- 13 Mayıs 2011
- 5.841
- 2.363
- 248
heeeheeeBende elimi atinca et gelsin istiyom kemiklere carpiyim hepbana komsularim yakinlarim oldum olasi kilo al der hep kocamda sagolsun destekci bana ben kemik siyirmayi seviyom diyor
yeter çok bileElimizde bafs kaldidigerleri taze bitti
Bafs var elimizde begenirsen
hazırlıkmı seni gidi gidiküefördeyim
heee doğru yaaaa bende unutkanlık başladısağol canımm
sağol datlummm
yapacak bir şey yok tıpış,tıpış gideceksin,şimdi kocan büyüüükkk bir heyecanla sizi bekliyordur uzun ayrılıklardan sonra kavuşmasıda pek güzel oluyor
kız ne güzel senin metabolizma iyi çalışıyor demek,istediğin herşeyi rahatlıla yiyebilirsin,en sinir olunan tip
ben nerdeeeee bigün yemicemde 2 kilo verecem pehh
ewettttttttt
kocam hasta dedim ya tövbe estağfır
SEVİNÇ TE GÜNE gitti zaar yaptıklarını tıkınıp göbek atıyodur,beleş,beleş sankim kendi gün parası veriii
SARA gelmemişmi doktora gidecekti ne oldu acaba,gerçi doktordan sonrada aşure yaparım belki demişti...
saracI'm tiroid önemli ihmal etme benim arkadaşım tiroid den dolayi düşük yaptı sonra tedavi gördü 6 ay ilaç kullandı doktor sonrasında izin verdi. Sağlıklı bi gebelik geçirdi ama tiroide çok dikkat ediyordu doktoru.kızlar rapor vereyim
doktora gittim TSH ın yüksek olduğunu bu yüzdenmi tutuunmada sorun yaşadığımı söyledim ama doktorum hayııııır dedi 40 yaşındasın bu yaşta tutunma şansın çok düşük dedi moralimi bozdu ama bende altta kalmadım millet elli yaşında doğuruyo ne bu 40 yaşı dilinize doluyosunuz dedim oda biraz kilo ver bide istiyosan tiroidlerine baktır ama TSH değerin 10 15 olsaydı o zaman etkilerdi bu etkilemez dedi bir sürü hipertirodi ve hipotiroidi olupta hamile olan var dedi bende ordan çıktım dahiliye doktoruna gittim durumumu anlattım değerime bakar bakmaz dediki evet bu değer 2,5 un altında olmalı hemen ilaç başladı ama bu demek değildirki tutunmaya engeldir kesin bir şey diyemeyiz dedi haklı tabi bide insülin direncine bakalım dedi onun içinde aç olmam lazımmış ama ben tok gitmiştim pazartesi tahlil yapacaz ona görede ilaç başlayabiliriz dedi dahiliye doktorum çok harika bir insandı kendi yakınlarından örnekler verdi 42 43 yaşlarında akrabaları yıllarca tüp bebek denemişler ama sonra doğal yoldan hamile kalmışlar kafandan at dedi stres yapma dedi psikoloji çok önemli dedi gerekiyosa bir uzmandan destek al dedi bayağı sohbet ettik geldik bu arada spor salonuyla konuştum yürüyüşün dışında jimnastikte yapacam bu kilolar gidecek kararlıyım şimdi yorgunum çok gezdim heralde uykum var ama evde de her yer heryerde akşama yemekde yok ama menü kafamda hazır
brokolü ve karnabahar haşlayacam üzerlerine sarımsaklı yoğurt yanına mevsim salata yeter
buarada spora jimnastiğe başlaman cook iyi...
sen kaç kilosun canim?
bende göremiyorumya benmi göremiyorum yoksa yine kk istenmeyen bir yenilik dahamı yaptı,ben dahil kimsenin adı gözükmüyor
neyse ben kaçtım çamaşır serecem,çayıda demledim,kocişe vereyim bende içeyim,bu erkekler hasta olunca ne nazlı oluyolar
Bende sorun benim telde zannettimdi..
Ayyyy beydos kız bizim adamda hasta oldumu hiç çekilmez bi naz bi naz... ben derimki aman sen hasta olmada ben olurum derim düşün o derece çekilmiyor.. bir hafta kendine gelmez