Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

elimden geleni yapmaya gayret ediyorum derincim,gerisi RABBİM e kalmış
yaa inanmıyorum saracım nasıl böyle bir ayrıntıyı atlar doktorun,acaba çok yüksek görmedimi değerini..benim kuzeniminde yüksekti,ikinci çocuğu o kadar istemesine rağmen hamile kalammıştı en sonunda bir kez kaldı onuda düşürdü...belkide seninde yüksek diyemi tutmadı ,yarın mutlaka üzerinde dur bu konunun çünkü bazen doktorların önemsemediği şeyler başımıza neler getiriyor..
banada yıllarca rahmin normal dediler proflar en son gittiğimde aslında sorunun sadece pıhtılaşma değilde rahimdende kaynaklandığını söyledi doktor..
yarın kaçta gideceksin...

başakcım pastanın rengini erkek bebek yada kız bebek olarak düşünmedim çilekli pasta olarak düşündüm erkek bebeğe pembe pasta olmazmı

yarın ben bursaya gidiyorum ordan girebilirsem girerim
haber edeyim dedimdi

hayırdır canım gezmeyemi gidiyosun

yarın sabah gidecem canım bakalım ne diyecek doktorum

kızlar kabak salatasına dereotu katarak yaptım bugün sevinç haklı dereotu çok yakışıyor muhteşem ötesi oldu muhakkak denemelisiniz
ay çok merak ettim bende aldım deneyeyim bu hafta içinde ama cevizsiz yapsam nasıl olur acaba,sevinç hanıma sordum görmemişti zaar
birde yağsız kavrulmuştu dimi sarcım
oh,oh maaşşallah bunlar güzel yorgunluklar..
sonunda geldiler demek tamde edoşun doğumgününe denk gelmiş,eee neler vardı bohçada sanada birşeyler koymuşlarmıneler hazırladın aynı mönüyümü uyguladın
haber edeyim dedimdi
maaşşallah nazocum iyi geziyongüle,güle gitgezmek içinmi gidiyosunuz..
10.000 8 sayfa kalmış
ewettttttt
çok teşekkürlerr,sende olmazsan kimse müzik dinletmiyor bize

yağsız kavuruyosun canım kabaklar su salıyo sonra suyunu çekiyo yağsız olunca hafifte oluyor ceviz koymasanda olur bende fazla koymuyorum iki üç tane ama bence olmazsada olur

bugün balıklarımı bir güzel tuzladım,hafif yağladım yağlı kağıt üzerine dizdim,tam fırını ısıtayım dedim ki fırından cızır,cızır sesler geldi ve yandı...çok canım sıkıldı,eskiydi falan ama şahane pişiriyordu gitti emektar fırınım
balıklarıda kızarttım

yağsız kavuruyosun canım kabaklar su salıyo sonra suyunu çekiyo yağsız olunca hafifte oluyor ceviz koymasanda olur bende fazla koymuyorum iki üç tane ama bence olmazsada olur
tamam canım denicem bakalım ,kabakların suyunu sıkmıyoruz ozaman...ben daha önce aynı işlemi havuçla denemiştim..kerevizide kavurmadan yapmıştım..

geçmiş olsun cana gelen mala gelsin derim her zaman

geçmiş olsun cana gelen mala gelsin derim her zaman
sağol canım bende öyle derim am yinede insanın canı sıkılıyor..mesela çamaşır makinem bozulduğunda ona daha çok üzülmüştüm...ALLAH çamaşır makinesini icat edenden razı olsun mekenı cennet olsun walla,temizlik zamanı ne çamaşır yıkadım..elimde asla yıkayamam heralde,anacığım nasıl yıkamış zamanında..

aynen canım bir evin olmazsa olmazı çamaşır makinası buzdolabı ve ocak tır ama bulaşık makinasıda iyiki var bende hep dua ediyorum bunları icat edene

kızlar kabak salatasına dereotu katarak yaptım bugün sevinç haklı dereotu çok yakışıyor muhteşem ötesi oldu muhakkak denemelisiniz
afiyet bal olsun
haber edeyim dedimdi
Gezentisar
yok sıkmıyosun çok lezzettli hemde hafif eşim kabağı hiç sevmez ama böyle yapınca sevdi

Evet komsum anlamadi bile kabak oldugunu ceviz cok yakisiyi

Beydoş iki uç tanede olsa dövülmüş ceviz koy çok hoş oliyi ceviz bu sene çok pahali yoksa koyma

Bugün çok guzel bir gündü miraç yengemleri seviyor hic sıkıntı etmesi bana
Havuçlu kremali kek yaptim
Nisastali kurabiye
Peynirli poaca
Bunlar cayin yanina
Gün yemeği karniyarik
Onuda yaptik tepsiye dizdik bir firinlanacak
Cacik için salatalik dograndi dolapta
Pilav yarin yapilacak
Birde Yengem aşure yapacak

Aksam Esim is cikisi oraya geldi yemek yedik onlar sohbet ederken kalan isi bitirdik cay ictik geldik miraci doyurdum üzerini değiştim uyuttum hakanin bogazi agriyo hast ugradik ilaç yazdirdik konuda uyuttum size bakayim dedim

Sara inanmıyorum bu ayrintiyi Nasil atlar Dr belinaysu vardi bizim o hamileyken bile troit ilaci kullansin sirf bu hormon yuksek diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…