Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Bende elimi atinca et gelsin istiyom kemiklere carpiyim hep bana komsularim yakinlarim oldum olasi kilo al der hep kocamda sagolsun destekci bana ben kemik siyirmayi seviyom diyor
heeeheee bencede bende hiç çok zayıf olamadigim için içimde hep kaldı

Elimizde bafs kaldidigerleri taze bitti
yeter çok bile

Bafs var elimizde begenirsen

hazırlıkmı seni gidi gidi

heee doğru yaaaa bende unutkanlık başladı

saracI'm tiroid önemli ihmal etme benim arkadaşım tiroid den dolayi düşük yaptı sonra tedavi gördü 6 ay ilaç kullandı doktor sonrasında izin verdi. Sağlıklı bi gebelik geçirdi ama tiroide çok dikkat ediyordu doktoru.
buarada spora jimnastiğe başlaman cook iyi...
sen kaç kilosun canim?

bende göremiyorum
Bende sorun benim telde zannettimdi..

Ayyyy beydos kız bizim adamda hasta oldumu hiç çekilmez bi naz bi naz... ben derimki aman sen hasta olmada ben olurum derim düşün o derece çekilmiyor.. bir hafta kendine gelmez

evet ya hem öyle diyo hemde öyle diyo istersen baktır ama sorun bu değil diyor ya bende bilinçsiz olsam tamam diyip çıksam ordan dahiliye doktoruna gitmesem oooof ooooof

eşimde benle beraber diyette valla yazık adama yeterki sen zayıfla sen yesen bende onu yerim diyor başka yemek yapsamda yemez ben yemiyom diye arada etini balığını pişiriyorum bende yiyorum çünkü onlarıda ya fırında ya haşlama yapıyorum

canım ben 105 kiloyum çok fazla kilom bu yüzden zayıflamam lazım inşallah ilaçla düzelcek tiroidim

Kimse bana surat asmamis laf carpmamis derin opmus bidekimyami bozmayon brnim topikin suratsizligina alismisim cok simardim ayy buarada yimeklerim pisti herif kabak pek sevmez begenmezse diye onada haslama et koydum haslaniyi

daha bu aksam binecek tahtini kimse kapamaz valla
kocam hasta ve ewde bademciklerinden dolayı,o yüzden çıkıyorum sonra gelebilirsem görüşürük..bugünde dip bucak evi süpürüp temizlicektim ama kaldı...
cok gecmis olsun
[geçmiş olsun"derin_35, post: 37803879, member: 293429"]Sevinç
Beydos
Sara

NErdesiniz?[/QUOTE]
gundeydim
Sana kuafor napsin anlamadim ben safinaz topuzumu yaptirmaya gittindinine kufreden musluman olsa bari

Yaptigim yimeklerin tadina baktim elime saglik cok guzel olmusssutlu kahve yaptim simdi onu iciyorum derin gel beraber icek bugun topigi biz bekledik hakettik bol kopukludedikodu yaparik aaa basak karisi kuaforden cikamadi butun gun sevinc butun gun karilarla vir vir dir dir gundeymis sarayi pek severim Allah var dr a gittiginde bile gelir mutlaka hbr verir pasaya ni demeli cok hayirsiz cikti cokkk ahh pasam ozlettin kendini begum ara verdi gelmiyor oda hic beydagli lavanta kokulum hamarat hatunum cok hayirli evlattir cok anacigini hic ihmal etmez buradan yazar hep Allah im onada kendi gibo hayirli evlatlar nasip etsin aaa hamurumda yok ayol dedikodu yapiyim dedim iyi seyler yazmaya baslamis ben beceremicem bu isi derin se yap bakem olmadi bu

Bakalım adetim bitti aralık uğurlu gelecek mi? Herkes sormaya başladı artık çocuk düşünmüyor musunuz diiye?

canim benim komşum 95 le hamile kalmıştı 110 falanla doğurdu hemde 4.5 kilo cicuk. Yani demem o ki olacağı varsa oluyor. Ama tabi sen kendini daha rahat hissesedeceksen devam et. Daha önce hiç diyet yapmismiydin.

canim içmek isterdim ama kocis bugün evdeydi aksama doğru çarşıya çıktık. Islerimizi hallettik. Faturalar BENİM ignelerimi FalaN aldik ZATEN HAVA Erken karariyo erken geldik
Dünden yemeğim vardı et haşlama pattis ve havuçla. Onu yedik. Herife çayını verdim
Bulaşıklari yikadim
Şimdi uzaniyom..

Bende oyle diyodum bak simdi gunduz bilem uyuyom gelmiyo sipaaasen bilisin benimde hec sorunsuzdu ilk gebeligim bilsem bole olacak arka arkaya denerdim bak simdi olsa bile kac yas fark olacak olursa oda
haklısın cnm bilemiyorki insan.
benm oğlanda hemen filmlerdeki gibi Bi gecede olmadı 2.5 sene surdu ,
gerçi normal doğumdan sonra rahatlıkla gebe kalınıyo dediydi toktorum
yinede belli olmuyo işte.
şimdi rahatsın dimi ohhh

sağol canımm

sağol datlummm

yapacak bir şey yok tıpış,tıpış gideceksin,şimdi kocan büyüüükkk bir heyecanla sizi bekliyordur uzun ayrılıklardan sonra kavuşmasıda pek güzel oluyor

...
evet cnm kocamla özlüyoruz çok
içimde sadece onun heyecanı var
Sana kuafor napsin anlamadim ben safinaz topuzumu yaptirmaya gittindinine kufreden musluman olsa bari
neeeyyy
kız sen dun gece sevinçle mi yattın

demek kemik sıyırmayı sewiyor
benim teyzemde kendisi kilolu diye bize sıskasınız ,erkek elini attımı her yerinden et gelecek diyor..

kendinimi yolduruyon yarına hazırlıkmı
yoook kendimi heç küeföre yoldurmadım.
kendim kendime yolunuyorum.

becerikliyimdir çok şukur

aynen yaaa
benm herif çok şükür ben yokken geçirdi hastalığını
yoksa verem,ediyo beni

sevinç hanımda günden yazacak fırsat bulamadı zaar
yedi yedi şişti bence
görmemiş gibi

Bakalım adetim bitti aralık uğurlu gelecek mi? Herkes sormaya başladı artık çocuk düşünmüyor musunuz diiye?
düşünmüyoruz daha erken dee
napcan mecbur.
inşallah aralıkta güzel haberi alırsın bizede verirsin cnm

Günden saat 5 gibi ciktim herif berberdeydi onu aldim kaynosa ugradik oradan markete gittik eve gel yerleştir miraci uyut Yoruldum bugun ctesiydi trafik çok yoğundu araba kullanmak çok yordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…