm dua ve dilekleri hepsini tez vakitte gerçekleştirsin...
Bebis isteyenlere bebis, bebisi olanlara sağlıklı hayırlı bi şekilde büyütebilmeyi nasip etsin, ve hamis olanlarada sağlıkla hayırlı bi şekilde kucağına almalarını nasip etsin inşallah aminnnn.
canim şarjım bitmişti dolmasıni bekledim o arada da oglanin kahvaltısında verdimbende alayımmıki eczanede b 12 bir zararı olurmu,aslında iğnesini kullanmak isterdim ama şimdi korkarım ne olur ne olmaz diye birde sağlık ocağının doktoru bişey demediki
folik asit kullanmıyom
bizede dağıt
1 tane içiyosun folbiolya ben o kadar kullandım ama yine unuttum folik asiti günde kaç tane içiyorduk...
hiçte değilim çok zayıflık bana yakışmıyor istersem veririm
Heee kaynosgilin Kamelyada kazanla yapacikaşureyi çokmu yapacan,tek başınamı yapacan
Bir tane tok karninaya ben o kadar kullandım ama yine unuttum folik asiti günde kaç tane içiyorduk...
Günaydın kızlar
Bebis isteyenlere bebis, bebisi olanlara sağlıklı hayırlı bi şekilde büyütebilmeyi nasip etsin, ve hamis olanlarada sağlıkla hayırlı bi şekilde kucağına almalarını nasip etsin inşallah aminnnn.
Buyrun efemDerosssssss
hıııım yumurtalı pazı yani bende severim onu ama yoğurtlusuda çok daha güzel oluyo tavsiye ederim
tatlım ben face instigram twitter kullanmıyorum sevmiyorum açıkçası
hangi site canım banada özelden yazarmısın
ooooh sefan olsun canım
biraz diyete uyum sağlayayım canım sonra yapar az az yerim
sadece pasta için demedimki misafir ağırlıyosun güzel menüler yazıyosun ondan dedim
bende öyle hele sonundaki şarkıyı çok seviyorum
bende hep 95 te yıkıyorum beyazları yoksa içime sinmiyor,benim makinada 90 yok 85 ten 95 e atlıyor..
veririsin nazocum isteyince herşey oluyor irade dahilindekiler tabii..
sakinleşip rahatlıcanmı
bendeeee,sonunda hüsneye soğan yasaklandı bebeğe gaz yapıyormuş
kızlar eşim akşam bana yemek yapma dışardan getirecem sonrada konsere gidecez dedi çok mutlu oldum yerel bir sanatçı halk müziği konseri verdi çok güzeldi kafam dağıldı resmen bende menümü yarına erteledim güzel bi gece geçirdim şimdi uyuyacam sancım var bu ay çok sancılı geçiyo tam sökülmedi ondanmı acaba
Kahvaltimi yaptim 457 kaloriymis
Pazar günü aşure yapacik
bende alayımmıki eczanede b 12 bir zararı olurmu,aslında iğnesini kullanmak isterdim ama şimdi korkarım ne olur ne olmaz diye birde sağlık ocağının doktoru bişey demediki
folik asit kullanmıyom
bizede dağıt
yarım kase aşure yedim
ah o korkular ah,kucağına alana kadar bitmez ,sen içini ferah tut canım ALLAH ın izni ile biey olmaz inşaallah..nazlıda güzel isim...
derin bende çok unutkan olmuşum B 12 im düşük biraz ondanmı acaba...
ooo ALLAH kolaylık versin canım..
ne güzel bir program yapmış eşin,böyle sosyal aktiviteler insana iyi geliyor kendini unutuyor...
ewet canım sancın ondandır çünkü benimde öyle oluyor tam sökülünce geçer...
sanada hayırlı cumalar...
günaydın canım hayırlı cumalar...
ay ne güzel bir pasta buu..
Günaydın kızlar
Olmak istedigim kiloooiyimiydi sevinç,karşıladımı acaba b 12 eksikliğini,öyleyse bende onu alayım bugün
kahvede az şekerli olsun he,kendine şekersiz yapıyosun diye banada öyle yapma,içemiyom keşke şekersiz içebilsem,
ben 54 kiloyum
Bence cok guzel dusunmussunkızlar pazar günü bir arkadaşımın çocuklarının doğum günü kutlaması var bende onlara ne hediye alayım diye düşünürken ilkokul 4.sınıfa giden kızına beş tane hikaye kitabı aldım okuma alışkanlığı küçük yaştan başlamalı bence bir yaşına giren oğlunada rengarenk bir top ve kırmızı araba aldım sizce nasıl olmuş
benimkide hangi sehirdesinizPolis memuru
Olmak istedigim kilooo
Bence cok guzel dusunmussun
benimkide hangi sehirdesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?