ay çok sinir bir durum o iyi biliyorum...alıntılarımın hepsi yanlışlıkla silindi
yok ya o kadar vicdansızlık yapmazlar heralde,sen yarında günemi gidecenDerosu calistiriyorlarmi acaba hamile haliylebir kase aşure için canini cikarirlar kalan
ewettt,ben beceremiyorum zaten,sende gidince kimse yüklememişti,nazo yine adın gözükmüyor..
ay çok sinir bir durum o iyi biliyorum...
Hakan iyi olmazsa gidemem Para ggünü 350 TLyok ya o kadar vicdansızlık yapmazlar heralde,sen yarında günemi gidecenne günü bu altınmı..
neden gözükmüyorki düzeltmiştim neyse artık bursadan dönünce görünürüm nasılsa 2..3 gün görünmeyecem
doğru görünmez olacan..neden gözükmüyorki düzeltmiştim neyse artık bursadan dönünce görünürüm nasılsa 2..3 gün görünmeyecem
sağol canım,mecburen alıcaz bir tane,bende almak istemiyordum olurda ew alırsak oraya ankastre alırız diyordum ama,kısmet değilmiş..çokta güzel pişiroyurdu,neyse sağlık olsun..Cok uzuldum yayakin olsak sana firinliocagimi verirdim yepyeni bu eve olmadi ankastre aldik grilerden cokta iyi pisiriyodu
yapamıcaksın o zaman sboşver canım sende biz aldın sayarızeşime verecek olmasam laptopu tekrar alıntı yapacam ama bekliyor
vay iyi para,ayda bir hemi,birde kalabalıksa iyi para toplanır...Hakan iyi olmazsa gidemem Para ggünü 350 TL
Hee ayda bir 13 kisiler sanirim benim kaynosta varbeydaglikişiler 37797977 .!.:yapamıcaksın o zaman sboşver canım sende biz aldın sayarız
vay iyi para,ayda bir hemi,birde kalabalıksa iyi para toplanır...
İzleyemiuom kim calmisaslan yaman saati tuttu...
Bende cikiyom iyi gecelerben çıkıyorum kızlar iyi geceler
ewet ocak çok güzel yanıyor,ama ben o mini fırınları sewmiyorumkiBeydoş ocaktan memnunsan luxel börekçi felan alfirinli ocak alma bari
izleseydinİzleyemiuom kim calmis
Bugün çok guzel bir gündümiraç yengemleri seviyor hic sıkıntı etmesi bana
Havuçlu kremali kek yaptim
Nisastali kurabiye
Peynirli poaca
Bunlar cayin yanina
Gün yemeği karniyarik
Onuda yaptik tepsiye dizdik bir firinlanacak
Cacik için salatalik dograndi dolapta
Pilav yarin yapilacak
Birde Yengem aşure yapacak
Aksam Esim is cikisi oraya geldi yemek yedikonlar sohbet ederken kalan isi bitirdik cay ictik geldik miraci doyurdum üzerini değiştim uyuttum hakanin bogazi agriyo hast ugradik ilaç yazdirdik konuda uyuttum size bakayim dedim
Sara inanmıyorum bu ayrintiyi Nasil atlar Dr belinaysu vardi bizim o hamileyken bile troit ilaci kullansin sirf bu hormon yuksek diye
Sara bu arada hediyeler süper
Bende arkadaşın oğlunun dgunu var
Sali aksami 2. Sinif ona hikaya kitabi seti almayi düşünüyorum
evet canım gezmeye gemlikte ablam var ona gidecez eşimle
sağol teyzesi çok teşekkürler...iyiki doğdun ege uzuuuuuuun mutlu yıllar dilerim
hayırlı yolculuklar aşkımyarın ben bursaya gidiyorum ordan girebilirsem girerim
haber edeyim dedimdi
ayy bu Ege bin 1. Yaş günü pastasının aynısııııııııEki Görüntüle 1303412 Eki Görüntüle 1303412 mutlu yıllar ege
hım çilekliyse mecbur. Pembe olcak tabii.başakcım pastanın rengini erkek bebek yada kız bebek olarak düşünmedim çilekli pasta olarak düşündüm erkek bebeğe pembe pasta olmazmı
evet Edoşun doqum qunune denk qeldi.oh,oh maaşşallah bunlar güzel yorgunluklar..
sonunda geldiler demek tamde edoşun doğumgününe denk gelmiş,eee neler vardı bohçada sanada birşeyler koymuşlarmıneler hazırladın aynı mönüyümü uyguladın
ewettttttt
çok teşekkürlerr,sende olmazsan kimse müzik dinletmiyor bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?