Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
başakcım pastanın rengini erkek bebek yada kız bebek olarak düşünmedim çilekli pasta olarak düşündüm erkek bebeğe pembe pasta olmazmı
hayırdır canım gezmeyemi gidiyosun
yarın sabah gidecem canım bakalım ne diyecek doktorum
ay çok merak ettim bende aldım deneyeyim bu hafta içinde ama cevizsiz yapsam nasıl olur acaba,sevinç hanıma sordum görmemişti zaar
birde yağsız kavrulmuştu dimi sarcım
oh,oh maaşşallah bunlar güzel yorgunluklar..
sonunda geldiler demek tamde edoşun doğumgününe denk gelmiş,eee neler vardı bohçada sanada birşeyler koymuşlarmıneler hazırladın aynı mönüyümü uyguladın
maaşşallah nazocum iyi geziyongüle,güle git
gezmek içinmi gidiyosunuz..
ewettttttt
çok teşekkürlerr,sende olmazsan kimse müzik dinletmiyor bize![]()
pahalılığından değilde sewmiyorum dedimdi geçmişi iyi okusaydın görürdün,ama yinede öyle denerimBeydoş iki uç tanede olsa dövülmüş ceviz koy çok hoş oliyi ceviz bu sene çok pahali yoksa koyma![]()
ellerinize sağlıkBugün çok guzel bir gündümiraç yengemleri seviyor hic sıkıntı etmesi bana
Havuçlu kremali kek yaptim
Nisastali kurabiye
Peynirli poaca
Bunlar cayin yanina
Gün yemeği karniyarik
Onuda yaptik tepsiye dizdik bir firinlanacak
Cacik için salatalik dograndi dolapta
Pilav yarin yapilacak
Birde Yengem aşure yapacak![]()
geçmiş olsun hakanaAksam Esim is cikisi oraya geldi yemek yedikonlar sohbet ederken kalan isi bitirdik cay ictik geldik miraci doyurdum üzerini değiştim uyuttum hakanin bogazi agriyo hast ugradik ilaç yazdirdik konuda uyuttum size bakayim dedim
![]()
ben bunları sordumdu zatiBasos hafta sonu donersin zaar
Egeye neler almislar
Bohcadan sana ne cikti![]()
ben kullanamıyomBeydoşAdanaliyik tabi heyye
Kele ygide kullanirim
Adana şivesini seviyorum
Yok kele öyle değildi![]()
kaldı kele,git geçmişe iyi bakCevaplamadigim birşey kaldimi kele![]()
bakarsın kalanMedcezirede bakamadim yarin netten izlerim kalan![]()
pahalılığından değilde sewmiyorum dedimdi geçmişi iyi okusaydın görürdün,ama yinede öyle denerim
ellerinize sağlık
geçmiş olsun hakana
ben bunları sordumdu zati
ben kullanamıyom
kaldı kele,git geçmişe iyi bak
Ne kalmis daha![]()
bakarsın kalan![]()
ewettt,ben beceremiyorum zaten,sende gidince kimse yüklememişti,nazo yine adın gözükmüyor..bende bayadır unutmuşum buraya şarkı yüklemeyi senin sayende aklıma geldi
beydagli .!.:ewettt,ben beceremiyorum zaten,sende gidince kimse yüklememişti,nazo yine adın gözükmüyor..
![]()
iyi tamamOkuduk cevizi sade yemeyi seviyon orayi anladikama bazi şeylere çok yakisiyi denemeden bilemezsiniz
![]()
oldum kele olmammınoldu
Gordugune memnun olmadin zaaar![]()
Aaaaaaa okudumda yandigini anlamadim ya bozuldu sandim ayyy nolacak simdi ya durduk yereiyi tamam
fırınım yandı okumadınmı![]()
Suratini yirimm yirrrroldum kele olmammısana surat yapmak hoşuma gidiyor
![]()
bilmiyomAaaaaaa okudumda yandigini anlamadim ya bozuldu sandim ayyy nolacak simdi ya durduk yere![]()