Yok balım bende ona çok söyledim de şimdi istmiyiiiiEgecik iyki dogdunn basakcim oglusunla kocisinle nice mutlu senelere kardes calismalarina basla artik bence
Ben seviyom walla herzaman çok zayıf olmak istemisimdir ne yalan söyliyim. Her zaman bir deri bir kemik olmak isterdim. Kemiklerim görünsün.. sayılsin isterdim...yok be cok zayiflikta iyi bisey degil ben sevmiyom boyle keske alabilsem hatta hamileligim devam etsede cok kilo alsam hos durmuyo dogurunca 6 ay sonra 49 um gene
10000. Sayfaya geçtik hayırlı ugurlu olsun.
Daha nice 10.000'leri devirmek dileğiyle...
Parti başlasın
Hey heyyyyyyy
Hadi dans edek
Kim gUzel göbek dansı yapiyiii çıksın oynasın....
bizden soylemesi kendileri bilirYok balım bende ona çok söyledim de şimdi istmiyiiii
Bende elimi atinca et gelsin istiyom kemiklere carpiyim hepBen seviyom walla herzaman çok zayıf olmak istemisimdir ne yalan söyliyim. Her zaman bir deri bir kemik olmak isterdim. Kemiklerim görünsün.. sayılsin isterdim...
Elimizde bafs kaldidigerleri taze bittiSevinç
Beydos
Sara
NErdesiniz?
sağol aşkkım tşk ederimEgecik iyki dogdunn basakcim oglusunla kocisinle nice mutlu senelere kardes calismalarina basla artik bence
oleeyyyy10000. Sayfaya geçtik hayırlı ugurlu olsun.
Parti başlasın
Hey heyyyyyyy
Hadi dans edek
Bende oyle diyodum bak simdi gunduz bilem uyuyom gelmiyo sipaaasen bilisin benimde hec sorunsuzdu ilk gebeligim bilsem bole olacak arka arkaya denerdim bak simdi olsa bile kac yas fark olacak olursa odasağol aşkkım tşk ederim
teyzesii daha çok erken değilmi yaa
daha hayla deliksiz uykumuz yok
hele accık uykuya doymak istiyorum
sonra kardeş inşallah
oleeyyyy
pcde olsam güzel parti yapardım
ama tlfdan bu kadar oluyo.
ben çok güzel halay deperim
bide Angara havası oynarım
ohhhh
haydee
Angaranın bağlarıda büklüm büklüm yollarııııııııııııı
sağol canımmGeçmiş olsun herifine canim. .
Inşallah tez atlatirr..
sağol datlummmgeçmiş olsun cnm eşine
yapacak bir şey yok tıpış,tıpış gideceksin,şimdi kocan büyüüükkk bir heyecanla sizi bekliyordur uzun ayrılıklardan sonra kavuşmasıda pek güzel oluyortatlım şeker pancarının sapından yapılıyor tadına bayılıyorum,
evet kocayla Bi ilgsi yok
hatta kocamla Ankarada olduğumuzda onu daha çok seviyorum daha iyi anlaşıyoruz.
ama istanbuldayken geçinemiyos
ben kocamı hep seviyom ama oraya gitmek istemiyom napim
kız ne güzel senin metabolizma iyi çalışıyor demek,istediğin herşeyi rahatlıla yiyebilirsin,en sinir olunan tip2kilo ne ki bigun yemesen 52 sin
dursun is guc bosver herseyin basi saglik kocanla ilgilenen
yok be cok zayiflikta iyi bisey degil ben sevmiyom boyle keske alabilsem hatta hamileligim devam etsede cok kilo alsam hos durmuyo dogurunca 6 ay sonra 49 um gene
ewetttttttttSayfa 10000
10000. Sayfaya geçtik hayırlı ugurlu olsun.
Parti başlasın
Hey heyyyyyyy
Hadi dans edek
kocam hasta dedim ya tövbe estağfırSevinç
Beydos
Sara
NErdesiniz?
Sana kuafor napsin anlamadim benküefördeyim
Bende elimi atinca et gelsin istiyom kemiklere carpiyim hepbana komsularim yakinlarim oldum olasi kilo al der hep kocamda sagolsun destekci bana ben kemik siyirmayi seviyom diyor
kendinimi yolduruyonküefördeyim
kocam hasta ve ewde bademciklerinden dolayı,o yüzden çıkıyorum sonra gelebilirsem görüşürük..bugünde dip bucak evi süpürüp temizlicektim ama kaldı...
Sevinç
Beydos
Sara
NErdesiniz?
sağol canımm
sağol datlummm
yapacak bir şey yok tıpış,tıpış gideceksin,şimdi kocan büyüüükkk bir heyecanla sizi bekliyordur uzun ayrılıklardan sonra kavuşmasıda pek güzel oluyor
kız ne güzel senin metabolizma iyi çalışıyor demek,istediğin herşeyi rahatlıla yiyebilirsin,en sinir olunan tip
ben nerdeeeee bigün yemicemde 2 kilo verecem pehh
ewettttttttt
kocam hasta dedim ya tövbe estağfır
SEVİNÇ TE GÜNE gitti zaar yaptıklarını tıkınıp göbek atıyodur,beleş,beleş sankim kendi gün parası veriii
SARA gelmemişmi doktora gidecekti ne oldu acaba,gerçi doktordan sonrada aşure yaparım belki demişti...
sağol canım... bende merak ettim doktor ne dedi diye neyseki yazmışsın..eşine geçmiş olsun canım
doktordaydım sonrada gezdik eşimle az önce geldim
aşure kaldı bugün canım yarında gezmeye gidiyom hafta içi yaparım artık
kızlar rapor vereyim
doktora gittim TSH ın yüksek olduğunu bu yüzdenmi tutuunmada sorun yaşadığımı söyledim ama doktorum hayııııır dedi 40 yaşındasın bu yaşta tutunma şansın çok düşük dedi moralimi bozdu ama bende altta kalmadım millet elli yaşında doğuruyo ne bu 40 yaşı dilinize doluyosunuz dedim oda biraz kilo ver bide istiyosan tiroidlerine baktır ama TSH değerin 10 15 olsaydı o zaman etkilerdi bu etkilemez dedi bir sürü hipertirodi ve hipotiroidi olupta hamile olan var dedi bende ordan çıktım dahiliye doktoruna gittim durumumu anlattım değerime bakar bakmaz dediki evet bu değer 2,5 un altında olmalı hemen ilaç başladı ama bu demek değildirki tutunmaya engeldir kesin bir şey diyemeyiz dedi haklı tabi bide insülin direncine bakalım dedi onun içinde aç olmam lazımmış ama ben tok gitmiştim pazartesi tahlil yapacaz ona görede ilaç başlayabiliriz dedi dahiliye doktorum çok harika bir insandı kendi yakınlarından örnekler verdi 42 43 yaşlarında akrabaları yıllarca tüp bebek denemişler ama sonra doğal yoldan hamile kalmışlar kafandan at dedi stres yapma dedi psikoloji çok önemli dedi gerekiyosa bir uzmandan destek al dedi bayağı sohbet ettik geldik bu arada spor salonuyla konuştum yürüyüşün dışında jimnastikte yapacam bu kilolar gidecek kararlıyım şimdi yorgunum çok gezdim heralde uykum var ama evde de her yer heryerde akşama yemekde yok ama menü kafamda hazır
brokolü ve karnabahar haşlayacam üzerlerine sarımsaklı yoğurt yanına mevsim salata yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?